порадьте хорошого ЛОРа

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем rafaelka, 16 Березень 2010.

1. Taska

Taska Well-Known Member

Відповідь: порадьте хорошого ЛОРа

як на мене то кращого ЛОРа за Дунілову немає. Вона приймає в поліклініці на Руській

2. Nuson

Nuson New Member

Щодо Дунілової, то можу сказати, що вона не є вже аж така суперова лікар, ми ходили до неї з малим, то вона нічого путнього не сказала, тільки дала ті свої зелені капельки, які не помогли. А до Онутчака не можу додзвонитись, він не відповідає. Може хтось знає графік його прийому? Дуже буду вдячна.

3. MALYSH

MALYSH New Member

"1-Ша Міська Клінічна Лікарня Ім. Князя Лева" на Ужгородській
    ЛОРИ там всі спеціалісти

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В мене пропав нюх як забились гайморові пазухи - мала гайморит, тому краще показатись ЛОРу щоб не запустити.

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Я також так вважала, лікувалися в неї гомеопатією, вистоювали страшенні чери, але після припікань сріблом соплі пройшли, але потрапили в Охматдет з гнійним отитом... тому вже незнаю що краще...

5. Mavra

Mavra New Member

Підтримую, вона строга, старої закалки, але лікує часто гомеопатією, коли це можливо. Мені вилікувала проблеми, з якими я жила, скільки себе пам'ятаю.

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Онутчак Андріан Васильович. Дзвоніть на Ужгородську або в шпиталь Шептицьких, скажуть, коли приймає.

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

а взагалі раджу комп"ютерного діагноста. Там вам лікуватимуть причину ЛОР проявів)

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Де це таке чудо диво є?

8. Finya

є всюду. але я лікуюся вже давно в одного лікаря. результати як коли)) інколи, якщо чесно, сама не дотримуюся приписів)) але головне: з передвиразкового стану - не могла навіть воду пити, такі дикі болі були, та від гнійної ангіни він мене вилікував методом біорезонансної терапії, тобто, жодних ліків аптечних)
    Про різні вірусні вже не говорю..
    а влітку не могла ходити далеко( казали хірург, нижній відділ хребта. Вилікував мій комп*ютерний)
    Дані можу скинути в приват - напевно, не можна рекламувати)))

9. PurpleShoe

PurpleShoe New Member

В мене ше десь 2 місяці тому напухли пальці на одній руці.
    Я поздавала купу аналізів, була в ревматолога в обласній лікарні і та мене відправила до лора.
    Виявилося, що в мене запалення правого мигдалика і інфекція дає такий ефект.
    Мені виписали полокання різними штуками, змазування і таблетки.
    Спочатку дуже втішилася, що без хімії.
    І то всьо чемно робила, але мало того, що повередині лікування я злягла на 1.5 тижні, але й після нього не почуваю себе краще.
    Стомлена, мішки під очима.
    Тепер готова вже хімію пити, тільки, шоб легше стало.
    Завтра зранку знов піду до того лікаря, ех ...

10. Finya

До того, чиє лікування не допомогло? Можливо, пошукаєте іншого?
    А промивали Вам мигдалики?

11. LuBimaya

LuBimaya New Member

так, мій чоловік лікував у нього гайморит-фронтит.... в санчастині йому хотіли череп свердлити, а цей лікар за тиждень поставив на ноги!!! Дуже йому вдячні. А після нас він нашу подругу вагітну теж від гаймориту вилікував!

12. Finya

+1 Чула, що хороший

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

Продовжу відповідь PurpleShoe
    Коли хочеш бути здоровим, готовий на все, це так. Пригадала собі, як минулого року лікувалася в дільничного лора: 5-8 видів ліків, сума зашкалює, температура не падає... А лікар каже, ну нічого тепер будете інші антибіотики пити. Я кажу, не можу, в мене вже шлунок болить, рву(
    Пішла до іншого, там само. Сказав, все, що було виписано, недієве - і призначив свої антибіотики.
    Після цього остаточно не вірю в традиційну медицину. Як це, 2 лікарі мають зовсім різні погляди на 1 і ті самі ліки? І чому лікування жодного з них так і не допомогло?

13. masjaka

masjaka Well-Known Member

Ми теж у Звіра консультуємось якщо щось. А "щось" у нашої малої після ГРВі буває часто. Старається без потреби антибіотики не давати. (на відміну від лора в поліклініці) має підхід до дітей. І взагалі симпатичний дятько.

14. PurpleShoe

PurpleShoe New Member

я була в Білинського Богдана Августиновича в обласній лікарні, до якого потрапила за рекомендацією ревматолога.

мигдалики не промивали, про такий варіант лікар навіть не згадував.

Сьогодні пробувала записатися на прийом до Андріана Васильовича, про якого тут багато позитивних відгуків, але в нього або занято або він не бере слухавки, хоча цей номер мені дали в реєстратурі Шептицького і казали, що на прийом записуються тільки через мобільний.

15. Finya

Дзвоніть прямо у відділення на Ужгородську. Або ідіть прямо туди. Там приймають всіх у порядку живої черги (якщо вона є)). А ввечері нікого нема)
    Я 3 рази ходила туди з нагальною проблемою ввечері, попадала до різних лікарів - всі професіонали, молодці.

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

До АВ я йду пряміком у відділення при потребі. До 3 він майже завжди там. а ще, буває, чергує по вихідних

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

не тільки через мобільний. До нього теж можна прийти просто у шпиталь і за чергою. З 17, зазвичай

16. Samodumka

Samodumka New Member

Дуже добрий лікар ЧУШАК Ігор Мирославович в Винниках в госпіталі. Він там завідуючий ЛОР відділенням. Оглядає ніс і вухо ендоскопом і мікроскопом(нічого не болить, бо заморожує) і потім показує все на телевізорі. Оперує також під ендоскопом.Прочитати про відділ можна на сайті:http://shpytal.lviv.ua/index.php?do=static&page=lor та http://www.lvivpost.net/content/view/2433/100/

17. Samodumka

Samodumka New Member

Контактний телефон лікаря Чушака І.М. можна знайти на сайті http://shpytal.lviv.ua/index.php?do=static&page=lor при наведенні на фото :)

• Подобається Подобається x 1
  18. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Дуже хороший лор Ковальська, в Сихівській дорослій полікнініці. Я мала гайморит і вона мене за два тижні вилікувала і я по сьогодні здорова:)

19. talja

talja Member

Цікавить хороший лор у 5 поліклініці що по Виговського. Можливо хтось лікувався і може когось порекомендувати, або розказати хто не сподобався, бо маю проблему а можливості їздити далеко немає!

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Лаврук Галина Богданівна (можливо по-батькові переплутала), приймає і дітей і дорослих, але до неї завжди дооовжелезна черга.