порадьте хорошого ЛОРа

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем rafaelka, 16 Березень 2010.

1. March girl

March girl New Member

Відповідь: порадьте хорошого ЛОРа

Доброго дня! Напишіть будь-ласка, контакти Висоцької Роксани.

2. greeniam

greeniam New Member

Всім доброго дня!

Підкажіть, хто робив видалення аденоїдів/гландів дітям у Чушак І.М. за допомогою шейвера - яка вартість консультації та операції? Буду дуже вдячна за інфу!

3. Veselka alj

Veselka alj New Member

Наша плиміниця теж тільки і в нього лікується, каже що досить хороший лікар від Бога, і нам доводилося бути в нього з синочком один раз коли він впав та сильно вдарився в ніс, боялися чи нема перелому, але на щастя все обійшлося, тому особисто від себе нічого поганого сказати неможу.

4. silvia

silvia Well-Known Member

терміново потрібно зробити мазок горла дорослому. Де можна швидко і за гроші?

5. Materynka

Materynka Well-Known Member

в медынституті роблять

6. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

я малому робила в синево на сиховы

7. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

терміново потрібно зробити мазок горла дорослому. Де можна швидко і за гроші?
    Я робила в Львівський науково-дослідний інститут епідеміології та гігієни, ДУ на 2-му поверсі в лабораторії це біля Метро, площа Петрушевича. 2 роки тому платила 150 грн (мазок горло+ніс + антибіотикограма) результатів чекала здається 2 дні, так як робився бак посів.
    Якщо цікавить номер телефону можу вдома ввечері пошукати

8. romawka

romawka Member

Дівчата терміново потрібно мені хорошого лора. Страшно болить горло , температура 38, ноги ламає! Незнаю чим лікувати, бо ще синулька на грудному. Якщо можете скиньте координати в ПП, наперед вдячна!

9. AlinaCh

AlinaCh New Member

В синево роблять, і в Параскеви. В Синево мені більше сподобалось. По термінах - приблизно однаково.

10. Mariana

Mariana Well-Known Member

Добрий день!
    Можна і мені телефон Висоцької? Дякую

11. Gentle

Gentle Well-Known Member

Відписуюсь коротко по видаленню мигдаликів, на попередніх сторінках і в карму багато питали.
    Оперувалась в військовому госпіталі у лікаря Кручаниці І.І. Процедура сама по собі недовга і неболюча (бо діє місцеве знечулення), тільки процес реабілітації після операції важкуватий. Займає 2,5 тижні в середньому і, ясно, в кожного протікає легше чи важче, але, дівчата, приготуйтесь до болю в горлі, на перший порах загальної слабкості, до того, що на другий день треба буде їсти і говорити багато - навіть якщо ви не в стані :)
    В лікарні треба побути 3-4 дні, я була 5. Завтра в мене тиждень після процедури, ковтати ще важко, вечорами їсти дуже важко, але порівняно з першим-другим днем набагато легше.
    Лікарем задоволена, оглядав мене кожного дня, все детально розказував, показував і супроводжував. Можу його сміливо рекомендувати.
    Отже, наважуйтеся, хто ще не наважився :)

12. lizarda

lizarda New Member

Доброго дня. Може хтось має контакти Висоцької Роксолани, напишіть будь-ласка.

13. Pusho

Pusho New Member

Чушак Ігор Мирославович, лікарня ветеранів в Винниках, класний ЛОР-лікар, рекомендую.

14. Олюська

Олюська Well-Known Member

Хто може дати телефон Гербіша з військового госпіталю? Можна зателефонувати записатись?

15. Vendy

Vendy Active Member

почитала хороші відгуки про лор-лікарів з військового госпіталю, маю теж проблеми з горлом, буває тільки змерзну в ноги і вже горло болить, не ангіна точно, скоріше фаригіт
    підкажіть туди можна звертатись тільки військовим, їх родичам, чи будь-кому?

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Можна будь-кому - там є офіційна каса - оплачуєте і йдете на прийом.

17. Vendy

Vendy Active Member

скажіть ще як на прийом записуватися, можна номер телефону в приват

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

я в гуглі знайшла телефон реєстратури - по ньому й дзвонила.

19. ViTanya

ViTanya Member

Приєднуюсь. Дуже хороший спеціаліст. І обладнання у відділенні сучасне.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. zagylala

zagylala New Member

Ше з дитинства маю періодичні проблеми з горлом.
    Нещодавно попала до гарного ЛОРа в лікарні від Львівської залізниці - Любінець Юрій Володимирович. Гарне людяне відношення, рекомендації щодо лікування з врахуванням особистих і фінасових питань. Правда графік в нього незручний, працює лише по півтора години вдень, зранку або в обід.