порадьте хорошого ЛОРа

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем rafaelka, 16 Березень 2010.

1. Merry

Merry Well-Known Member

Відповідь: порадьте хорошого ЛОРа

Дівчатка, кожен лікар може бути сильніший в чомусь одному і слабший в чомусь іншому. Я шукаю лікаря який би знався на вухах. Порадьте когось, будь-ласка. Дякую.

2. Nevistka

Nevistka Well-Known Member

Потрібна порада. Поставили доні (4 роки) діагноз двобічний секреторний отит і рекомендували шунтування барабанних перетинок. Чи була в когось подібна ситуація? Поділіться досвідом, будь ласка! Хвилююсь дуже, чи відразу йти оперувати, чи пробувати лікування.
    Лікар стверджує, що в даній ситуації дуже маленькі шанси вилікуватись без оперативного втручання, не хочеться час втрачати, бо доця стала недочувати. Та й операція лякає. Дякую за допомогу!

3. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

Дівчатка порадила мені лікарка сходити зі старшим до лора в чорнобильську прізвище Шурубура(ий) може хтось ходив до неї порадьте мені будь ласка бо в малого постійно соплі,і спить з відкритим ротиком (говорить що то в нього аденоїди).

Останнє редагування: 12 Січень 2014
  4. odree

odree Well-Known Member

Марта Богданівна - дуже хороший ЛОР. Ходила з старшою до неї. Також були проблеми з аденоїдами

5. Уляна Поберейко

ви їх лікували чи вам їх вирізали?

6. odree

odree Well-Known Member

Лікували. Операція це вже най най найостанніше, на що б я погодилася

7. Надька

Надька Well-Known Member

у сина 3 роки вже більше півроку проблеми з горлом.то ларингіт то тонзиліт. Останній раз робили посіви і там знайшли стафілокок золотистиі і стрептоок. пролікували антибіотиком . а зараз знову щось подібне починається. Горло виглядає так, мигдалини трохи більшені почервонілі, дуже виразні судини і на мигдалинах білі плями. Дитина ніби не скаржиться але коли покашляє то аже що болить горло.
    У кого було щось подібне!!! І до кого порадите піти?

8. MAKSA

MAKSA New Member

Дівчатка в синулі (3р) збільшені аденоїди , хочем піти на прийом до лора але не хочеться до першого ліпшого йти...може хтось знає хорошого лора на Сихові?

9. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Можете сходити на Сихові в дорослій поліклініці до Ковальської Оксани Дмитрівни, я в неї лікувала гейморит, досить компитентний лікар і ціни нормальні. Або можете піти в Воєнний госпітальдо Гербіша Юрій - дуже чуйна людина, ніколи не відмовить, пояснить, порадиить.

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

Я звичайно не дитина, але проблеми з горлом маю досить давно.
    Білі плямки на мигдалинах -це гнійні пробки в локунах, які утворюються в результаті того що мигдалини перестали добре виконувати свої фукції.
    Щодо лікування то вам однозначно потрібно зробити знову бак посів з горла та носу та антибіотикограму, щоб дізнатись якв саме група антибіотиків є чутлива і допоможе у боротьбі з вірусом (це можна зробити у і-ті вірусології на куті Петрушевича, правда трохи доргувато, але добре роблять); одними антибіотиками тут не обійтись, потрібні ще промивання мигдалин, гріття, полосканя, скажу з власного досвіду що це клопітка і довготривала праця!
    Щодо лікаря то можете сходити до Гербіша Юрія в Воєнний госпіталь, дуже хороший лікар, який щось однозначно порадить, адже вік вашої дитинки маленький, і тому потрібно правильно підібрати лікування щоб не зашкоди.
    Не хворійте)))

10. MAKSA

MAKSA New Member

Дякую за пораду)

11. Надька

Надька Well-Known Member

Я звичайно не дитина, але проблеми з горлом маю досить давно.
    Білі плямки на мигдалинах -це гнійні пробки в локунах, які утворюються в результаті того що мигдалини перестали добре виконувати свої фукції.
    Щодо лікування то вам однозначно потрібно зробити знову бак посів з горла та носу та антибіотикограму, щоб дізнатись якв саме група антибіотиків є чутлива і допоможе у боротьбі з вірусом (це можна зробити у і-ті вірусології на куті Петрушевича, правда трохи доргувато, але добре роблять); одними антибіотиками тут не обійтись, потрібні ще промивання мигдалин, гріття, полосканя, скажу з власного досвіду що це клопітка і довготривала праця!
    Щодо лікаря то можете сходити до Гербіша Юрія в Воєнний госпіталь, дуже хороший лікар, який щось однозначно порадить, адже вік вашої дитинки маленький, і тому потрібно правильно підібрати лікування щоб не зашкоди.
    Не хворійте)))
    і я дякую за пораду. ми після антибіотиків ще 2 тижні приймали Скстафаг ( в носик і в ротик) то аж після цього довготривалі сопеьки пройшли!!!

12. wenecja

wenecja New Member

А от мені Гаєвський не сподобався, я до нього потрапила із гайморитом, то відразу прокол запропонував, хоча для мене лікарі, які це зі "старту пропонують" відпадають. І коли я сказала, що не буду цього робити, призначив сильний антибіотик і спрей на цикламені. Хоча я йшла до нього "по-знайомству".
    Я раджу що до операцій звернутись за консультацією до Онутчака, він на Ужгородській приймає і лікарні. Відразу попереджаю, що дуже зайнятий, але лікар до якого я ходила мене скерував до нього (правда в мене скривлення перегородки) і цьому лікареві я довіряю. Я ще багато років тому сама до нього зверталась із горлом, то знаю, що часу вам годину не приділить, проте допоможе.

13. Уляна Поберейко

можна в пп номер тел .для запису і скільки ви платили?

14. катенок

катенок Well-Known Member

До кого краще піти чоловікові з тяжким диханням і хропінням?

15. juliahyl

juliahyl New Member

Дівчата, порадьте що робити і до кого звертатися? Дитині 4роки аденоїди, постійно дихає ротом, та то б ще нічого , а десь пів року тому почалося -напухли мигдалини та так що періодом їй важко дихати, перекриває горло (особливо коли спить)! Ходили до лікаря прогрівали, лікували, на місяць був спокій а далі знову те саме. Почалося все через постійні хвороби з 2 років хворіємо. Мені порадили Шарабуру Марту Богданівну, чи варто йти і може хтось кращий?

16. Уляна Поберейко

ми ходили до неї та сама ситуація ,поки що гланди,і аденоїди,зараз лікуємся,11 лютого маєм іти на перевірку,також взяла нам аналіз з носа,направила здали кров на імуноглубулін.мені лікар сподобалась дуже проста,подивимся як її лікування чи дало ефект

17. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

В мене в дитинстві були ті самі слабкі місця. В тої ж лікарки (нас з нею поєднують "родинні зв"язки", тільки прізвище правильно буде Шоробура-то так, на всякий випадок) коли мені було 9 років робила операцію на аденоїди під повним наркозом, ні разу про це не пошкодувала, ні я, ні вона, ні батьки. Я після того як на світ народилася-в плані вільного дихання, до того часто дихала ротом, вічні насмарки і т.п., а от гланди мучать мене і досі. Раз в рік стабільно мушу проходити курс антибіотиків, бо від будь якої необережності дають мені страшну температуру, морозива не їм вже 3 роки, не дай Бог шось холодне випити чи з"їсти, йодіцерин-це мій вічний супутник, бувало таке що по півроку мастила гланди йодіцерином щовечора. Права гланда в мене стандартно як м"ячик для настільного тенісу. Кожного року кажу собі що пора їх вирізати, а поті як завжди не наважаюсь і так воно тягнеться роками...Марта також каже шо жити з тим звичайно можна, а можна і вирізати-тут нема єдиного правильного рішення...Я б воліла краще того позбутися, але все не наважуюсь....А лікар вона справді хороший, ще ні від кого нарікань не чула.

18. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Неодноразово чула дуже хороші відгуки про лора Данілову з поліклініки на Підвальній, правда, у неї завжди аншлаг, то чергу треба займати завчасно.

• Подобається Подобається x 1
  19. Текіла

Текіла Well-Known Member

Порадьте, будь-ласка, хорошо ЛОРа в ПРИВАТНІЙ клініці.

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Не зовсім приватний заклад, але для невійськових - платний. Військовий гопіталь, Кручаниця Іван Іванович. Дуже толковий, приємний. Запис на конкретну годину, в черзі не тре стояти. Лікування допомогло.