порадьте хорошого ЛОРа

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем rafaelka, 16 Березень 2010.

1. Samodumka

Samodumka New Member

Відповідь: порадьте хорошого ЛОРа

Так можна сказати про кожного. Говоріть, будь-ласка, конкретні речі - з чим до нього прийшли, як віднісся, що порадив, яку зробив операцію, чим незадоволені і чи приходили ще раз зі своїми скаргами. А я розповідаю про свої враження і закликаю порівнювати. Бо якщо добрий лікар ( на мою думку), то чому про нього не мають знати інші.

2. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Вже десь два-три тижні періодично чую свист, шум в правому вусі... іноді пропаде на декілька днів, найчастіше відчуваю дискомфорт, перед сном, чи з ранку, тобто тоді, коли дуже тихо, ходила до лора сказала, що в вусі нічого немає, порадила походити на масажі - ходжу, можливо в когось було щось схоже, до кого звертались? що допомогло? бо направду так заважає, і створює дискомфорт...

3. mpaseflora

mpaseflora New Member

Такі симптоми і у моєї мами. Спочатку періодично з"являвся свист, шум, а пізніше і постійно. Думала, що сіркова пробка. Пішла до лора, сказали, що не пробка, а запальний процес (можливо чули лікар Висоцька, хоча хвалять, але в неї конвеєр, уваги не приділяє). Виписала електрофарез, один укол і все. Результату жодного не дало. Тоді почали по різних лікарях. І це вже тягнеться з листопада. На даний час лікується мама у Процика з поліклініки на вул. Виговського (досить непоганий лікар). Результат є, але не значний. Але попри це ще зверталась до невропатолога, бо виявляється це все пов"язано. І непропатолог призначила курс лікуння. Тому не чекайте, що пройде, а звертайтесь до лікарів.

4. нталька

нталька Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть, Юрочко сам приймає в приватному кабінеті, чи там є ще якісь лікарі, до яких теж можна звернутися?

5. Materynka

Materynka Well-Known Member

На скільки знаю, то був один Юрочко.

6. нталька

а я от додзвонилася до молодої дівчини (по голосу), і вона сказала, що теж лікар, і теж проводить прийом там. От і не знаю. а п.Федора зараз нема.

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

нема у Львові чи зараз на прийомі? Він не постійно у цьому кабінеті- в основному він у Охмадеті. Раніше він там один приймав. Але по тел. можна було записуватися .

8. нталька

Сказала, що не буде його десь місяць у Львові.
    А тоді розпитала ситуацію, і сказала, що вона теж лікар, якщо хочемо можемо приїхати. Але мені треба хорший досвідчений лікар. І вже. (

9. parom77

parom77 New Member

Чушак дійсно хороший лікар, шкода, що конкурентів у нього дуже мало (якщо не сказати більшого), не один раз чула в черзі від зовсім незнайомих людей схвальні відгуки про нього і сама на власному прикладі переконалася, що він дійсно відповідальний, бажає допомогти і головне знає свою справу, любить її і керується основним принципом НЕ НАШКОДЬ! Одного разу приїзжав з дому десь пізно ввечері в госпіталь, щоб зробити проколи, бо нечувано мучив гайморит! Дякую йому і бажаю щоб всі лікарі були схожі на нього!!!

10. Gato

Gato New Member

а я лікувала там запалення вуха і мені довго робили процедури і каплі і таблетки пила..але вушко досі закладає і болить при зміні погоди чи тиску..а от чоловіку на гайморит робили процедури і ніби - тфу-тфю:)

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

А де його знайти можна, підкажіть??

11. Romanivna

Romanivna New Member

Дівчата, підкажіть в неділю де у Львові є чергові ЛОРи?

12. La asiano

La asiano New Member

З 16-го числа кожного місяця є черговий ЛОР на Ужгородській 1 (2-й поверх ). А от в першій половині місяця не можу порадити, на жаль.

13. Samodumka

Samodumka New Member

З 1 по 15 чергують в обласній лікарні на Чернігівській

14. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

дівчата, порадьте ЛОРа, який займається хр.фарингітом.
    Уже відкинули хр.бронхіт (пролікували антибіотиком, легкі хрипи зникли, кашель пройшов на тижнів 2-3, далі поступово відновився знов :sad:), ХОЗЛ, алергію (повна панель алергопроб - вся негативна), а я й далі постійно прокашлююся... один сказав, що в мене горло хрон.курця при тому, що я не курю, і нема на то ради... то що, мені до кінця життя горло прочищати... невже не можна з тим порадити?
    уже 1,5 міс. стратила, купу грошей, а ефект мізерний... пульмонолог відправила уже тепер до ЛОРа, а я ж з нього й починала. Тому до того самого (Лютика) не піду.
    прошу поради - хто сам або близькі стикалися з успішним лікуванням фарингіту, схильності до ларингітів тощо. дуже дякую

15. Samodumka

Samodumka New Member

Перевірте свій шлунок - чи немає рефлюксної хворороби (закидання кислоти до горла)

16. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

дякую
    колись уже перевіряли - незначний рефлюкс є, лікували, але на кашель це не вплинуло. Тоді.
    пропити проф.курс від шлунка... я подумаю, дякую

17. nikolaeva

nikolaeva New Member

Напишіть будь-ласка, чи має хтось досвід промивання мигдаликів в обласному ЛОР-відділенні на Чернігівській, і у кого? Чи взагалі там за таке беруться?

18. IvanD

IvanD New Member

Тиждень тому мав операцію на перегородці (септопластика + видалення шипа) у Чушака І.М., Винниківський шпиталь. Дуже рекомендую: ніс вже повністю дихає, крім того дуже приємні враження від самого лікаря.

19. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

хто є з діагнозом - хронічний гіпертрофічний риніт і викривлення носової переділки?
    Як вам проводили обстеження, і якщо призначали припікання тканини в носі, то як воно відбувалось?

20. Samodumka

Samodumka New Member

Припікання слизової носа - абсолютно шкідлива маніпуляція. Не вирішуючи проблеми нищить клітини і рецептори слизової, а не ту тканину яка набрякає. Можливо, вам неправильно поставили діагноз і основна проблема в викривленій переділці в дальніх відділах носа. Також можуть бути невеликі поліпи, які не видно при звичайному огляді. Я рекомендувала би провести ендоскопічне обстеження носа і потім вже щось вирішувати.