порадьте хорошого ЛОРа

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем rafaelka, 16 Березень 2010.

1. opko

opko Member

Відповідь: порадьте хорошого ЛОРа

Повністю з Вами погоджуюсь та рекомендую цього лікаря.

2. Nana11

Nana11 аспіранточка

Можливо хтось може мені порадити хорошого лора на Сихові, який вміє дати раду з тонзилітами-фарингітами і гнійними ангінами, маю проблеми, а далеко їздити не виходить. наперед Дякую!

3. viklesgo

viklesgo New Member

Юрочка дайте будь=ласка контакти і напишіть розмір подяки, бо по лікарях не ходжу і ніц не знаю
    всім дякую!!!

4. TaHdeR

TaHdeR New Member

Вибрала для себе Дунілову і Онучака...
    А от питання в мене виникло чи можна до них не по місцю проживання підходити? До Дунаєвої, здаєтсья, чула що можна, а до Онучака?

Хочу ще спитати, чи можуть ці лікарі давати направлення в інші кабінети і т.д., тобто чи можна буде за них вчепитися, якщо потрібно буде більш детально обстежитися? Якщо ні - порадьте, будь-ласка, якийсь медичний заклад, де не прописані у Львові можуть обстежуватися...
    А ще хотілося б більше дізнатися про лікарню на Ужгородській, чи потрібно там направлення, прописка, район... і як оплачуютсья послуги...

А ще таке питаннячко, дівчатка, може хтось стикався з такими симптомами:
    - шум в одному вусі
    - біль протяжний від носа до вуха
    - алергічний супровід всього того "щастя"

І це в мого нареченого вже 9 років! :sad:
    Різні лікарі назначають різне, але не дієве... Чи зможуть тут допомогти гомеопатичні препарати? Може хтось стикався з таким...

Спершу прочищали вуха - бо бачте не чистить...
    Пішли до іншого - виявилося, що це тут ні до чого, а всьому виною ніс... Потім діагноз - отит....
    Ще один поставили діагноз - алергічний риніт... Але чомусь ті диво-ліки від нього не допомагають. Алергія є, я не спорю, але мені здаєтсья, що це просто щось недоліковане ще тоді... при перших невірних діагнозах...
    Купили спрей, який нам прописали (пробачте назву забула), досить сильний, який приймати потрібно півтора місяці... Почали час від часу з носа виходити згустки майже тверді білі і з дірочками ... от чому таке враження, що це недоліковане колись дає про себе чути... Допоможіть, якщо хтось щось знає-чув про таке...

А щодо відгуків, то тільки негативний можу сказати - студентська поліклінка НУ ЛП - це просто жах... Десь рік назад були там... Стара лорша забуває за 3 хвилини кого вона приймала, хоча інших пацієнтів не було в черзі, а вона прекрасно бачила, що під кабінетом є люди. Зайшли, вийшли, зробили рентген, за 10 хвилин повернулися (такі раді були, що рентген так швидно), а вона вже забула нас і каже зовсімм інші речі, порівняно з першим разом, вплоть до того, що знімок рентенівський догори ногами взяла і почала переканувати мого нареченого, що в цього болить не права частина, а ліва.... змиваєтсья десь на 40 хвилин, при тому що спізнилася на 45 і приймала після цього тільки 20 ... Короче, не ідіть до неї!

П.С. І ще запитання... Чи не можуть бути такі проблеми спричинені проблемами зі шлунком або з печінкою? (Десь читали про це).

Останнє редагування: 6 Січень 2012
  5. Samodumka

Samodumka New Member

Я вже не один раз писала, що поставити правильний діагноз при захворюваннях носа без ендоскопічного обстеження практично неможливо. В Вашого чоловіка, можливо, грибкове тіло в пазухах. Зверніться на обстеження в госпіталь в Винники до Чушака (він там завідуюючий ЛОР-відділенням) і приймає без будь-яких прописок. Зв'язатися з ним можна по телефону, який з'являється при наведенні миші на фото на сайті http://shpytal.lviv.ua/index.php?do=static&page=lor

• Подобається Подобається x 1
  6. TaHdeR

TaHdeR New Member

Дякую Вам за пораду... А можете ще хоча б в приват написати які там ціни, які офіційні, які ні... І коли приймає цей лікар? Ще раз дуже дякую!

7. juli26

juli26 Active Member

8. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Адреса його приватного кабінету http://www.lor.lviv.ua/

9. Steba

Steba Member

Дівчата, хто може дати в приват тел. або інші координати зав. лор відділенням військового госпіталя на Личаківській Кручениця Івана Івановича? Ще б хоч приблизно ціну послуги. Чула багато схвальних відгуків. Дуже буду Вам вдячна. А то вже сил нема з тим гайморитом.

Останнє редагування: 23 Лютий 2012
  10. VERO

VERO Well-Known Member

Зараз лікується в АВ моя кума. Постійно цікавлюся ходом лікування, бо маю схожу проблему. Поїхала на Ужгородську (по дзвінку). Вистояла в черзі. Олгянув- потрібно прийти в шпиталь на огляд ендоскопом. 50ГРН- консультація. Прийом починається о 16год, а доктор приїхав на півтори год. пізніше. Про чергу- мовчу. Оглянув ендоскопом, проконсультував. Прийом 50ГРН+ благочинний внесок 50ГРН+ огляд ендоскопом 150ГРН!!! Сказав зробити кукушку. Інтерни цю маніпуляцію оцінили в 50ГРН+ благочинний внесок 50ГРН. (Поряд промивали дівчинці мигдалики- теж 100грн.) Разом- 400грн за кукушку і огляд ендоскопом. Ну і кому цікаво, операція в Шпиталі (з використанням лазеру і ендоскопу) обійдеться приблизно в 5000грн., а на Ужгородській ("молоточком")- 3000грн. Оперує під дуже легеньким загальним наркозом (стан "полюдрьому") з доколюванням місцевого. Болю пацієнт не відчуває. У стаціонарі хворий зобов'язаний провести 3 доби, а потім- приходити на огляди.
    Знаю, що спеціаліст і хірург чудовий. Сама збираюсь довірити йому свій багатостраждальний носик. Але ціни- європейські!

11. Paradise

Paradise New Member

Була в нього пару раз, ніби, хороший лікар, тільки приділяти увагу та призначати лікування якось не дуже хотів..
    Ох ці лікарі в госпіталях- їм головне все "різати", а на лікування часу не має!!!:girl_cray:

12. Materynka

Materynka Well-Known Member

Гербіш Ю.О. Начальник клініки того ж таки військового госпіталю навпаки пропонує краще лікувати, навіть коли людина сама згідна тільки оперувати. Та то про кожного лікаря є різні відгуки. Про Онутчака тут добре відгукуються, а з того що я чула то не дуже. Треба шукати, пробувати і знайти для себе оптимальний варіант

13. Samodumka

Samodumka New Member

Взагалі та кукушка - елементарне викачування грошей з пацієнта. Принцип цієї маніпуляції - забирання слизу, гною з носоглотки відсмоктувачем, а не з пазух, де він утворюється. Цей слиз можна вдома промивати різними морськими водами - хьюмер, марімер, аква-маріс, нео-маріс. Дивно, що такий серйозний доктор призначає такі маніпуляції, а не лікує причину хвороби

14. VERO

VERO Well-Known Member

Причина такої "хвороби"- хрящ на носовій перегородці, який затримує слиз і промити самостійно в даному випадку дуже важко. А лікування- виключно хірургічне втручання, до якого зараз готує пацієнтку. Кукушку робили лише, щоб тимчасово покращити стан.
    Samodumka, скільки Вам обійшлася операція в госпіталі в Винниках? Який робили наркоз? Скільки часу ще перебували в стаціонарі і скільки разів потім їздили на консультацію до лікаря? Як почуваєтесь після втручання?

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

..Наскільки мені відомо А.В Онутчак робить не під слабеньким загальним наркозом, а під звичайним-дві три години,це вже потім запевняє, що ви були в стані "напівсну" а для такої операції це занадто і неприпустимо. Тому цей варіант відпав для мене відразу.Кілька ЛОРів мені казали, що така операція робиться під місцевою анастезією і коштує приблизно 200 доларів + -..Але то було рік тому, не думаю що ціни дуже виросли.

16. Samodumka

Samodumka New Member

Це ще раз свідчить про викачування грошей - ви ж жили з цим станом до цього. А запихання насильно по викривленій переділці чужорідних предметів(для відсмоктування) і пошкодження і так ослабленої слизової є недоцільним. Це не є підготовка до операції. Лікувати треба причину, а не наслідки.
    Samodumka, скільки Вам обійшлася операція в госпіталі в Винниках? Який робили наркоз? Скільки часу ще перебували в стаціонарі і скільки разів потім їздили на консультацію до лікаря? Як почуваєтесь після втручання?
    Робили мені під місцевою анестезією приблизно 30-40 хв. Обезболювали ультракаїном(тим самим, що вводять при лікуванні зубів) - болі немає, а є тільки відчуття що щось робиться. На другий день після виймання тампонів(подібні на губку одноразові стерильні американські довжиною 8 см) я пішла додому. Через тиждень прийшла і мені зняли силіконові сплінти, які фіксували мою переділку. Більше до лікаря не ходила, так як почуваю себе добре(була усунута причина моєї хвороби - викривлена переділка та невеликий поліп біля отвору гайморової пазухи). Зараз тільки двічі на день(разом з чищенням зубів) промиваю ніс хьюмером. Фіксованих цін немає. Правда, в аптеці ці сплінти і тампони трохи коштують - я за все і за анестезію, рукавиці,бинти - заплатила десь 650 гр. За операцію ціну не говорить - подякуйте, як вважаєте за потрібне. Мені обійшлася операція набагато дешевше, ніж в АВ. Зверніться ще на консультацію до Чушака І.М. і порівняйте. Принаймі ваш огляд буде записаний на DVD і він зразу покаже його вам, а не окремі фото. Попередньо зателефонуйте до нього, бо вівторок-четвер операційні дні, а понеділок і п'ятниця - оглядові.http://shpytal.lviv.ua/index.php?do=static&page=lor

17. VERO

VERO Well-Known Member

В нього фіксовані ціни? Огляд ендоскопом скільки коштує?

18. Samodumka

Samodumka New Member

Я ж писала, що ніяких цін немає. Це ваша особиста добра воля подякувати

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Теж була у нього на консультації, справив дуже приємне враження+що ціни і "такси" в нього немає, крім цього дуже уважний, терпляче відповідає на всі запитання.

20. Abesynka

Abesynka New Member

пишу бо неможу читати ту хвальбу про Чушака,аж нудить,тій samodumka явно платять
    "піарщик" .Мені особисто зробив операцію я незадоволена .100раз одна і таж сама людина хвалить, скажу що спеціалітам це непотрібно!!!