порадьте хорошого ЛОРа

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем rafaelka, 16 Березень 2010.

1. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: порадьте хорошого ЛОРа

Чоловік скаржиться, що йому постійно щось мішає в горлі, заважає пити і їсти, якийсь ком стоїть, чи що. Що це може бути і кого порадите?

2. Samodumka

Samodumka New Member

Може бути збільшена щитовидна залоза, може бути банальний фарингіт, а може і пухлина. В любому випадку потрібна консультація доброго ЛОРа. Я звертаюсь до Чушака Ігоря Мирославовича(зав. ЛОР-відділенням в госпіталі в Винниках)

3. Gajka

Gajka Well-Known Member

А що то за госпіталь і як до нього попасти?

4. Samodumka

Samodumka New Member

5. barvinok

barvinok New Member

нехай Вас Бог мулиє із складнішими проблемами іти до Соколовського на Ужгородську чи до його донечки.....за власні ж гроші мою маму скалічили...тепер інший кваліфікований лор ( приймає на ужгородській та на шептицьких) мусить розбиратися з напартаченим носом.
    мамі робили операцію по вижаленню поліпа ( лікував Соколовський, виривала поліп його доця)... теперішній лікар каже, що не відомо чи то точно був поліп, можливо треба було забирати ту паталогію не вириваючи, а лазером.....висунув ідею подарувати Соколовському книгу Етика щодо пацієнтів...
    під час операції втратила багато крові...наковталася і потім цілу ніч і наступний день рвала...як виходила з операційної то всі груди були залитті кровю!!!!...десь добре їй рванули і зачепили судину...
    після операції з носом не стало легше, стан погіршився...почався хронічний нежить, почало квакати у вухах, біль віддає збоку у скули ближче до вуха....коли прийшла знову до Соколовського, він сказав, що поробиш: виріс знову поліп і все....замість того, щоб постійно вести пацієнта після операції....Соколовський наламав дров і "умив руки"...
    вчора матері на огляді в Шептицьких був поставлений невтішний діагноз..всередині все так порозбухало, що не можливо провести нормальний огляд з ендоскопом...відбулася деградація носової порожнини...з вухом правда не все так погано, але теж не нормально...потрібно купа обстежень і щоденні уколи в носові пазухи....крім того ще і купа не надто дешевих ліків...а ще попри купу грошей ( в тому числі і за відвідини теперішнього лікаря) добирання на Шептицьких й висиджування у черзі ще й забирає багато часу...а з роботи то не звільнишся...отака то радість...
    сьогодні матері робили промивання лієчкою (які вдома вона робить теж постійно), використовували таокж відсмоктувач для гною та видаляли з носа мертві тканини...жахіття одні.
    вибачайте, що розписала тут про не дуже приємні речі, але з метою застереження від наслідків потрапляння до не дуже компетентного лікаря _ СОКОЛОВСЬКОГО Ю.Б. пора йому вже пенво на пенсію, а не людей калічити....

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Мені Марта Юріївна дуже допомогла, я дихати можу завдяки їй! В мене вже довго була алергія, використовувала постійно "нокспрей", в результаті - звикання до препарату та алергічна реакція. Через деякий час дихати вже не могла ніяк, жах! І носова перегородка була перекривлена. Мені дали направлення до Юрія Богдановича, але операцію робила Марта Юріївна. Спочатку здала всі аналізи, провели обстеження , потім - операція і кілька днів у лікарні. Весь час Марта Юріївна до мене приходила, слідкувала за всіма змінами в моєму організмі, що були пов"язані з переділкою. Потім я ходила на процедури, і через день - на консультації до лікаря.
    Через півроку тато зламав мені ніс, то я знову звернулася до Марти Юріївни, знову операція - і тепер все добре.
    Тепер ходжу до неї ж: в мене хронічний тонзиліт, то вона чистить мої мигдалики.:)
    Зараз дихаю без медикаментів, хіба двічі на рік, під час загострення алергії, ходжу на процедури і вживаю ліки, які вона виписує. Цілком і повністю задоволена її роботою, вона - дуже кваліфікований лікар.

• Подобається Подобається x 1
  7. vchitelka

vchitelka New Member

Тут Звіра хвалили. Я лікувалась у нього з гайморитом десь 5 років тому. Два тижні пункцій (з рахунку збилась), промивань, антибіотики. В підсумку - рецидив через місяць. За порадою пішла до Антоненка з Пирогова. Старий досвідчений лікар пояснив, що недостатньо промивали пазуху під час пункції, тому так і сталось (не вдаючись у подробиці, а я й сама помітила різницю в маніпуляціях цих двох лікарів). За одне відвідування я позбавилась гаймориту донині.
    А на Ужгородській бачила жіночку (досі моторошно згадувати). Всі ці два тижні я її бачила з лоточком, бо з носа постійно юшило. Так от лікарі за її спиною підколювали Звіра, що ж він, мовляв, наробив. А він посміювався: "Звідки я знав, що так вийде?"

8. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Нажаль, з лікарями ми ні від чого не застраховані, і немало важить доля везіння.

Тут також багато хвалили Онутчака, а він під час огляду вуха збирався продовжувати свою телефонну розмову по мобільному телефону.
    Картина взагалі була жахлива. В одній руці тримає інструмент у вигляді лієчки в інший якусь тоненьку металеву паличку, телефон притиснутий щокою і він в тому процесі щось активно відповідає й пхає мені то все до вуха. Можливо він такий профі, що може ще й паралельно ногами динамо-машину крутити, але для мене це виглядало вкрай небезпечно і цілком не професійно відповідно.
    А от Звір зарадив моєму частому фарингіту-тонзиліту без будь-яких "коломийок".

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

моєму чоловіку свого часу лише він зміг точно поставити діагноз та призначити адекватне лікування ( до того він обійшов 4 різних спеціалістів і 2 місяці був на найрізноманітнішому лікуванні, яке, як виявилося було не те, що не помічне, а просто шкідливе у його випадку)

10. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дівчата, бачу, є такі, що зверталися до Юрочка Федора. З наступного тижня вирішили до нього піти (хлопець прихворів) в приватний кабінет. Чи може хтось написати в карму/пп ціни, розміри "подяк" і т.п. Наперед дякую!

Ой, чи він лише дітей приймає????

11. dollymom

dollymom New Member

Ой, а ми теж до нього потрапили, з гнійним отитом, відразу нас поклав на прокол, загалом хороший лікар, хоч і дійсно молодий.
    А на рахунок черги правда, чекали на коридорі дуже довго, мала так вимучилася, думаю, мали би дітей у важкому стані пропускати якось без черги, я так просилася, мала ледь свідомість не втрачала - температура і сильні болі, як вже зайшли, то виявилося що гній вже пішов вушком. Хоч одна б ... людина пропустила, так ні - в нас всіх дітям погано... :sad:
    І от ще згадала - потім вже як в нас почалися знову насморк і проблеми з носом порадили нам лікаря Дунілову, що в 1 поліклініці. Виписала крапельки, ну просто чудо, я забула що таке насморк! Раніше він в нас просто не проходив! Дуже ражду.

12. trudoholik

trudoholik New Member

Для мене також найкращий ЛОР - Висоцька Роксана Ярославівна! Дуже їй вдячна!!!
    Вже двічі вилікувала мене, коли інші лікарі казали робити операцію. Дуже хороший спеціаліст і приємна, позитивна людина. Завжди старається вилікувати людину без хірургічного втручання. Лікує і дорослих, і найменших. Черги, правда, шалені.....

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

Порадьте хорошого ЛОРа, який би міг допомогти з храпом.

14. gkost

gkost New Member

Кілька років тому зверталися до Дунілової Наталі Федорівни з 1-ї поліклініки. Сину ставили брекети і лікар сказав що потрібно виправити дихання носом а тоді уже можна ставити ті брекети. Бо інакше ефекту від виправлення не буде. Кілька разів зробила нам Наталя Федорівна припалення розчином в носику і виписала гомеопатичні таблети. Дихання носиком направилося і уже давно ця проблема нас не турбує.

15. нталька

нталька Well-Known Member

Тут багато схвальних відгуків про Юрочка і про Дунілову. Скажіть, будь ласка, Дунілова не має приватного кабінету і треба в порядку живої черги йти? Чи треба заздалегіть записуватись і чи приймає вона тих, хто не з району поліклініки? і дайте, будь ласка, телефон туди.
    І щодо Юрочка, підкажіть, будь ласка, де в нього приватний кабінет? і поділіться телефоном.
    дякую!

16. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

17. танелка

танелка New Member

Онутчак Андріан Васильович приймає дітей? Чи він лікує лише дорослих?

18. VERO

VERO Well-Known Member

Приймає і діток, і дорослих. Але особливо сюсюкатись з дітьми не буде.

19. Nastia

Nastia Well-Known Member

І ми були в Крука Віталія Володимировича. Вилікував донечці отит.
    Загалом хороші враження про нього.

20. Balatska Nata

Balatska Nata New Member

Лікувались і в Висоцької Роксолани і в Юрочка і про Дунілову знаю. Проблеми мала з двохрічною дитиною. По три-чотири отити за літо - це перебор, і так майже рік. Почали лікуватися в Висоцької (хороший лікар, не сперечаюсь) але зупинились на Юрочко. Велике йому спасибі, усі отити (в т.ч.і гнійні) в минулому. В лікарні черги до нього шаленні, у приватному кабінеті усе чітко по запису. З дітками рекомендую звертатись саме до нього, оскільки він саме дитячий практикуючий лікар. Якщо потрібні телефони - пишіть. Успіхів вам.