Порадьте стоматолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Юкола, 26 Травень 2009.

1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Порадьте стоматолога

Я мала таке нещастя,в мому випадку було тільки операційне втручання,це вам стоматолог має сказати,чи можна без втручання її знешкодити.

2. rododendronia

rododendronia Member

Я Вас розумію колись також так ходила. А тепер все супер мажуть ясна якось маззю з смаком полунички, ясна чуть терпнуть тоді укол і все ніяких болісних відчутів. Дуже задоволена своєю лікаркою, читала ще тут що пломби вилітають..... в мене такого ні разу не було . Майстер супер!!!

3. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Моя улюблена клініка закривається на липень :sad: Але хочу відвідати стоматолога у липні,і тут прочитала пару хороших (і поганих) відгуків про Біш Компані. Підкажіть, хтось був клієнтом Стус (чи Друсь) Лесі ( по голосу старша жіночка)? Бо я на неї "попала" як телефонувала і запропонувала вона записатися до неї. Я в роздумах...

4. Надька

Надька Well-Known Member

у мене є стоматолог має всій кабінет біля гуртожитків кулінарного училища... класний дядько..і недорого бере.... лічить класно.... чоловіку за чистку каменя і 2 маленькі дірочки взяв 250 грн... а коли я йшла на облік треба було до стоматологва то я пішла до нього і він мене оглянув але нікопійки невзяв... тільки посміявся шо після родів приходити і будемо бавитись з зубами... нестарий дядяа років 30-33....

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

То приватний кабінет і такі ціни?
    Дивно. А обладнання в нього яке?

Я ходжу до Роксолани Ігорівни Маївки, біля краківського ринку, стоматологічний кабінет. Хтось ще був у неї? Мені подобається як вона робить.

6. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Якшо ви ходите до нього постійно,то за огляд він і не повинен брати,я хожу до одного постійно,то він і за укол ніколи не рахує,але ціни в вашого дійсно дуже дешеві,бо я за одну чистку каменів платила 200 грн.

7. Відповідь: Порадьте стоматолога

1-а стоматологічна поліклініка. пр. Шевченка, 24. 1 кабінет. Стоматолога звати Катерина Бойко. Юна ще, але дуже тямуща.
    Пломбувала мені зуб, якого практично не було, то поставила таку пломбу - ніби справжній зуб :) :girl_claping:. І коштувала така пломба 150 грн. Як на мене - смішні гроші.
    І не вагайтеся, що то державна поліклініка. Сама Катя казала, що має паралельно практику у приватній, а в тій приватній ставила б таку пломбу не менш як за 300 грн. Закони ринку... Висока ціна - ще не означає якість

8. Skrynya

Skrynya Member

Дуже хороший стоматолог Вікторія Штунь. Приймає в приватній клініці на Новому Львові! Молода, постійно удосконалюється, їздить на семінари... І гарний підхід до дітей у неї...

9. rododendronia

rododendronia Member

А я ходжу вже протягом кількох років до Заніної, коли працювала в ІММ то там ціни були космічні але то варте цього. Тепер перевелась в приватну клініку на Личаківській то ціни зараз досить не погані. Пломба орієнтовно 150 грн

10. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Рекомендую пару стоматологів(чоловік і жінка)(тільк иот імена їх забула, геть забудукувата я)). Мають вони свій кабінет у дитячій поліклініці на пл.Митній. Чоловік спеціалізується по протезуванню,а жінка більше по звичних пломбах і чистці.
    Я мала такі проблеми із зубом, що фактично від нього лишився корінь і кусочок стінки. Так мені зробили толковий протез і все таке і вже третій рік мене зуб зовсім не турбує(хоч і мертвий)).

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Це який саме кабінет? Емілія, чи якийсь інший? І які у них розцінки?
    Я лікувала зуби у Шандали на пр. Шевченка, в принципі, задоволена, і ціна невелика, але важко до неї потрапити: то у мене робота, то у неї черги... :sad:

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А я вже давно ходжу в приватний кабінет на Сяйво, до Яворськиї (чоловік протезує, а його дружина лікує). Відношення та ціни хороші.

13. Lorrina

Lorrina New Member

Маю багатий і гіркий досвід лікування зубів у державних поліклініках. Тому прийшла до приватника. Вже три роки лікую свої зубки в одного лікаря і дуже задоволена. Це Коцовський Омелян Богданович, клініка "Монада". Обладнання, ставлення - супер, як і результат. Дорого, але ефективно.

14. kukusya

kukusya Well-Known Member

А яка саме клініка?на Угорський чи Карбишева?Ціни які?

15. Halchenya

Halchenya Загублений

Хочу поділитися невдалим досвідом(( більше року тому поставила собі брекети у БІШ Компані (на Сихові, в приміщенні дитячої поліклініки). Лікувалася у Білик Маріанни Андріївни. Але тепер вона вважає свою роботи виконаною, а я результатом не задоволена і шукаю нового ортодонта. Прочитала на форумі, що, як виявляється, вона й десятої частини своєї роботи не виконувала (не міняла лігатури і дуги). Навіть кілька разів приймала мене просто посеред коридору!!! Я їй довіряла і не робила зауважень через брак інформації, не знала, як має бути, а перші півроку результат був, просто до кінця справу не доведено(((( Тому, якщо колись комусь знадобляться послуги ортодонта, оминайте десятою дорогою БІШ Компані і ліпше порадьтеся із двома-трьома спеціалістами((

п.с. таке враження, що інтерес до мого випадку вона втратила одразу після того, як я заплатила за лікування (платила по частинам)

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

треба платити вкінці,коли вже робота виконана і ви можете побачити результат. Я за брекети заплатила,вже як мені їх зняли.

17. Verdin

Verdin New Member

Всім привіт! Читала, що деякі із учасників "Посиденьок" лікують зубки у стоматології "Сім".Чи не міг би хтось написати (в ПП), які приблизно ціни на полімерні пломби, чи дають гарантію, порадити хорощого стоматолога...Бо щось я давненько туди не зверталась, а зараз дуже потрібно, тож не хочу ризикувати :) Наперед ДЯКУЮ за допомогу!

18. mermaid

mermaid Member

я своєму платила частинами і вже півтора року тому, як все виплатила...але брекети ще ношу і до лікаря хожу через кожних три тижні мінімум, і він там міняє все що треба.. і гумки і дуги і часом брекети які відклеїлись.. і нічого додаткового не доплачую.. правда вже мрію ті брекети зняти, бо все виглядає вже добре півроку мінімум, але він каже ще носити, і ще мені щось начіпляв нове на зуби... щось з суглобами не те.. мабуть інший лікар вже б давно зняв на його місці бо нию і прошу кожен раз. і клієнтів у нього купа, що не скажеш, що йому скучно і мене стільки тримає...

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я платила за брекети в момент їх "встановлення", кожний візит 40 грн один раз в місяць. Коли вибирала в кого ставити розглядала кілька варіантів, зупинилась на ортодонті,котрого моя стоматолог порадила і ціна тоді була нормальна, але з таким розклАдом як зараз стався я є не задоволена, бо по-перше заплатила вже значно більше ніж розраховувала, по-друге сталось так,що в тому кабінеті на 2 крісла 3 лікаря і доводиться чекати своєї черги, носіння брекетів мало тривати 1-1,5 роки, а вже 2 роки і місяць з брекетами. капець. І ще все почалось з естетичного дефекту, а тепер відчуваю дискомфорт...останні два місяці соває мені ті зуби туди -сюди і не може центральну лінію нормально "вгадати". Але списую ще на своє везіння- після пологів полізли 3 зуби мудрості от тепер і не знаю ,коли кінець того свята буде:sad:
    а зайшла сюди,щоб попитати може хто знає хорошого хірурга, що спеціалізується на операціях по видаленню зубів мудрості (тих , що ще не виросли) Дуже треба консультація, бо виглядає на те, що треба буде видаляти 2 зуби:sad:

20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я вже давно ходжу в приватний кабінет на Сяйво, до Яворськиї (чоловік протезує, а його дружина лікує). Відношення та ціни хороші.

А вони лікують з обезболенням? І чи хтось знає якихось ще стоматологів на Левандівці?