Порадьте стоматолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Юкола, 26 Травень 2009.

1. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Відповідь: Порадьте стоматолога

лікарка Дзюба. доросла поліклініка.

2. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Цікавлять відгуки про стоматолога Грабовську Дарію, працює в тій поліклініці, що на Академічній. Може хтось лікувався, поділиться враженнями?
    Дякую.

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А я попала туди до лікаря- жінки і дуже жалію, що повелася на рекламу клініки.
    Особливо мене "сподобалося" пояснення лікарки про те, чому мені зразу нерви не витягнули, а поставили ліки- бо часу не було:girl_mad:.
    То нічо, що в мене пів доби після того зуб болів.
    Мо піти скаргу написати кудись чи що:girl_in_dreams:.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

п. Надія добре дітям зуби лікує ( малому все добре робила). А от свої зуби я лише Самеру довіряю.Надії не наважилася б. Але Самер зараз у відпустці, тому до нього і не потрапили б.

п.с. тобто тут треба не на клініку йти, а до конкретного лікаря.
    Якщо дитина- п. Надія.
    Якщо професійна гігієна- я особисто до Христини ходжу ( хоча Надія теж кажуть власне гігієну добре робить, але чомусь для себе я її не дуже сприймаю).
    Якщо дорослі втручання ( від терапії до хірургічних)_- Самер
    Ну і якщо ортодонтія_ Зіад

5. Leila

Leila Well-Known Member

Я лікую на Академічній в Сабадило Мар"яни, як на мене лікар-професіонал своєї справи, дуже рекомендую, вона і дітям чудово зубки лікує і ціни помірні.

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Та то треба знати наперед отакі приколи.
    Мене Самер до неї послав, бо сам у відпустку пішов.
    Короч шото мені не клеїться з зубними.

7. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Дівчата порадьте хорошого стоматолога район привокзального, коновальця.

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Порадьте перевіреного стоматолога з Академічної (можна в пп), щоб ціни адекватні були і сучасними методами і матеріалами працював. І ще, хто там добре гігієну робить, ультразвук і сода та яка може бути там вартість?

9. Olenya

Olenya Active Member

Дівчата, порадьте хорошого дитячого стоматолога, можна в пп.

10. сніжна

тут на форумі є окрема тема про дитячих стоматологів і молочні зубчики- гляньте інформацію в ній. Один з лідерів :)- Тарас Музика з Рікоти ( понеділок і четвер прийомні дні по попередньому запису на рецепції)

11. Відповідь: Порадьте стоматолога

порадьте будь ласка хорошу стоматологічну клініку( не в центрі, можна на сихові) і лікаря в ній для вставляння коронок. Дякую

12. Kandya

Kandya Well-Known Member

А чи можна виривати зуби (звичайно, із анестезією) і робити рентген під час ГВ?

13. сніжна

при нагальній потребі- можна. А стосовно анестезії- треба просто сказати лікарю про те, що ви - годуюча. Він підбере відповідну дозу анестетика.

14. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Можна. Тільки ви скажіть стоматологу, що ви годуюча. Мені коле щось на М(вже точно не пам"ятаю) і бажано і першій половині дня.

15. Kandya

Kandya Well-Known Member

та в мене немає такої аж нагальної потреби -- нічого не болить. швидше естетична потреба. До речі, може ще порадите, до якого лікаря звернутись? Отже, у мене зуб -- двійка -- виріс дуже високо, відповідно, він набагато коротший за всі інші, тож часто виглядає (коли мило посміхаюсь, а не коли ржу на весь рот), ніби зуба немає. Коронку ставити -- не хочу і не буду. Вирвати і на його місті імплантант -- теж не варіант, бо між 1 і 3 зубом дуже мало місця (той другий наче на них лежить). Лікарі, у яких була (певно не в тих була), кажуть дати собі спокій і тішитись, що всі зуби здорові, ну і що заміж такою взяли))) А я тепер собі подумала, що може той другий вирвати, тоді між першим і третій буде щілина десь три мм. І от той перший і треті трохи наростити вширину?

Коротше, хто знає, який лікар може втілити такі мої фантазії?

Останнє редагування: 30 Липень 2014
  16. gulechka

gulechka New Member

Є дуже -дуже хороший лікар,який вирішіть вашу проблему і не тільки вашу:girl_smile:порадить в складних ситуаціях ортодонтичного характеру... випробувала не тільки на собі, тому можу впевнено радити:girl_smile: консультує безкоштовно, не здирає втричі дорожче, а насправді допомагає. мій допис може виглядає трішки як реклама, але насправді я дуже хочу допомогти і емоціїї розпирають)) до речі до дітей має чудовий підхід, вміє зацікавити навіть дуже непосидючих. приймає він в стомат клініці від медінституту на Пекарській, а також на Петлюри - звати Аврам Фрихат. відповім в приват детальніше якщо треба

17. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, в Пароденті на Глибокій - кого з лікарів порадите? Карієс на передньому зубі, біля десни, тому до будь-кого йти не хочеться(((

18. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Хочу відвідати стоматолога по "Альфа страхуванні". Потрбіно просто пройти плановий огляд, можливо якусь дирочку заробити, нічого надзвичайного. Допоможіть вибрати хорошу клініку\лікаря з цього переліку: Біш компані (Сихів), АБМ-Вітадент, Медодент, Пародент (той, що на Глибокій), Чугай О.О., Діодент, Ортодент, Усмішка. Про більшість з цих клінік ніяких відгуків ще немає, йти навмання до першого\ліпшого лікаря не хочеться...Буду вдячна за будь-які думки.

19. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В Біш-компані робила зуб ще років 15 тому. Болів зуб, звернулись на вихідних ( вони працювали). Все було модно- гарно, нерв видалили. А пломбу довелось так за місяць- два ( точно вже не згадаю) переставляти в іншого лікаря.
    Потім ще малій рік тому хотіла вушка там проколоти. Лікар була сильно накурена і таке враження, що і під градусом. Це не про зуби, але тепер це останнє місце, куди я б зверталася.

20. MilkiWey

MilkiWey Well-Known Member

В Біш-компані (Сихів, дитяча поліклініка) лікар Грунтківська Наталя Петрівна - дуже хороший лікар. Я у неї робила операцію - видаляла кісту, і члени родини в неї лікувалися, та й медсестра у неї теж хороший спеціаліст - уколи робить так, що не чути. Раджу!!! Тільки попередньо треба по телефону записатись, бо можете не попасти на прийом!