Порадьте стоматолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Юкола, 26 Травень 2009.

1. kristina

kristina Well-Known Member

Відповідь: Порадьте стоматолога

зорієнтуйте яка вартість зараз пломби, мені порадили клініку "мм" там сказали від 260 грн і вище залежно від розмірів пломби, я в свої 30 р жодного разу не була в стоматолога бо не турбувало нічого, але час прийшов (була тут на Сихові на безкоштовній консультації, там 350 грн ) але я не орієнтуюсь по цінам , можливо хтось порадить хорошого лікаря в пп , буду вдячна

2. PLyuba

PLyuba Member

Доброго дня!
    Останній раз як я питала у свого стоматолога вартість пломби, то була 180 грн! (десь перед Пасхою).
    При чому до лікаря ходжу вже років 10 і жодних претензій не було. Колись працював на Сихові, а зараз в кабінеті поліклініки у 8-ій лікарні:)

---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

Можу написати номер телефону в ПП, якшо потрібно:)

3. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

В мого стоматолога фотополімерна пломба коштує 100 грн, лікувалась перед Пасхою, ціни демократичні, людина відповідальна, робить акуратно та якісно! За 5 років претензій не має))
    При потребі поділюсь контактами.
    Доречі чистка содою під тиском обійшлась в 150 грн.

4. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, маєте хтось хорошого лікаря щоб чистку зробити? Я колись ходила на Академічній, але щось не дуже хотілося б туди..

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в Зазаденті Краковецька Надія і Христина гарно гігієну проводять ( мені подобається Христина, бо маю надчутлииву емаль. а вона дуже акуратно робить),але до неї треба записуватися у часи її прийому- у неї маленька дитина, тому вона лиш на кілька годин у тиждень зараз виходить). У Надії сама гігієну не робила. але багато з моїх знайомих власне до неї ходять на гігієну і хвалять власне і як гігієніста. Вартість правда. не підкажу, бо востаннє платила 270 грн, а з того часу ціни. мабуть. підросли ( не знаю)
    це залежить не лише від матіріалу, але і обсягу робіт і площі зуба і т.п. На Академічній в держ. стоматології за пломбування разом з анестезією платила 180 грн ( правда, через рік зуб пішов під повну реставрацію після того). У ін. стоматології ( вже приватній) реставрація ( вона має відмінність від звичайного пломбування) передніх зубів обходилася у 230-265 грн з урахуванням анестезії. Якщо потрібна ще і депульпація зуба + пломбування каналів, то треба доплюсовувати ще за кожен канал.

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ще зовсім недавно (в березні) платила стільки ж

7. Franja

Franja Member

Дівчата, така прикрість - опухла десна біля восьмого зуба, болить(( Чи є якісь методи зняти опухлість, поки не потраплю до лікаря? І ще - порадьте хорошого в районі Наукової-Володимира Великого. Дякую

8. сніжна

а сам зуб уже прорізаний? наразі, без консультації з лікарем, тільки полоскання: сіль з содою , можна розчином гівалексу.

9. Franja

Franja Member

сам зуб ще не прорізався, ледь-ледь у заглибленні можна відчути((

10. сніжна

тоді поки можете полоскати сіллю з содою ( такий розчин "пом якшує ясна і є дещо асептичним. Ну а прорізування зуба мудрості- справа марудна :) і не одного дня. Тому інколи треба і підрізати той ясневий капюшон, який заважає вилізти. Ну і рентген зуба робити, щоб подивитися, як він "лежить" і чи узагалі має можливість прорізатися.

11. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Я лікую зуби в Рікоті на володимира, лікар Тарас Богданович.

12. dasdas asdas

dasdas asdas New Member

Доброго дня. Порадьте будь ласка хорошого стоматолога, район Наукової, Новий ЦУМ.

13. KitiKet

KitiKet Member

Добрый день, хотела бы оставить свой отзыв о посещении стоматологии "Зазадент", а конкретно доктора Самера. Мне очень сложно было выбрать стоматолога, так как я после не очень хорошего опыта с детства, боялась их до жути (когда была маленькая - сливалась по цвету с побелкой :) ), ну и плюс мало кто вызывал доверие. Один мой знакомый советовал своего врача, но предупредил что он не церемонится если больно - сиди терпи, зато хорошо делает. Я сразу подумала что к нему не пойду 100% :ninja:
    И вот почитав, что наши форумчанки перестали бояться - после посещения доктора Самера - решила и сама сходить. Ну что я вам могу сказать... Я теперь тоже не боюсь стоматологов :) Или только одного :) У них очень красиво, а сам доктор настолько приятный человек, что сразу расслабляешься. Очень красивый вид из окон (серьезно, я не думала что в кабинете у стоматолога, можно чувствовать себя так уютно). Когда мне делали первый зуб (я правда сразу попросила обезболивающее), ждала тот момент когда будет больно - но так и не дождалась :) К слову, предыдущий стоматолог, мог мне до трех раз "докалывать" анестезию, так как болело все равно. Я когда шла домой то улыбалась всю дорогу :)
    Сделала уже 4 зуба (по два за раз). Цены вполне нормальные: Единственный минус - очередь. Советую сразу записаться на несколько дней, так как потом опять ждать месяц. Теперь записала мужа.
    Я осталась очень довольна посещением, спасибо всем кто оставил отзывы раньше - я бы наверное сама не обратила внимание на эту стоматологию. Поэтому всем кто боится - однозначно рекомендую!

14. сніжна

15. Adamsito

Adamsito Member

Мій стоматолог мене постійно відмовляє, розказує про наслідки тих процедур, особливо капець у кого чутливі зуби, бо тоді і здорові робляться чутливими. Є менш вредний спосіб, але то довго і з капами

16. сніжна

ви, мабуть, сплутали гігієнічну чистку і відбілювання :). гігієна якраз показана ( у кожного своій "графік", зумовлений особливостями організму і кислотністю слюни, що впливає на утворення каменю та нальоту), оскільки це позбавляє людину від зубного каменю ( який часто призводить до гінгівітів та навіть пародонтитів), а також- зубного нальоту, який "сприяє" розмноженню бактерій і розвитку карієсу

17. Adamsito

Adamsito Member

о так, я чомусь подумала що мова йде про відбілювання, перепрошую. Можу скинути координати дуже хорошої клініки, там стоматологи- нахідка і ціни не кусаються

18. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Шукаю собі на майбутнє лікаря, який добре поставить брекети. Які взагалі зараз ціни?

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Порадьте вмєняємого стоматолога в Винниках. Терміново

20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Порадьте в районі Сихова демократичного стоматолога - по цінам маю на увазі. Або де інде але толкового. В мене восьмірки певно остаточно вже полетіла. Зуб вже пломбований перепломбований, а от відколовся край трохи. От думаю, чи ще зліплять щось з нього чи вже ні. І ще питання що таке штифтування, яка ціна приблизно а головне - чи то надійне?