Порадьте стоматолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Юкола, 26 Травень 2009.

1. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Відповідь: Порадьте стоматолога

Вона практично завжди зайнята. Я кожного разу попередньо телефонувала, і все одно чекала не менше півгодини, було і півтори.

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А вона і проконсультує? Чи до неї тре вже йти з конкретною розмовою?
    І я взагалі не знаю чи можна мені яку анестезію бо годую. А полегшена може мені і не подіяти взагалі....

3. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Та чому ж не проконсультує? Я взагалі 3 місяці думала, чи робити ту операцію.
    І також годую, про що їй кожного разу нагадувала, то запевнила, що все буде ок. Знеболення точно полегшеним не було, я б такого не витримала...

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

якщо можна, киньте в карму її номер про всяк випадок. Буду дуже вдячна...

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

роблять стандартну анестезію. При полегшеній зуби мудрості видалити дуже проблематично ( для пацієнта). Ну і в інтересах лікаря, щоб пацієнт не відчував дискомфорту та болі під час видалення- це дає змогу лікарю виконати втручання швидко і якісно.

п.с. той же , наприклад, цитокартин немає у протипоказах період лактації. Зрештою, стоматолог спочатку вводить мінімальну дозу, потім дивиться на реакцію і чутливість і при потребі- вводить ще додаткову кількість анестетика. Кожен організм індивідуальний, тому одного пацієнта анестетик "візьме" уже при 0, 5 одиницях при видаленні нижніх зубів мудрості ( бо тут анестетик має провідникову дію), а другим потрібно вколоти і 1,7 од. А взагалі максимально допустимою дозою є до 7 одиниць. Відповідно, стоматолог має можливість корегувати введення кількості анестетика у кожному конкретному випадку. На верхні зуби дається доза від 1,7 одиниць і далі при потребі ще додається.

6. OnceInParis

OnceInParis Member

сніжна, вже зробили імплантацію? Якщо так, то, будь ласка, розкажіть. Ще маю декілька питань: скільки коштує консультація, хто проводить операцію, її тривалість (і вартість першого етапу, можна в ПП).
    А також як у Зазадент з пунктуальністю - дотримуються домовленого часу?
    Вже неодноразово читала Ваші відгуки і вирішила, що Ви дійсно задоволені стоматологом. А я якраз у пошуку "свого" спеціаліста.

7. сніжна

8. ALALA

ALALA New Member

Доброго дня і доброго здоров'ячка!
    Зголосіться, будь ласка, якщо хтось лікував зубки у Літепло Юлії Стефанівни. Поділіться, будь ласка, враженнями.

9. Aminka24

Aminka24 New Member

Півдня штурмую пошукову систему, багато стоматологічних клінік, а толку мало, в одних ціни захмарні, у інших відгуки не дуже приємні, може хтось порадить хорошу клініку в районі Пасічної, Личаківської, Городоцької чи центра, треба пару зубів запломбувати, а куда йти не знаю :sad:

10. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Перечитайте цю гілку, тут вже рекомендацій вогон + три мішки.

11. Aminka24

Aminka24 New Member

Я все перечитала, інформації то багато, але толку маловато так як одні хвалять лікарів та клініки, а інші цих же лікарів критикують, в тих кого дуже хвалять або ціни захмарні або черги на місяць наперед

12. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Це ж логічно! Чи ви вірите в існування стоматолога, який дуже класно лікує але про нього ніхто не знає, ціни низькі та нема клієнтів? Як тільки зробиш комусь добре, до тебе тут же черга вистроюється, похвалиш когось — те саме, переконався вже не раз.
    А ще життя навчило, що коли шукаєш де дешевше — потім виходить дорожче :sad:

13. сніжна

тому що вибір лікаря- справа індивідуальна. І універсального, який би подобався усім 100% населення- теж немає. А щодо черг- у хороших лікарів пацієнтів багато. Тому і запис за кілька тижнів. Але жоден лікар , я думаю, вам не відповить у прийомі, якщо ситуація буде ургентна ( гострий біль)

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

Останнє редагування модератором: 24 Липень 2013
  14. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

15. Aminka24

Aminka24 New Member

Якісне обслуговування не може бути по низьким цінам і я в таке не вірю. Як би я хотіла дешево то давно пішла б в державну клініку, та й не йшла мова про дешево, просто не хочеться переплачувати. У Львові є набагато більше клінік ні ж тут відгуків...

16. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Хто має відгуки про Іванціва Андрія Олеговича, який має приватний кабінет в Чорнобильській?

17. Masterpiece

Masterpiece Member

Професійний, уважний. Грунтовно і комплексно підходить до лікування, тобто від і до, а тому процес тривалий. Загалом я задоволена, проробила з ним великий обсяг робіт.

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

ага, а ще АО великий естет)

18. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Порадьте когось із стоматологів нормальних, щоб добре витягнув нерв і запломбував кореня в передньому зубі щоб потім не було ніяких ускладнень, бо раз мала проблему із запломбованим зубом після львівського стоматолога. Я завжди лікувала в районному центрі в Тернопільській обл, звідки я родом, а заразх немаю як туди поїхати. Немаю часу перечитувати всю темку.
    Можна сюди і в ПП.

19. lizarda

lizarda New Member

Мене цікавить таке питання - чи хтось лікував зуби у клініці Заблоцького? Чула,що там захмарні ціни, чи відповідають вони якості?

20. ALALA

ALALA New Member

Доброго дня! Поділіться, будь ласка, враженнями про "Симбіотику".