Порадьте стоматолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Юкола, 26 Травень 2009.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Порадьте стоматолога

приємний- це поняття у кожного різне. :) Як і недорогий.. Тому краще почитати різні відгуки у цій темці і йти знайомитися.Я боягуз просто панічний. Свого стоматолога знайшла і відгуки про нього тут вже залишала. Наразі на жодного іншого не проміняю. До цього ходила до Недокуса Віктора на Академічну- навіть радила його у цій темці років три тому. Лікар- дуже приємний і недорогий. Але після того, як у мене банально через рік все, що він робив пішло "коту під хвіст" ( аналогічно і у моєї мами - усе протезування за 2 роки потребує переробляння))- перефразовуючи Олю Фремут, "рекомендувати даного стоматолога я більше не можу". Ну з цінами- до того я вважала, що на Академічній мені стоматологічні втручання обходяться недорого. Але в той же час, звернувшись потім у іншу , вже приватну клініку ( відгуки теж залишала, повторюватися не буду, щоб не виглядало як реклама), зрозуміла, що деякі втручання у державній стоматології обійшлися навіть дорожче. ніж у приватній

2. Aminka24

Aminka24 New Member

Не варто на зубах економити і шукати найдешевші варіанти бо дешево не завжди якісно зроблено, колись також лікувала зуби недорого в державній клініці, через деякий час прийшлось всі пломби міняти бо постійно або кусок відламувався або повністю вивалювались, а недавно прийшлось і зуб удалити бо мені в ньому канали не запломбували і він повністю зіпсувся. Тепер прийдеться в рази більше заплатити за імплант, а ніж колись можна було заплатити за якісне лікування...

Останнє редагування: 23 Червень 2013
  3. alterna

alterna New Member

абсолютно згідна. навіть у такій звичній справі як зубний камінь .все життя думала,що мені його ідеально знімають :girl_dance: а коли потрапила до іншого то зрозуміла, що мене м"яко кажучи дурили. все рухається вперед у всьому і у стоматології ... і процедура не завжди дешева ,але якщо розібратись то в результаті можна посперичатись що дешевше.

Останнє редагування модератором: 2 Липень 2013
  4. medychka

medychka New Member

це як Вам знімали? гачками?..

5. alterna

alterna New Member

гачками не знімали :girl_nea: але результати різні і на відчуття і на вигляд

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата потрібно терміново кваліфікована консультація ортодонта, якщо хто знає скиньте в пп телефон

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Була нині на Замарстинівській в ніби то державній поліклініці. Тепер мене просвітіть чи то нормально по ціні. Пломбування трьох каналів з уколом і пломба проста за 70 грн. Все разом 290 грн. Я чесно кажучи трошки прифігіла, але може то я просто цін не знаю. Хто робив десь тепер підкажіть- то так зара коштує, чи мене обібрали?)))

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

Паскудно там роблять. Мені чомусь після їхнього лікування пломби вилітають і зуби далі псуються. Робила дуже багато разв в різних лікарів.

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

В приватного за один можна стільки віддати)

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

За один канал ви маєте на увазі?
    Бо зуб я робила один з трьома каналами.)

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

За зуб але,то власне залежить від складності роботи. Кількість каналів, розхід матеріалу, якість матеріалу і т.д впливає на ціну

11. medychka

medychka New Member

Діапазон цін насправді дуже різний.Все залежить від клініки.Не тільки державна від приватної відрізняєтсь,але й в приватних клініках не найдете одинакових цін на конкретну послуги.У випадку з каналами залежить насамперед від типу пломбування-в державних досі можуть просто залити цементом і все.В приватних ціна пломбування методом холодної конденсації гутаперчі відрізняється від методу гарячої...Мед.обробка каналу перед пломбуванням-хто чим обробляє,є такі що не рахують по ціні цієї послуги.Не кажучи вже про різних виробників гутаперчі,цементу і т.д. Але хочу Вам сказати,що не варто значно економити на лікуванні зубів..Не дуже якісні пломби дешеві дуже часто випадають.Щоб поставити її знову ,потрібно стоматологу "зачистити" місце,щоб знов її поставити.Якщо зуб зруйнований,так і до каналів недалеко.Дешеве пломбування каналу з часом може привести до різних ускладнень на корені,зломаних інструментів в каналі,перфорацій коренів ..Просто потрібно шукати оптимальну ціну в поєднанні з професіоналізмом стоматолога))

12. Masterpiece

Masterpiece Member

То ще нормально. От мій чоловік минулого тижня за таку ж послугу заплатив 1050 гр...:-( Але якістю роботи дуже задоволений.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я то розумію, бо логічно, що потім можна переплатити двічі, якщо все розвалиться і почне псуватися заново.
    Єдине, що я в тих всіх технологіях нічого не тямлю, тому не знаю як, яким чином мені там все в тому зубі зробили. Сказали, що вся робота коштує 290 грн. З них укол+пломбування каналів 220 грн. Пломба- 70 грн.
    І поскільки я зуби робила вже давно, тому питаю чи то нормально. Бо ж ні в касу не платила, ні чеку ніякого не виписали, то мені темній могли сказати шо хотіли.
    Я ще в понеділок маю іти і якщо вона мені щось не те нарахувала, буду говорити.

14. medychka

medychka New Member

Як для державної п-ки, думаю, нормально. Чесно кажучи, державних цін незнаю. Можу Вам сказати середні ціни в приватних. Пломбування одного каналу 130грн., анестезія 50грн, фотополім.пломба середня 220грн. Якщо порахувати, о Вам досить дешево обійшлось лікування. В клініках Угрина, Заблоцького, Гаука, Пароденті" і тому подібних клініках ціни, звичайно, ще вищі. Будем надіятись, що Вам попався толковий стоматолог і Вам зубчик прослужить дуже довго))

Останнє редагування модератором: 6 Липень 2013
  15. Vероніка

Vероніка Never give up

Це досить дешево - в приватника пломбування одного каналу в районі 100 грн., пломба мінімально 200.
    Обезболювання було спеціальним анестетиком , враховуючи вагітність ?

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Видко я таки відстала від теперішніх цін на такі послуги.
    Я питала чи не зашкодить дитині, казали ні. А от спеціальний анестетик це був, чи ні, я не знаю.

Добре, що ви мене трохи просвітили дівчата.

17. medychka

medychka New Member

Так Ви вагітні?))..Вітаю: Girl_claping:...Після родів зробіть рентген цього зуба,подивитись як запломбовано..

18. сніжна

от сиджу пригадую: 2 місяці тому лікувала 7-ку у прив. клініці. Зруйнована була дуже сильно і йшла під коронку. ТО не знаю, скільки б це вартувало з пломбою , напишу за свій комплекс робіт: анестезія двічі, ліки і тимчасова пломба+потім депульпація та пломбування 3 каналів+ вкладка ( така на 3\4 зуба), все разом мені обійшлося у 565 грн
    це навіть дуже дешево. Бо перед тим трішки раніше робила у держ. поліклініці на Академічній, то анестезія і невеличка пломба ( не реставрація, а власне пломбування), без депульпації, обійшлося у 185 грн (причому лікар чомусь сказав, що анестезію він мені не рахує, а це ціна лише пломбування). До речі, як показав дуже короткий час, зроблено було погано- зуб під пломбою почав псуватися і довелося його зараз переробляти. І у приватній клініці з анестезією мені це обійшлося у 220 грн.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я правда не дуже то вже аж так слідкую за здоров"ям зубів, але щоб аж такого бардаку зі зубами, то в мене нема. Всі зуби до цього часу робила на Академічній і чомусь ні один зуб не тримається після їхнього лікування. Пломби летять, зуби і надалі псуються, ті що недавно поліковані болять. Але я спихаю причину на вагітність, ГВ 2,4 роки і знов вагітність. Може причина в нестачі кальцію, от не знаю...
    Передні зуби я тоже нарощувала на Академічній, то ніби все добре, але вже один зуб трошечки відколовся, хоч це дуже не помітно і якби деформувався, відійшов навперід.
    Останній зуб кутній я робила теж на Академічній, то ходила три рази. Там було і вбивання нерву ліками і пломбування каналів і нарощення. За рік то все мені вилетіло. Я чесно кажучи трохи в шоці. Зуб правда мертвий, вже не болить, але шо то за така робота.
    Гм, сама звичайна пломба коштує в районі 70-и грн. Якщо лікар не порахував анастезію, то виходить, сто з хвостиком грн. за що? За роботу?

20. сніжна

то ставили на передній зуб, тому сама звичайна туди, мабуть би аж ніяк не пішла б. А що означає "сама звичайна"? Тобто мається на увазі цементна пломба ( не фотополімерна)? Бо цементні пломби у держ. клініках узагалі безкоштовні ( принаймні так казав один лікар), тут хіба за роботу тоді можуть брати чи супутні "процедури"). .
    у мене такий був випадок, що мала травму і невеликий надкол на іншому передньому зубі. То на Академічній мені відмовилися його реставрувати, сказавши, що тут хіба повністю депульпувати і ставити коронку. Натомість у ін. клініці (вже прив.) мені спокійно реставрували цей зуб без усякої депульпації і т.п. І дуже дивувалися, чому мені відмовили у реставрації там, адже той маленький надкол і повністю здоровий стан того зуба давали багато "запасу" для реставрації. Натомість я дуже рада, що на Академічній мені відмовили, бо по іншому, можливо, я вже би без того зуба була .
    а в кого ви там зубки робили? Бо у мене після вагітності і ГВ зуби попсувалися дуже, але ту зубчики, які я робила під час вагітності ( а робила під час вагітності у прив. клініці у Яремцьо Богдана) чудово стоять дотепер.Тобто у моєму випадку, те що було зроблено добре, добре і стоїть. І вагітність та ГВ не повпливало.
    п.с. до речі, на те, що зубки псуються і пломби не тримаються, відповідно, можуть впливати і системні захворювання- треба перевіряти шлунково-кишковий тракт і щитовидку.