Порадьте стиліста

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем nirvanka, 8 Травень 2008.

1. tiana

tiana Well-Known Member

Відповідь: Порадьте стиліста

я ж на роботі:))) і фотки треба щонайменше дві, щоб порівняти! :)

2. Ksani

Ksani Well-Known Member

а ви телефоном -клац! і готово
    мені на стрижку подивитися цікаво, а не порівнювати "до" і "після"

3. tiana

tiana Well-Known Member

я ж на роботі
    і до того ж треба принаймі дві фотки щоб порівняти:)
    доречі стрижка таки обійшлась мені 50 грн, як і казали

Додано через 47 секунд
    сорі я не побачила третю сторінку і думала що не додали моє повідомлення

Додано через 4 хвилини

та стрижка звичайна, він не міг нічого суперського зробити, волосся закоротке, треба трохи відростити. Я суджу про стрижку по тому як лежить волосся, по тому що воно не пересушене після перукарні, по тому що волосся не треба мити щоб вляглося і т.д.

4. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Якось стриглась я в Сєрьожі (його всі так називали) з перукарні "Нефертіті", що на Чупринки. Знайомі розхвалили цю перукарню, мені дуже подобались стрижки Наталі з тої перукарні, то я і пішла з цікавості. До Сєрьожі, бо ще ніколи в чоловіка не стриглась.. Результат, чесно скажу, не сильно відрізнявся від того, що було (багато людей і не помітили, що я підстриглась), але процес!! :shy: Година простого задоволення.. Він так ніжно стриг, якось так легко, акуратно.. :) Але більше до нього не ходила.

• Подобається Подобається x 6
  5. tiana

tiana Well-Known Member

в мене теж так досить часто бувало... може якщо волосся звичайне пряме, то ті перукарі були й непогані..

6. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Привіт всім!!!! А невже ніхто не чув про Віталіка з "Палади" на Лепкого? Дуже добре підбирає стрижки. Я, наприклад, стрижусь коротко, то після нього волося "само вкладається", і навіть коли відростає, то теж завжди має вигляд -"ніби щойно з перукарні". Спробуйте.:)

• Подобається Подобається x 1
  7. mayscream

mayscream Well-Known Member

В перукарні "Арована",на початку Личаківської,чудова майстер-Мар"янка.Руки золоті:волосся вкладається без додаткових прибамбасів після неї,та й колір і форму гарно підбирає.Але на жаль...для мене,і на радість для неї з вересня іде у декрет...хник.Тепер і я не знаю де мені податися з моїм неслухняним волоссям.Можливо і мені щось підкажете?!

8. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Так, он скільки дівчата понаписували. Вибирайте!

9. Ksani

Ksani Well-Known Member

Гуцулянко, за Вами боржок :p

10. Відповідь: Порадьте стиліста

Останні 10 років в мене була одна і та ж зачіска( довге пряме без чілки волосся). Давно хотіла помінятися, але завжди страшно було. Одного разу прийшла в перукарню. Мене питають "як будемо стригтися?", кажу-"не знаю...". Відповідь: "Ви не знаєте, а я знаю? Ви тут подумайте, а я зараз прийду". Щось я передумала стригтися:8: Потім через деякий час знову наважилась. Вирішила піти в салон, який прямо біля будинку. Називається салон краси "Меридіан"(вул. Русових) Зустріли мене дуже гарно, без всяких там ахів-вздохів і "томних" поглядів. Стригла мене майтер Алла. Зразу порадила стрижку, розказала про варіанти, як буде вкладатися, на яку сторону краще зачісувати і т. д. Дуже приємні і ніжні руки. Поки Алла над мною чарувала, - адміністратор принесла каву з цукерками. Короче кажучи... я їхня навіки.:D Стрижка мені дуже сподобалась, я кардинально помінялась. Окрім цього вони надають такий широкий спектр послуг!!!!!!! а... і про ціни. Ціни досить нормальні. За стрижку і фарбування я заплатила 130 грн. (стрижка-60 грн, фарбування своєю фарбою середньою довжини волосся-45грн, сушка феном-25грн)

• Подобається Подобається x 5
  11. мамочка

мамочка Well-Known Member

я минулої пятниці була в Арама
    незнаю чим це все закінчиться, але наразі я задоволена.
    у мене було волосся нижче плечей, і дуже-дуже посічене. Від природи волосся мало б бути хвилястим, але внаслідок його зіпсутості воно було пишним і жахливим.
    Арам на все це з посмішкою подивився і зістриг все "мертве" волосся. Зараз у мене залишилось приблизно 10 см живого волосся. В цю пятницю йду до нього вдруге, щоб закінчити стрижку (волосся за тиждень повинно знову почати крутитися).
    Шкода було стригти довге волосся, але краще мати коротке і "живе", ніж довге і "мертве".
    А коси в мене ще будуть....

• Подобається Подобається x 7
  12. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Пригадую як років з 8 тому я прийшла вперше до нього з зачіскою а-ля "школярка" - тобто з повною відсутністю стрижки. Арам так скептично усміхнувся, відійшов від мене на пару кроків, витримав театральну паузу, а потім... зав'язав волосся в хвіст на тім'ї і зістриг навскоса кінчики.За 2-і хвилини! Стрижка була - вав! Але з того часу багато чого змінилось:і слава про Арама, і ціни, і майстерність зробили свою "чорну" справу!:no:

13. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

А скажіть будь-ласка, скільки коштує в нього стрижка. Бо я якось дзвонила, говорила з якоюсь "дєвушкою", і вона нічого не знала. То ж я так і не записалась на стрижку. А дуже хочеться чогось новенького... Дякую.

14. мамочка

за "попередню" стрижку заплатила 100 грн.
    завтра напевно стыльки ж заплочу.:beee:

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, може то не туди, але чи знає хтось хорошого чоловічого перукаря-стиліста?

16. Іриска

Іриска Well-Known Member

"Лаванда ледіс" на Грюнвальдській! Робила там весілюну зачіску, робила вечірню і підстригли мені гривку - перший раз "по людськи", у мене вона густа і довга, до тої стрижки не могла з нею дати собі ради ! :radist::clapping:

• Подобається Подобається x 2
  17. мамочка

продовження епопеї
    пришла, подивився і підстриг дуже-дуже коротко (щось подібне до телеведучої Крапки)
    але я задоволена
    кажуть що мені то пасує, але гардероб прийдеться кардинально міняти

• Подобається Подобається x 5
  18. Ksani

Ksani Well-Known Member

А покажіться ? ))

• Подобається Подобається x 2
  19. мамочка

до кінця тижня обіцяю тут виставити "непідстрижену" і теперішню фотку
    бо зараз настрій припаскудний...

20. Leila

Leila Well-Known Member

мамочка, друга стрижка теж ще 100 грн коштувала?