Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

за порадою тої ж Склярової чоловік звертався до лікаря Черепаніна. Але є різні думки і чутки про нього. Єдине що можу сказати, що після лікування в нього чоловіків двоє моїх знайомих завагітніли.

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Не знаєш, що їм призначали? Бо мій пропив його призначення Трібестан - і ніяких змін...

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Не знаю, але розпитаю. Але дійсно там були проблеми. Вагітність не наступала дуже довго. а тут одна за другою. А може то просто співпадіння. не знаю...

4. Diana

Diana мрійниця

Може хтось чув про Челак Володимира Івановича, працює в лікарні на Русових, кума лежить на підтримці в нього тому збираю інфою

5. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Чула від знайомих, що компетентний лікар, хоча сама в нього не була.

---------- Додано в 08:58 ---------- Попередній допис був написаний в 08:49 ----------

Сорі за офтоп, але тут цитата за Черепаніна, моя перукарша водила теж чоловіка до Черепаніна, і була в шоці,бо підвів їх з чоловіком кардинально, пообіцяв зробити маніпуляцію в потрібний жінці момент до якого вона готувалася, а потім сказав що не прийде і ще й нахамив, а пізніше виявилось, що й та маніпуляція взагалі неефективна щоб завагітніти, робить так,щоб тільки гроші заробити.
    За Склярову, хороший лікар:) і на скільки знаю, то в цьому ж центрі репродуктивного здоров"я де працює Склярова,працює і уролог Мартин Ігор, за якого згадувала на цій сторінці Odree,він теж допомагає в ситуаціях безпліддя чоловіків.Ще раз сорі за офтоп, що пишу за урологів, але вони завжди в роботі пов"язані з гінекологами.:)

6. Бісеня

Бісеня Member

Neverland
    Я особисто за 5 років задоволена дуже лише одним гінекологом. Він з Батальної Верняковський Ігор по-батькові забула. То єдини лікар який прискіпливо звернув увагу на все. Дуже ним задоволена, направду. Правда мінус - черги в нього кілометрові, якщо призодиш то полюбе години 2 простоїш в черзі(

підписуюсь під кожним словом.Він дуже хороший спеціаліст,були моменти комплексування, що він мужчина,але....він кращий.
    Врятував мені прямому значені життя,в мене була сильна кровотеча. Ігор ВВолодимерович здається,давно там не була.

7. Марточка

Марточка Well-Known Member

Він також мене врятував.Який він лікар(мається на увазі як лікуючий)-сказати не можу,але операції робить найкраще.Бо після того як він мене оперував в нього не була,але чула тільки хороші відгуки

8. korivko

korivko New Member

Христос Рождається!може хтос чув про Біль Ірину Андріївну вона на батальній в 2 гінек.від-лі!які відгуки.

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

Тут треба, щоб вам написала Єва, це її лікарка. З її відгуків можу судити, що це добра лікарка.

10. korivko

korivko New Member

Дякую!а як я можу списатися з Євою?

11. SovaBa

SovaBa noctua

Наскільки я володію інформацією- Челак- просто СУПЕР лікар:).

Останнє редагування модератором: 11 Січень 2010
  12. Iryna

Iryna Well-Known Member

Я лежала в нього на підтримці, лікар суперовий:girl_claping:, абсолютно ніяких залякувань, лікарства призначав лише самі необхідні, порівнювала з тими жіночками, що лежали зі мною в палаті під доглядом інших лікарів, то вони скуповували по пів аптеки(((

13. malibu

malibu Well-Known Member

Я теж лежала в нього на підтримці. Лікар хороший, хоч дядко трохи строгий, іноді занадто. Поки я лежала в лікарні (1,5 міс) він жодного разу мене не відпустив на вихідні до дому. Вже зараз, на мою скромну думку, то так і повинно бути, як хочеш щоб все було добре то лікуйся як слід. Зараз я йому вдячна.:girl_flirt:

14. korivko

korivko New Member

Дівчата поможіть!хтось може порадити лікарі який виліковував чоловіка від беспліддя

15. Orman

Orman Модератор-бомба

вам в цю тему

16. Hanny

Hanny Active Member

А чому Ви такої думки про неї, моя знайома в стількох лікувалась від інфекцій і безпліддя і тільки Вічковська допомогла і завагітніти і позбутися інфекцій

17. Christi

Christi Well-Known Member

І я ходжу до Вічковської, мені сподобалася, і багато відгуків хороших про неї чула.

18. SuperJulianna

SuperJulianna New Member

Можу порадити вам гинеколога Сильвестер Галину Богданівну з вул. Короленка,9, толкова, вислухає, назначить лікування, її поважають пацієнти, займається безпліддям, а ще знаю про Малачинську Марію Йосипівну, приймає на вул. Батальній і в Діагностичному центрі, асистент кафедри, акушер-гінеколог + лікар УЗД, не одному десятку пацієнток допомогла, в мене подружки всі до неї при проблемах звертались, всім допомогла. При тому має найсучаснішу апаратуру!

19. mazyr

mazyr Well-Known Member

Дівчатка, знаю добру лікарку у Сихівській поліклініці (біля храму )- ПУРПУРА РОКСОЛАНА ЙОСИПІВНА, молода,толкова, приєна і головне СПЕЦІАЛІСТ.

20. korivko

korivko New Member

Я б сказала який вона спеціаліст.не могла побачити нормальний розмір матки а коли пішла після неї через рік на друге обстеження на Батальну там мені вже остаточно сказали розміри моєї матки.Ось розміри матки які написала мені Роксолана Йосипівна 54*49*50 а ось розмір матки на Батальній 34*29*34 є різниця.Ось вам спеціаліст