Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. Пташечка

Пташечка Active Member

Дівчата - киянки, порадьте гінеколога чи мед установу на лівому березі в районі синьої гілки метро, дякую.

2. madchen

madchen Member

Боцко. Моїм родичам він допоміг.

• Подобається Подобається x 1
  3. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

о,стільки позитивних відгуків про нього,я то думала,що то по родині хвалять тільки...:girl_blush2:

4. YLUA

YLUA New Member

Дівчата скажіть будь-ласка хто чув про Савяк Ірину Діонізівну з Воєнного госпіталья в м. Львові. Томущо хочу йти на консультацію, а відгуків про неї ніякиї не знаю.

5. Vasylivna

Vasylivna New Member

Дівчата в кого які відгуки про клініку * Альтернатива* що на вул.Героїв УПА
    --- дописи об"єднано, 18 Травень 2015 ---

До кого Ви б ще радили звернутися з *Альтернативи*?

6. rinasam

rinasam New Member

Там всі хороші, бо попадала до різних. На обліку стояла в Николишин , але по моєму вона вже там не працює. Тобто якщо мене просто плановий огляд, то мені немає різниці до кого, якщо вже щось турбує- то до Корчинської

• Інформативно Інформативно x 1
  7. nataljusik

nataljusik New Member

Скринь те будь ласка)))
    --- дописи об"єднано, 19 Травень 2015 ---
    А де він приймає і як записатися??

8. Vasylivna

Vasylivna New Member

Всім привіт , хто що може сказати про лікаря Грицько Марту Ігорівну , працює в Альтернативі

9. YLUA

YLUA New Member

Скажіть будь-ласка, а як можна попасти до Корчинської, за попереднім записом чи можна просто прийти в лікарню і іяк дізнатись коли вона працює і як її знайти???

10. Ringo

Ringo Well-Known Member

Дзвоните в Альтернативу і записуєтесь до неї. Або в довідці дізнаєтесь номер жіночої консультації на Топольній і дізнаєтесь який в Іванни Іванівни графік. Тільки це не в лікарні,а в поліклініці.

11. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

А підкажіть будь ласка, до кого реально можна звернутися на огляд профілактичний, , бо на жаль моя лікар пішла на пенсію, район суттєвого значення не має, головне адекватне ставлення.

12. Ewka

Ewka New Member

Дівчатка,будь ласка,дайте мені контакти до Мартина .А ще чула про Боцко Віктора Михайловича,кого краще порадите у плануванні вагітності?
    Може не по темі ,але буду дуже вдячна за рекомендацію лікаря для мого чоловіка(андролога)

13. Mosichka

Mosichka New Member

Доброго дня! Дівчата мені порадили звернутись до Кривко Бориса Ярославовича що на топольні. Підкажіть будь ласка як він приймає? Потрібно попередньо записуватись, чи можна так напряму іти? Де можна дізнатися графік його прийому? Дякую!

Останнє редагування: 5 Червень 2015
  14. silvia

silvia Well-Known Member

Класний дядько))) Ще років 4 тому він був зав. 2 гінекологічним відділенням. Можливо й зараз теж. Графік....постійні обходи і операції планові, хіба зранку "ловити". В реєстратурі можна уточнити графік роботи.
    У нього ще була приватна клініка на Котляревського "КМК" ( не знаю чи зараз є, але можна дізнатись, чи ще надають гінекологічні послуги).

15. Kisssss

Kisssss New Member

Всім привіт!!!Потрібна допомого!!!!Шукаю хорошого лікаря-гінеколога у Львові,порадьте когось перевіриного.Наперед дякую!!))))

16. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Дайте хтось номер Склярової. Або порадьте толкового гінеколога на Сихові.

17. SakuraVenom

SakuraVenom New Member

Дівчатка, привіт) На днях маю йти на огляд до Челак Володимира Івановича. В цій темі бачила декілька слів про нього, але давненько це вже було. Напишіть, будь ласка, свої відгуки та враження, буду вам надзвичайно вдячною, бо це буде моє перше обстеження в нього, трохи нервую.

18. LuHalka

LuHalka New Member

Він зав.гінекології....тому його треба ловити в прямому значенні у відділенні... Нещодавно лежала в нього у відділенні - то за ним люди гуськом ходили... Враження про нього добрі. В мене був складний випадок на лапаросопії - то він був присутній на операції разом з моїм оперуючим лікарем.

19. Mosichka

Mosichka New Member

Дівчата дуже дякую вам, мені вдалось його знайти і "зловити")))))). І я дуже задоволенна тим, що мені вдалось до нього попасти. Дуже хороший як лікар і як людина...........

20. ABV

ABV New Member

Тільки Мартин Тарас Юліанович для цієї операції. ЯКщо цікаво як пройшла операція - пишіть в особ.повідомл., опишу всі деталі.

Тарас Юліанович - прекрасний лікар!!! Була відкрита операція 16.04 по видаленню фіброміоми на задній стінці матки. Звичайно, як і всі нормальні люди - переживала просто неймовірно. На щастя. все пройшло успішно і це все завдяки йому. Він - чудова людина, завжди на зв"язку, відповість на будь-які Ваші запитання в будь-який час. Чесно кажучи, ще не зустрічала такого лікаря, щоб отак повністю віддавався роботі. До пацієнтів заходив і в Сб, і в Нд, і зранку, і ввечері. Я вдячна Богу, що попала саме до нього (так вийшло, що він був перший у моєму списку, до цього навіть відгуки про нього не читала, а якось одразу при першому догляді прониклась довірою до нього та його впевненості, що все пройде добре, а це дуже важливо, особливо для нас жінок)) Не знаю, як він витримує такий наплив пацієнток, запам"ятовує проблему кожної, робить щоденно по декілька операцій, а ще й знаходить час на побутові хлопоти в лікарні.
    Взагалі, як це не дивно, але повертаючись в лікарню за випискою з гістол.дослідження, я була дуже рада зустріти всіх тих, хто допоміг стати на ноги майже одразу після операції. Дуже чутливий та уважний персонал. І це все в більшій частині завдяки Тарасу Юл., який все тримає під контролем))