Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

Дівчата, порадьте до кого можна звернутись на Короленка в клініку репродуктивного здоров`я? Потрібно з`ясувати проблеми з гормонами.

2. vovkgm

vovkgm New Member

Дівчата, хто що може сказати про лікаря Філіпюка, що на Русових. Буду вдячна за будь-яку інформацію

3. altari

altari New Member

Підтримую!!!!Мене так "долікувала" до операції:sad::sad:Добре що вчасно зхаминулася і пішла до іншого лікаря.Там що та Склярова...що їхні УЗДсти---"вчені люди"

4. analastanka

analastanka тень на стене

Мене так до операції "долікувала" Павлів з Русових (але то, мабуть, до "чорного списку")

5. vovkgm

vovkgm New Member

Дівчата хто був в Філіпюка або лікувася в нього.

6. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Думаю поїхати на Короленка до Сильвестер. Хто був там? Там по запису? Оплата в касу, чи як?

7. MartaKas

MartaKas Well-Known Member

Дівчата, може хтось стикався з лікаркою Кохнавець Олесею Іванівною з Русових і маєте її мобільний, бо мій мобільний наказав довго жити, а там всі контакти((( Дуже треба і дуже дякую наперед)))

8. inka

inka і.Неrb-то до мене)

не була в неї, але мені пригадується, що треба в реестратуру позвонити- там дівчата підкажуть

9. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Подзвонила: " Нічьо нємагу сказати, дзвоніть їй на мобільний, я не дам бо не маю.
    А можна дізнатися, коли вона приймає, щоб до неї якось втрапити?
    Приїжаєте будь-коли, всьоравно нє пападьотє, може колись пападьотє іншим разом....."
    Що знала то м ся дізнала((

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

Ще питання. Хто був в Оксфорд Медікал в гінеколога? Вже купу раз чула рекламу по Львівські Хвилі, подивилася сайт, там одна тільки гінеколог Гладка Тетяна Михайлівна. Може про неї хтось мені щось сказати?

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

і тут на ДП і на ін. сайтах зустрічала тільки вкрай негативну інфо. Розкручують на все, що можливо :)

11. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в Параскеви приймала Чукліна- непоганий спеціаліст ( паралельно вона ще і у 6 поліклініці працювала). Але чи вона зараз у Параскеви працює- не знаю, бо кадри тут міняються як рукавички

13. Masterpiece

Masterpiece Member

А чи був хтось нещодавно у Томича? Як він зараз приймає?

14. nikolaeva

nikolaeva New Member

Чи є у когось відгуки про Солонка Б. І. з Броньової?

15. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

колись дуже давно в нього була, хороший професіонал, знайома гінеколог радила його як того, хто спеціалізується по патології ШМ , то зрозуміло, що у Філіпюка ШМ не лікувала, бо підтвердив, що все ОК, зате якийсь час ходила до нього на профілактичні огляди. Одного разу лікувала запальний процес. Час завжди знайде, проте бувало, що доводилося чекати лдовго, бо міг затримуватися на операціях. Давно в нього не була, бо не було потреби, але номер десь має бути, якщо потрібно.

16. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

до нього жива черга, чи потрібно заздалегідь записуватись? І ще мене цікавить, скільки треба платити за перший візит до лікаря (типу подяка) за просто огляд, консультацію? Можна в карму.

17. Mammy

Mammy Well-Known Member

Дівчатка, хто є на Сихові з хороших гінекологів (бажано, лікарка)? Бо дільничній після вагітності я не довіряю, але мушу до когось піти і не знаю куди... А якщо йти до іншого лікаря, то просто приходити і він прийме?

18. Somi

Somi New Member

Подуфалій не раджу нікому.
    Лікарка, яка любить гроші і все.
    Робила мені кріодиструкцію, погано

19. Liubov Pryima

Liubov Pryima New Member

Філіп'юк Ігор Теофілович
    Вилікував мене від безпліддя. Лікар від Бога, який працює не заради грошей. Не перестаю дякувати Богові за те, що у нас є Філіп'юк Ігор Теофілович. Дай йому Боже здоров♥я!

20. lazarylichka

lazarylichka New Member

Дівчатка привіт!Будь ласка дайте номер телефону Томич Миколи Васильовича. Потрібно терміново!