Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. Kudriashka

Kudriashka New Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

Привіт, дівчата! Може хтось лікувався/робив лапароскопію чи просто чув якісь відгуки про Ткачук Людмилу Леонідівну (Львівська залізнична лікарня)?

2. Natalisb

Natalisb New Member

Всім вітання! Дівчатка , шукаю лікаря гінеколога, який допоможе внормувати мої гормони. Маю проблему з підвищеним тестостероном. Якщо можна контакти в ПП. Наперед вдячна! :girl_wink:

3. катенок

катенок Well-Known Member

Стосовно Ткачук Людмили Леонідівни. Не раджу. Чому....Була в мене така проблема - кіста велика 5,5см, виявили випадково. один лікар з залізн.лікарні сказав треба терміново оперувати, пішла ще до Ткачук, вона виписала дуже сильні гормони(не пам"ятаю назву), які фактично мали на пів року мало не штучний клімакс зробити і та кіста мала б розсмоктатися. Мало того ті таблетки були дуже дорогі , хоч це вже не так суттєво. Пішла ще раз я на узі в інтерсоно і порадила мені там узистка звернутися до Верняковського на Батальну. Верняковський подивився узі і сказав що то стопроцентова кіста фулікулярна. Призначив на 10 днів Дуфастон в певні дні. І все!!!! Через місяць кіста зменшилась в 2 рази, а через 2 місяці щезла. От вам і лікарі. А ви вирішуйте.

4. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Мене теж цікавить хороший лікар гінеколог. 3 роки тому виявили 2 кісти. Одну якось вилікували, а інша на даний момент завмерла у свому розмірі. Виписували різні препарати, останні 2 роки п'ю Ліндинет 20. Але переживаю трішки за ті таблетки, бо вони мені користі в майбутньому сильної не принесуть((( Поміняла вже 3 лікарів, і всі кажуть йти на лапароскопію, але теж сильно не хочуть за мене братися, бо ще не маю дітей. Тому вони за це бояться. Може хтось порадить хорошого лікаря?

5. катенок

катенок Well-Known Member

Раджу Верняковського і як лікаря і на операції лапароскопічні теж до нього багато ідуть і задоволені.

6. glasses

glasses Member

Чи має хтось відгуки про лікарку - Савка Зоряна?(приймає десь на Б.Хмельницького)
    Радять її, хотілось би більше дізнатись про неї.

7. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

я також його пила коли не було місячних і утворилась була кіста, то мені допомогло.

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ----------

Потрібно проконсультуватись ще в когось, адже хірургічно втрутитись - це найлегше, а що далі???! На операцію потрібно іти коли вже не має іншого виходу, і ви все спробували. Мені допомогли таблетки, але то справа іцндивідуальна

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Коли я лежала на Топольній по жіночому то хотіла іти на лапароскопію до одної лікарки (правда вже не памятаю її прізвища) - вона дуже хороший лапароскопіст, одна з перших хто почав з ним працювати і по відгуках дуже хороша, в свій час сама перенесла таку операцію по жіночому. Але потім все промінялось і мені робили лапаратомію, так як перший варіант був би не ефективним і всерівно прийшлось би різати. Лапаратомію робила завідувач - Хижняк Тетяна.
    А ту лікарку можу показати на фото, можливо хтось її впізнає. Вона там майже постійно є, її впізнаєте по фото, які висять в коридорі.
    Блондинка короткострижена

8. Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

Доброго дня!

Підкажіть, будь ласка, чи можна взагалі звертатись в державні кліники, якщо сама я з Донецька? Ми нещодавно переїхали і потрібен хороший лікар - проблеми маю не те щоб критичні, але неприємні і треба постійно консультуватися.

9. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Лікарня на вул. Топольна лікар: Огородник. Він хороший лікар, ас своєї справи, але хамовитий.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

та є купа асів і не хамовитих...
    можна в яку хочете.
    Є ще центр репродуктивного здоров"я на вул. Короленка.

11. Talya

Talya Well-Known Member

уточнюйте котрий з Огородників. їх там двоє - тато і син. син - Юрій Юрійович, батько - Юрій Іванович. лікувалася в Ю.Ю. і надалі залишаюся його пацієнткою (вже 9 років) - прекрасний фахівець і хороша людина.

12. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Я в Юрія Івановича була.

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

[/COLOR]
    але кажуть що його син кращий в лікуванні, а він кращий в операціях

Люблю тебе найбільш за все на світі....

13. artariya

artariya Member

Привіт, дівчатка!

Порадьте, будь ласка, до кого краще йти на Русових Мартина чи Філіп'юка. І як до них потрапити: жива черга, чи попередній запис???

Вже 2 роки не можемо мати діток, була на планованому огляді в гінеколога, виявили завищені лейкоцити, на ходу виписала мені свічки, але сказала приймати їх 6 днів (за інструкцією пише 10 днів, і взагалі вони від якихось таких інфекції, яких в мене й далеко нема).

Хотілось би щоб порадив щось кваліфікований лікар + допоміг з безпліддям.

14. Марточка

Марточка Well-Known Member

Optymistochka
    , з таким до Філіпюка, Мартин не має часу займатися таким, він занятий операціями, хоча і Філіпюк також, але менше, краще йти після обіду

15. artariya

artariya Member

Дякую за відповідь.

Там можна приходити в живу чергу, чи треба наперед зателефонувати й домовитись?

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Юрій Юрійович вчився під безпсереднім керівництвом батька. Та і зараз в лікуванні він з ним часто консультується. Так що обидвоє Огородників- чудові фахівці в лікуванні. Ну а Юрій Іванович просто фізичний досвід має більший. Але і Ю.Ю. оперує добре ( тим більше, що Ю.І. зараз в основному лише на консультуванні вже і практично не оперує)

17. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Таких подробиць не знаю.... Була в нього лиш раз, 3 роки томк, коли він чистив мене.

18. Марточка

Марточка Well-Known Member

Optymistochka, жива черга, 4 поверх, зайдіть спитайте в ординаторську .

19. Marusechka

Marusechka New Member

Дівчата, підскажіть, будь-ласка! Слобода Володимир Олексійович не пішов у відпустку??? Не можу до нього дозвонитись сьогодні, а нічого такого не казав...

20. Annabela

Annabela Happy Member

Чи хтось лікувався у лікарки Падуфалій Вікторії на Русових? Які відгуки?