Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

Він має свою клініку.
    Так, треба подзвонити до нього і домовитись. А взагалі він там приймає по понеділках-середах-п"ятницях з 9 до 14.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тоді йдіть до Центру репродуктивного здоров я на Короленка. Там і мамограф є, і УЗД, і лікарі-гінекологи ( декому тут Сильвестр Галина подобається, декому- ні, але вибір гінеколога- то вже особисте). Або у Св. Параскеви. Тут до Чукліної гінеколога можна йти + теж є УЗД і мамограф ( от тільки вартість вийде чималенька комплексного обстеження).

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

не факт що у вас получиться йому віддячитись, бо він періодично гроші не хоче брати, навіть у постійних пацієнтів.
    мені там дуже подобається лікар Вереснюк Наталія Сергіївна. Власне до неї звернулась по рекомендації Томича.

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Знаю таке...:)
    Ми в свій час Томичу змогли віддячились коли вже був результат:d25:, по-іншому не хотів брати ніяк.

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Інформація виявилась невірною. Оперує він зараз в госпіталі прикордонних військ.

---------- Додано в 08:17 ---------- Попередній допис був написаний в 08:00 ----------

Інформація виявилась невірною. Оперує він зараз в госпіталі прикордонних військ.

6. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Дівчата, а до якого лікаря можна звернутись в стаціонар? Завтра матиму результати аналізів, треба терміново лікувати запалення

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Філіп юк, Мартин на Русових; Огородник Юрій на Топольній

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Маю прохання. Терміново потрібен телефон Томича.

9. Kom

Kom Member

на Топольній ще Шидлик

10. kristina

kristina Well-Known Member

а чи варто йти до тих "звйоздних" лікарів , одного Мартина можна цілий день в черзі чекати тільки щоб проконсультуватись, є багато лікарів які не так загружені, і чудово справляться з вашими проблемами. Огородник теж " на розхват" і від цього тільки менше уваги і більше помилок, діагнози ставить на основі одного аналізу і поспішає з висновками.

вже писали лікар він хороший (колись був завідуючим), але старої закалки і там має бути така дисципліна в пацієнта, він вирішує коли питання ставити , а не ви. Попри те багатьом допоміг в плануванні вагітностей.
    Про Русових не пишу бо незнаю, а на Топольній на 8 поверсі є багато хороших лікарів. Напишу вам в пп .

11. koza

koza Active Member

Порадьте гінеколога, котрий мав би пів години часу, щоб проаналізувати всі мої аналізи і вникнути в ситуацію. Мартин, Шидлик, гінекологи з Інтерсоно - відпадають.

12. Nyda

Nyda New Member

Привіт. Сьогодні була на Озаркевича в Боцко В.М. Просто хочу перевіритись.. Говорив з такою швидкістю, що ледве встигала за ним.. Треба буде зробити цілу купу аналізів і таке інше.. Почитала про нього відгуки, більше негативних, аніж позитивних.. а маю бути в нього завтра зранку.. ото тепер думаю, що робити.. Хтось щось ще може про нього сказати?

Краще було би, звичайно, попасти до когось на Сихові, так як там живу.. Писали про Роксолану Пурпуру, але ніби вона вже не в 4 поліклініці, а в якісь приватній, чи щось таке..

Останнє редагування модератором: 4 Лютий 2014
  13. Dolche

Dolche Well-Known Member

ви б робили висновки самі, тим більше, що були вже в нього, бо то суб"єктивна річ, комусь не сподобався, вам - сподобався. Лікар має підійти саме вам, а не дівчатам з інтернету :)

в Альтернативі, на скільки я знаю, працює.

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

в сихівській поліклініці появилась нова лікарка Бондар. Дуже її хвалять. Спробуйте

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Поділіться відгуками про лікарів-гінекологів із залізничної лікарні ( поліклініки).

16. Ліля

Ліля New Member

я стояла на обліку коли вагітна була у Чорній Тетяни, противна така, вона тільки взятки бере тоді добра а так відношення хамське не радила б її....

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

на Куліша 25 (біля Магнусу) мє медік плюс там є лікарка Губенко Тетяна Йосипівна (за тел пишіть лс)дуже хороша лікара, це приватна клініка але вона за консультацію прийом нічого не бере , тільки за аналізи (недорого порівняно з іншими клініами) .

17. sonyk

sonyk New Member

підкажіть хорошого лікаря на Топольній, щоб можна було на кунсультацію, бо до родів в жк на Мазепи ставили дисплазію 3ст, а та лікарка що вела вагітність дуже не хотіла зі мною справу мати бо я мала прописку на Сахарова, а то бачте не її район,здерла з мене 250грн щоб стати на облік, а медсестра її потім всю дорогу городила що я мала до себе в район їздити..:girl_devil:

18. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

В залізничній лікарні вже більше 10 років ходжу до Кулик))( в центрі жінки)З Кулик мені якось свобідно і просто, всі аналізи гарно розписує, розказує толково, можна і по телефону з нею, щоб не їздити..завжди поступлива, як де треба - візьме за руку, відведе, де треба - строго скаже.. Дехто мені казав, що вона трохи зажорстко оглядає, хоча як на мене - все добре, відволікає розмовами, не спішить. Якщо хочете більш ніжно - поряд кабінет, там приймає чоловік, кажуть, дуже акуратний..:i-m_so_happy: ДО нього мало людей, а от до КУлик - черги..
    ПО вагітності уважна, гарно радить, і про фізичне навантаження, і про харчування, і навтіь психологічний стан обговорюємо. Дає трохи погуляти від роботи, робить справки..))

19. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

а хто там завідуюча?
    Кулик - це старша жіночка трішки повнувата і вище середнього зросту?

20. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Дівчата, можливо хтось лікувався або знає якісь відгуки про Копись - Кушнір Оксану Ігорівну ? Була в неї на прийомі , ніби сподобалась, та ще хочу спитати ваших порад :girl_phone1: