Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. Марточка

Марточка Well-Known Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

на 8 поверсі

2. Marmeladk

Marmeladk New Member

Дівчата привіт))Хто має номер Філіп'юка Ігора Теофілович,напишіть в ПП,будь ласка)))Дуже потрібно...ніяк не могла наважитись сходити до гінеколога,а тепер повинна!ми з чоловіком вже 7 місяців плануємо дитинку і поки що нічого не виходить....(((Можливо хтось знає скільки потрібно платити за огляд в нього?Він приймає на Русових?І чи потрібний там запис на огляд?

3. loginka

loginka Member

запис не потрібен. 4 поверх - і питаєте в ординаторській.

4. Dolche

Dolche Well-Known Member

про цю лікарку неодноразово згадувалося в темі "Як нарешті стати мамою" , відгуки всі хороші, наскільки я пам"ятаю.

5. Triada

Triada New Member

Тут десь писали про Гуцул з Залізничної лікарні...Не знаю, як вона як гінеколог, але як УЗДист - не дуже. Поставила мені діагноз, який навіть близько не підтвердився іншими лікарями :girl_nea:

6. zorkas

zorkas Member

Ще нінакого непроміняла свою лікарку з Винник Петровська О.О., я їй довіряю як лікареві.

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Мала дуже негативний досвід у цього лікаря! У 16 років поставила не правельний діагноз чим дуже потріпала мої нерви. Дістала стрес, а лікарка була готова вже оператувати. Серед моїх друзів ніхто нічого позитивного про неї не скаже

8. roma roma

roma roma Member

Ого трохи дорогувато я в 5 поліклініці 50 грн платила

9. Беата

Беата New Member

Я також у неї стояла на обліку! І дуже задоволена. Хоч до неї завжди черги великі, але очікування того вартує. Під час її відпустки була і іншої лікарки(не буду писати імя), то та так мене накручувана на гроші, нарозповідала мені про неминучі розтяжки і дала номер якоїсь підозрілої особи щоб я купила там крем за 300 грн., бз якого мені не жити просто і назвала при цьому її імя (то певно її % такий). А Тетяна Борисівна ніколи собі такого не дозволяла. Завжди буде любязна і дуже кваліфікована.

10. harnasasha

harnasasha New Member

Добрий вечір. Напишіть пліз хто має № тел Біль Ірини гінеколога з Батальної. дякую!

11. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

я маю коли в неї лікувалась зараз скину вам

12. Virna

Virna Well-Known Member

Дівчатка, хто має номер Мартина, напишіть, будь ласка, в пп. Мамі коліжанки мають робити операцію, а вони не зі Львова, хочуть проконсультуватися з цим лікарем, щоб даром не їхати.

13. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Не знаю чи вам ще актуально, але напишу - Мартин Тарас Юліанович - 237-07-77

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

Поділіться досвідом хто як, де, в кого та за скільки лікував ерозію шийки матки?
    Маю цю болячку уже більше 5 років, ніяк не можу наважитись її лікувати, а головне не знаю яким методом, і де саме?

Останнє редагування: 21 Листопад 2013
  14. Людок

Людок New Member

Чи хтось користується послугами Астару?
    чи можете когось порекомендувати?

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчатка, скиньте хтось номер Слободи. Наперед дякую!

16. Artemida

Artemida Well-Known Member

Дівчата, а пологовий на Батальній ще закритий?
    Шукаю толкового гінеколога, а пологовий до мене найближче)

А ще цікавить прив. заклад на Зеленій "Два К" ніби. Може там є якийсь розумний гінеколог?

17. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Марійка, та він буде ще закритий мінімум 1,5 роки))

18. osobystist

osobystist New Member

Порадьте.будь-ласка,хорошого гінеколога з поліклініки №5,що на Виговського. Буду дуже вдячна!!!
    Дівчатка,і ще питання--- як реагують лікарі,коли прийти до них з вже готовими результатами аналізів з лабораторії "Сінево"(бак.посів на мікрофлору+антибіотикограма),чи довіряють вони цій лабораторії?
    Бо висіяли в мене одну "бяку"--Streptococcus agalactiae 10^7 КОЕ/мл,тому не знаю на скільки це страшно,але є виділення з"запахом" а це спричиняє деякий дискомфорт.

19. roma roma

roma roma Member

Я стояла на обліку у Вандьо дуже класна. А ще Безпалова дуже хороша у неї лікувала ерозію
    Я лікувала в 5 поліклініці. Лікар Безпалова хороший спеціаліст. Кольпоскопія 50 грн. Кріодиструкція 450 грн.

20. Людок

Людок New Member

Ніхто не звертається в Астар?