Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

А хтось має відгуки про Грицько М.І. з Альтернативи?

пішла туди на огляд колмплексний, рез-т аналізів ще не знаю, але знайшла ерозію, впринципі ніколи до цього часу я при ерозію не знала і взагалі ніколи раніше їх не мала, але на питання велика чи мала чи яка вона там, толком відповіді не отримала. Сказала лише що кріо її не візьме, бо насадка кріодектрутора замаленька ( хоча моя лікар в ЖК сказала що то смішно, бо є різні насадки по розмірам). В Альтернативі націлені лікувати мене прям практично вже с ходу....не знаю чи можна довіряти її кваліфікації і досвіду в даному питанні...

2. Vероніка

Vероніка Never give up

Все-одно варто перевіритись ще в одного гінеколога, бажано в іншому закладі.
    Останнім часом щось багато неоднозначних відгуків про Альтернативу.

3. Seferi

Seferi Well-Known Member

Щось я не зрозуміла. А чому відразу після овуляції на наступний день місячні?

4. analastanka

analastanka тень на стене

А я іншого не зрозуміла - якщо там був один великий фолікул, то чому діагноз "полікістоз", а не "кіста"?

5. Марточка

Марточка Well-Known Member

Ого, це щось нове, колись прямо називав. Щось Слобода вже зажрався по останніх відгуках, я правда особисто не була вже давно, але шось і охота пропала іти ще.

6. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ви навіть не знаєте, що пишете. Зате лікар поганий.
    Про калькулятор брехня, я не одна до нього ходжу з цього форуму.
    Цілком адекватний, привітний і розумний лікар.
    Можу посперечатися, що такого, як він навряд чи знайдете в місті. І за компетентністю, і за толерантністю.
    Він і лікар, і людина з великої букви.

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

І тепер називає.
    А де ви ще читали негативні відгуки, бо я ,чесно, тут вперше натрапила.

7. Марточка

Олюшка, десь напевно в темі про УЗД, але то не негативні відгуки про нього були, а про його ціни великі, треба гортати всі сторінки.

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

А суть памятаєте? Хоча я і так не повірю.
    Не знаю, але це 1 гінеколог до котрого я йду легко, хоча раніше ніколи не думала, що зможу ходити до мужчини. Тепер би до жінки не пішла, мабуть.

9. Марточка

Олюшка, то не негативні відгуки про нього були, а про його ціни великі

10. siriuska

siriuska Member

Вперше чую про таке, неодноразово в нього робила узд і ніколи не помічала ні хамства ні чогось такого що Ви пишете. Він перший з Г, що дивився мене вагінальним узд в різних позах, а до того ніколи такого ніхто не робив.

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

підписуюсь, дуже спокійний, виважений і приємний лікар, не страшить і лишнього не приписує, на всі питання дає вичерпні відповіді і пояснює всі нюанси, я дуже щаслива, що свого часу до нього випадково потрапила і він спростував те над чим кілька днів бились надцять лікарів з гінекології на Орлика, всі рази виходжу від нього спокійна і з посмішкою, від того часу вже кілька коліжанок і моїх і моєї мами до нього ходять. Ну і пункуальність, то мабуть єдиний лікар якого жодного разу не довелось чекати, прийом згідно запису

12. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Вперше чую такий негативний відгук про нього. Ви шось наплутали з діагнозом або не так його зрозуміли. А про гроші то неправда. У багатьох випадках він взагалі їх не бере.

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

підписуюсь під кожним словом. Слобода це єдина людина до якого я йду спокійна, впевнена, бо знаю що він мені допоможе і підтримає. Це єдиний гінеколог до якого йду без страху, бо знаю що поставить правильний діагноз, добре огляне, ніколи лишнього не припише. Дуже акуратно і делікатно проводить огляди. Після того як я до нього потрапила випадково з вулиці то ніколи не спадало на думку йти до когось іншого і перестала боятись оглядів.

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

+1 мене теж колись витягнув зі стану ступору 8 років назад коли мені одне львівське "світило" поставило неправильний діагноз.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

100%. Мабуть, це єдиний УЗД-ист, якого можу без остраху порадити іншим.
    а мене 10 років назад під час вагітності теж заспокоїв на УЗД після діагнозу іншого львівського відомого УЗД-иста

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

він і у житті ( поза професійною діяльністю) справді дуже толерантна і приємна людина. А стосовно професії- то дай Боже сьогодні кожному студенту так йти до своєї мети, як йшов колись Слобода. Апріорі після цього він уже просто не може бути поганим лікарем.

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

тобто після того, як у вас тріснула фолікулярна кіста ви сходили після місячних на УЗД і вам підтвердили, що ніякого полікістозу немає і яйники "чисті"? А до УЗД у Слободи та після ви аналізи на гормони здавали (тестостерон, ЛГ, ФСГ)? Базальну температуру на протязі циклів вимірювали? Справа у тому, що ні один професійний лікар не поставить заключення "полікістоз", під яким підпишеться, якщо це лише по даним УЗД. Лише по УЗД "полікістоз" не ставиться.

14. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Дiвчата, хто знаэ, чи приймаэ завтра Вернiковський (на Батальнiй)? I коли краще до нього приходити - щоб вiн у той час не був на операцiях, щоб до нього були меншi черги?

15. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, можете щось про Куніц сказати? Колись її тут, ніби, хвалили, а потім щось затихло.Мені б , напевно, пасувало б на плановий огляд сходити. Що скажете?

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Не раджу. Зазналася.

17. silvia

silvia Well-Known Member

а чому склалось таке враження?

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Типу як зазналася? почала погано відностися до пацієнтів, гроші дере, чи що? а як спеціаліст вона як? була в неї колись, то вона мені сподобалася, така миленька, але думку як про спеціаліста я так і не склала, та й що можна сказати за один раз. та й дааавно то було.

19. Oksamutka

Oksamutka New Member

може тут вже було це питання. але я не бачила: хто що може сказати про Підшибякіну з Хімічної?

20. Mysiandra

Mysiandra New Member

Дівчата, порадили мені, сходити до Сильвестр галини богданівни, на короленка 9, ніхто не чув про неї відгуків, як вона як лікар?чи більше як гінеколог чи лікар узд?