Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. Seppy

Seppy Active Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

на Симоненка є лікар Орлова, вона єдина справді допомогла моїй коліжанці справитись з такою проблемою.

2. Many Nja

Many Nja New Member

niamlyk Підкажіть будь ласка чому не в захваті??? я завтра планую йти до неї на консультацію.....

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

Підкажіть хтось контакти Філіпюка Ігора Теофіловича

3. kapronka

kapronka New Member

можу дати контакти Філіпюка,але він у відпустці до 26/08 і з ним немає звязку

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

Дівчатоньки! потрібний дуже лікар -гінеколог. Можливо хтось знає контакти хорошого гінеколога, бажано на Русових(може Мартина контакти хтось має), тому що я там спостерігаюсьу Філіпюка, а він у відпустці.. амені зараз ну дууууже треба

4. Seferi

Seferi Well-Known Member

Дівчатка, допоможіть з телефоном Мартина Т.Ю. або Томича. Сестрі терміново треба, бо наполягають на операції. А я десь загубила:girl_cray:

5. invisible

invisible Well-Known Member

Будь ласка, порадьте толкового лікаря, до якого можна було б звернутися з вагітністю (10 тижнів, питання стосовно рівня прогестерону). Зараз спостерігаюся в одної лікарки, але з огляду на певні моменти хочу послухати іншу думку.
    Дуже гарні відгуки тут про Мартина, але я так собі думаю, що він певно дуже заклопотаний і має пацієнток з серйознішими діагнозами.
    І ще, ніхто не знає, чи Слобода лише УЗДист чи він також консультує? І де знаходиться його приватний кабінет?

6. Ляксандра

Ляксандра Well-Known Member

Знаєте дівчата, я в захваті від Шидлика Зеновія Марковича!!!! він творе чудеса!
    2-гінекологія на Топольній

7. silvia

silvia Well-Known Member

чула про це неодноразово, подруга завдячує теж йому вагітністю, сама теж у нього свого часу лікувалась, але мусила припинити, тільки через те, що у нього великі черги в яких можна було півдня прочекати + в іншому кінці міста... з роботою не могла це все поєднати, шукала лікаря поближче ..... а так чудовий старший дядечко специфічний правда))))

8. Sepoch

Sepoch New Member

Дуже прошу, відгукніться, хто має телефон до Думинець Ірини Омелянівни! Клініка "Галина і Олена" у відпусці до 26-го серпня...

9. smallania

smallania Member

Привіт дівчата!
    Я довго збиралась піти до гінеколога, але приклад подруги і цей форум допомогли мені наважитись.
    Сходила до Мартина. Насправді задоволена. Він щиро мене привітав з першим візитом.
    Загалом мені сподобалось.
    Виявив в мене підозри на ерозії і т.д. Взагалі в нього було дуже мало часу, а я з того шоку мало, що вловлювала.
    Знаю, що він дуже хороший спеціаліст, але хочу ще сходити до когось, для впевненості.
    Крім того, Мартин сказав, прийти до нього після місячних - а це аж через два тижні. Та і він остійно зайнятий, про що мені сьогоні рази три сказав.
    І от поки в мене є декілька доступних днів - хотіла б ними скористатись.
    Дівчатка, в кого є номер телефону Філіп"юка - поділіться будь ласка.
    Розумію, що тут купа таких повідомлень, але дуже вже хочеться і до нього навідатись, може він мені щось інакше скаже?
    Дякую вам всім дуже, за ваші повідомлення, вони насправді дуже допомгають.

10. tiana

tiana Well-Known Member

може хто був в приватному кабінеті на південному, лікар п.Юрій (прізвища не знаю), перше враження непогане, але вагаюсь чи вдруге йти

11. Lyaska

Lyaska New Member

Привіт дівчатка! Хтось щось може сказати на рахунок гінеколога Робак Лілії? Приймвє у Залізничній лікарні.

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

29cbc07e8d5d2f2eadf1c723f5c36e66

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

Я хотіла потрапити до Мартин Тараса Юліановича. Моя подруга колись в нього оперувалась,та і ходить періодично. Я зателефонувала,хотіла записатись на огляд.Він мені відповів майже по хамськи, що йому не цікаво звичайний огляд,що до нього приходять люди з проблемами. Я ж хотіла потрапити до хорошого фахівця,як таких проблем в мене немає. Але після такої розмови по тел. я перепрошую але в мене бажання пропало...

12. Музик

Музик Мартуська

моя мама ходить до неї на прийом, я кілька разів була, але я для себе іншу лікарку знайшла. про цю нічого поганого сказати не можу - толкова, уважна, не призначає зайвих аналізів.

13. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Сьогодні була на огляді в Склярової на Русових, дуже задоволена і оглядом, і консультацією! І що мені сподобалось - державна поліклініка, але все по запису, черг як таких нема. Мінус єдиний - запис йде практично на місяць наперед!

14. Lyaska

Lyaska New Member

Я сьогодні від Робак прийшла,здавала у середу аналізи.Вона ще й мене на УЗД відправила,хоча мене нічого не турбувало. Каже так як вам 32 роки щоб запалення яйника не було. Я коли побачила що лікар який робить УЗД з таким ж самим прізвищем то все зрозуміла....Але вже думаю зроблю це УЗД. Слава Богу все гаразд.
    Ще трішки повернусь вперед як я взагалі потрапила до Робак.
    Десь на початку червня вирішила планово пройти гінеколога. Я вже 12 років ходжу до Саталкіної на Олени Степанівни і впринципі задоволена. По мазку виявилось що забагато лейкоцитів. Вона назначила мені свічки ЛІВАРОЛ. Все після того прийшла здала повторні аналізи(які чомусь робили до 1 місяця часу) знову лейкоцити....ну і мені не дуже сподобалось що Саталкіна сказала якесь запалення,назначила мені робити тампони з цитеалу,до місячних(встигла лише 2 дні) а після того тержинан.
    Після мсячних я вирішила знайти собі ншого лікаря. Порадили Робак. Я пішла я їй показала попередні аналізи,сказала що мені моя лікар назначила ТЕРЖИНАН, то вона відповіла що цей припарат мені нічого не вимиє бо він жирний....Добре сьогодні я прийшла результати аналізів вже були такі, лейкоцити в нормі, але зате молочниця і підозра на Папілома вірус. А лікар мене питає, а чого я тебе на УЗД посилала,що тебе турбує, я кажу що нічого не турбувало,просто хотіли переконатись що немає запалення яйників.І тоді Робак каже ну так тут на УЗД все добре проблема у виділеннях, я тобі назначу хороші свічки ТЕРЖИНАН. А я кажу так ви ж сказали що вони жирні і не допоможуть.А вона ну так,давай зробимо так, поки тебе нічого не турбує піди здай аналіз крові на цей вірус 16,18 тип. А якщо там не дуже дорого(бо я запитала що це напевно дорогуваті аналізи) то можеш здати і на всі типи.
    Я перетелефонувала у деякі лабораторії, то в одній мені сказали що по крові нічого не визно, потрібно робити зішкріб. Але то мені зовсім не хочеться.
    І от я собі подумала, може то взяти уці ці результати аналізів і все ж таки спробувати записатись на прийом до Мартин....бо може таке бути що і не потріно буде робити ніяких більше аналізів, якщо і так то хочу щоб хороший фахівець сказав мені....Хоча Мартин і 2 місяці назад так не гарно мені відповів...але все ж таки чула про нього хороші відгуки. Хто знає,йому обов"язково дзвонити,чи можна прийти на прийом так, хто знає його графік?

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не впевнена, що в нього є графік. Він завжди дуже зайнятий, тому краще домовлятись особисто

16. Lyaska

Lyaska New Member

Але як з ним домовитись щоб він погодився на зустріч...?

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Вам певно хтось його рекомендував, то й схитріть щось)))

18. Lyaska

Lyaska New Member

в нього таке не проходить,потрібно нвазвати конкретну проблему.я вже 1 раз телефонувала..

19. romawka

romawka Member

Дівчата, а в Корчинської І.І. хтось лікується? Напишіть відгуки! І ще мене цікавить Шидлик З. М. контакти і пораду до кого краще з них піти?

20. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

по рекомендації коліжанки, ходила я на огляд в Залізничну лікарню, до Дзебака Аркадія Павловича, досить хороший спеціаліст, задоволена. Маю деякі проблеми по жіночому, як виявились післяпологові, здавала там і аналізи. Особисто рекомендую цього лікаря