Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. Бісеня

Бісеня Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

Верніковський дійсно дуже хороший лікар Колись попала до нього випадком долі-врятував життя.
    Займається проблемами безпліддя.

2. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А в "Оксфорд Медикал" чи "Венері" вартує до когось зі спеціалістів звертатись?

3. daisygirl

daisygirl Member

Була у "Венері" в 2009 році, то після того минаю її десятою дорогою. Після огляду мене шалено болів живіт, понавиписували відразу всяких антибіотиків і сказали прийти через два тижні. Притому, що аналізи були в межах норми. Загалом, гіршого обстеження у гінеколога я ще не мала, ще й за шалені гроші (на той час 250 грн).

4. Марточка

Марточка Well-Known Member

Не раджу, ні то , ні інше. Там тільки про гроші думають, а не про то, щоб вас вилікувати.

5. neri

neri New Member

Досить "наболіле питання" (інколи навіть в прямому значенні).
    Маю невеликий досвід відвідувань державних закладів, який не дав очікуваних результатів (або мені просто не щастило з лікарями).
    Виходить, в приватні клініки не вартує звертатись? А як щодо Інтерсоно чи Св.Параскеви?

6. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

чому це?
    перш ніж звертатися до лікаря, дізнайтеся щось про нього.
    Як як перший раз зверталася до гінеколога в Параскеви, то шукала інформацію в неті про приймаючого мене лікаря. І в принципі відгуки виправдалися. А приват-не приватна, це не дуже важливо(хіба що кошти в приватних більше тратяться). Важливо який спеціаліст приймає

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

варто спочатку шукати спеціаліста, а потім вже заклад. Бо багато з них приймають одночасно і в держ. і в приватних закладах. Та ж Чукліна, яка працює в Параскеви працювала ( а може й зараз працює) в ЖК на Пасічній. Голубка з Параскеви працювала ( а може й зараз працює, бо вона приймала і там і там)- в ЖК на Хімічній. Моя колишня гінеколог, яка зараз прцює у прив. клініці теж раніше приймала ще й в звичайній ЖК.

8. Seppy

Seppy Active Member

100% тих закладів остерігатись треба!

9. Melisa

Melisa Well-Known Member

Була одного разу в "Окфорд Медікал". Наговорили стільки що потім 3 дні відходила від того всього. Від часу пологів минуло 1рік і 7 місяців , місячних ще не було, для лікарки то виявилося просто катастрофою, треба було терміново припиняти ГВ і викликати уколами місячні бо то не можна щоб так довго не було в жінки місячних. По аналізах не знайшла сказати нічого іншого , крім того що у мене не до кінця вилікувана гонорея, коли я сказала що ніколи гонореєю не хворіла, і відповідно нічого такого не лікувала, вона сказала що може мені лікувалиїї але просто не сказали що саме мені лікують, а щоб переконатися треба ще здати аналізи (на суму приблизно 300 грн). Ноги моєї там більше не було.

10. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

Мартин Т. Ю. казав, що досить не поганий спеціаліст вона, але коли я до не попала, через 3 тижні після передчасних пологів ( коли їй це казала, вона не зважала на це), то поставила діагноз запалення матки, при тому що, УЗД не підтвердило і через декілька годин вже робили операцію на апендицит (вже був перитоніт)

11. neri

neri New Member

Ну в принципі мені вже зрозуміло, що треба керуватись відгуками про лікаря, а не йти навмання. Тому може хто конкретно порадить лікаря з Клініки Параскеви або Інтерсоно (проблема не стосується вагітності)? Буду дуже вдячна!!!

12. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Я була в Параскеви у Чукліної, мій невеличкий відгук про неї є тут

13. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

прошу інформації про хорошого лікаря-лапароскопіста,та які ціни на операцію?

14. Tsukerochka

Tsukerochka New Member

Доброго дня. шукаю хорошого гінеколога на левандівці, бо своєю не дуже задоволена. а треба лікувати ерозію. І якщо можна номер Мартин Т.Ю. і за скільки часу до нього треба записуватися?

15. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

віповіла в карму

16. shoelover

shoelover New Member

Якщо можна, скиньте, будь ласка, його номер повідомленням) Дякую!

17. inka

inka і.Неrb-то до мене)

В районі центру можу порадити Зоряну Зіновійвну з кліники 2 К на Зеленій. Два рази зверталалась туди з достатньо комплексною проблемою, власне треба було скласти так званий "пазл" сімптомів- діагнозів- обстежень в єдину картину для лікування. Я задоволена- лікар уважна, спокійна, об"єктивна. Не нав"язує зайві обстеження і лікування. Сама одразу може провести і УЗД діагностику, огляд та аналізи навіть на гармони взяти. А головне від неї йде енергія позитиву та спокою, вона дуже позитивна. Єдиний недолік, що навіть як запишишся на певвну годину може бути очікування до 20-30 хв, бо вагітних намагаються пропустити без черги.

18. Yula

Yula New Member

Дівчатка, хтось щось може сказати про лікаря Рябініну Олену Юрівну із Залізничної лікарні на Огієнка? Сьогодні була у неї на прийомі, то вона після огляду відразу скерувала мене в Оксфорд медікал (де вона також працює) на дуууже дорожезну процедуру. Я і не знаю чи можона їй довіряти? Бо вже дуже вона мене налякала страшними діагнозами і наслідками, які можуть бути, якщо не прийти в Оксфорд Медикал і не зробити тої процедури.
    Розкажіть, будь ласка, хто що знає про цього лікаря?

19. silvia

silvia Well-Known Member

- тут вже варто задуматись і сходити до іншого лікар яі почути його діагноз.
    А що то за процедура?

20. Ananas

Ananas New Member

фішка в тому,що в Оксфорді є унікальний апарат-Сургітрон,його ціна 100 000гр.тому і ціна за процедуру відповідна,загугліть назву,почитаєте