Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. Provizor

Provizor Well-Known Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

Порадьте будь ласка, як паотрапити до Мартина на огляд? По запису чи жива черга? Хто має контакти, скиньте в ПП. Дякую!

2. Rihanna

Rihanna New Member

От і я побувала на прийомі у Мартина Тараса Юліановича. Можу написати лише одне - все що тут на форумі написано, все правда. Він лікар від Бога, точний, чуйний, вміє підбадьорити. А саме основне, виписав лікування, яке суттєво відрізняється від моїх попередніх призначень (і ціною також). Правда, довелося довго в черзі простояти:girl_wink:Кому знадобляться контакти, можу надати!

3. murasia

murasia Загублений

Дуже хороший гінеколог на Русових ФІЛІПЮК Ігор Теофілович. 4поверх Приємний ,вічливий

Після його препаратів я чуть не плюнула печінку.Виписує дуже стльні препарати і дорогі в Філіпюка набагато дешевше
    жахливий лікар потрапила до ньогона Йордань швидкою він якраз чергував. виявилось вагітна.поклав на підтримку. сильно болів живіт він запитав чи я курю так від того болить.відразу в той день кинула на слідоючий день болить не курю доктор каже болить бо не курите . втой же день втекла до ФІЛІПЮКА І Т НА Русових ,який призначив курс лікування і все добре

Останнє редагування модератором: 22 Листопад 2011
  4. LuBimaya

LuBimaya New Member

Підтримую!!! Лежала в нього на підтримці! Уважний, ввічливий, не хапуга!

5. Bloody

Bloody ...Отака-то-Дівчинка...

Порадьте лікаря-ганеколога у поліклініці на Левандівці.

6. Uljana

Uljana New Member

Коник Алла Петрівна - просто супер лікар! Приймає в Астарі, і в Дорожній поліклініці на Левандівці

7. Milli

Milli Well-Known Member

А от я була у багатьох лікарів, і ніяк не могла знайти хорошого. Одна БАДами лікувала інша взагалі якась нарвана була, але знайома мені порадила Корчинську Іванну Іванівну ( вона на Мазепи приймає, а ще в клініці Альтернаива ) , ну дуже хороша лікарка, вона спеціаліст в своєму ділі. Я в неї на обліку стояла, а тепер ерозію лікую ))))))): Girl_yes2:

8. Delfy

Delfy Well-Known Member

мені теж (лікарі) радили її як дуже хорошого спеціаліста. я навіть була в неї в Альтернативі. але не можу нічого більше сказати, бо мені вона і не помогла і не помішала...

9. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

вона була моєю дільничною на 2х вагітностях. Справді уважна, все пояснює, справляє гарне враженння. Правда, любить напризначати багато. Але й з розумінням ставиться, коли відмовляєшся щось приймати.
    Єдиий недолік в поліклініці - дикі черги до неї, навіть якщо за записом. ну дуже популярна :)

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

в альтернативі немає :)
    мені вона тоді якось не підійшла. "любить напризначати багато" це точно, причому мені тоді здавалось якось в наказовому тоні чи що... але як я вже писала - її колеги по роботі дуже добре про неї говорять як про спеціаліста.

11. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

то називається "тисне авторитетом". але власне, оскільки я до авторитетів часто байдужа, то спокійно оспорювала багато її призначень.

12. Liykis

Liykis New Member

будь-ласка напишіть як потрапити на прийом до мартина якщо можна то і телефон

13. siriuska

siriuska Member

була я на прийомі в Корчинської вона моя дільнича,трохи вона мене напрягла,дала адресу Альтернативи,щоб прийти до неї.Дівчата а ще питання

14. mirishka

mirishka Well-Known Member

Дівчата, будь-ласка, порадьте хорошого лікаря, в районі центру. Думала іти до Губенко в Медик плюс на Куліша, але прочитала про неї багато нехороших відгуків.

15. Milli

Milli Well-Known Member

Ну не знаю, Корчинська мені нічого зайвого не призначала.
    А в Альтернативу направляла,але тільки на УЗД, але я й сама хотіла до нього піти, бо була в Дубець і вона мені сказала, що в дитини вади із серцем, але їх не було:girl_tender:

УЗД ціна 180грн:girl_smile:

16. Keks

Keks New Member

Я теж багато чула про Склярову. І все хороше. От і сама до неї іду на прийом. Враження потім розкажу.

Ще знаю що дуже хороший - Годиш Олександр Ярославович - приймає на батальній.

17. mirishka

mirishka Well-Known Member

Дівчата, скиньте будь-ласка в пп контакти Мартина, до нього потрібно дзвонити записуватись чи в порядку живої черги?

18. Donata

Donata Active Member

можете спокійно прийти в порядку живої черги, він всіх приймає, як такого запису в нього нема, от лише є шанс довго чекати

19. Уляна

Уляна Well-Known Member

Краще до нього йти на годину 8 ранку, він приходить на 9. Менше чекати в черзі можливо повезе і будете першими в Мартина.

20. A_Stella

A_Stella Member

Раджу ознайомитись із статею http://www.segodnya.ua/news/14316634.html
    100 % , перевірено на собі. Теж ставили неіснуючі діагнози, і непотрібне лікування виписували. В різних діагностичних центрах - різні аналізи.
    Сходила до гінеколога в Англії (тут усі тести безкоштовні по гінекологічним хворобам (зпп, бактерії і тд) плюс огляд) і, що цікаво список "можливих хвороб" значно менший ніж в Україні.