Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. Уляна

Уляна Well-Known Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

Так Шипунов В.П. Чула навіть від багатьох, що він хороший лікар. Сама в нього не була, лише бачила які до нього черги.

2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Хороший.

3. Karrizo

Karrizo New Member

Дівчата, хто щось чув про Сороківську Світлану Анатоліївну, вона в Астарі приймає і ще десь (не знаю де). Від знайомої чула що вона хороший лікар, але от відгуків про неї ніяких не знайшла.

4. anajtet

anajtet New Member

скиньте будь ласка номер Губенко Тетяни Йосипівни на чарновола, бо десь загубився, дякую

5. pyzurj

pyzurj New Member

Герета Ольга Володимирівна на Русових, або ж її батько також професіонал своєї справи.
    А от цікаво, скільки коштує УЗД в інших клініках? На Русових - 40 грн.Як на мене, дуже навіть прийнятна ціна.

6. isida

isida New Member

Напевно всі лікарі не погані, кожний вибирає собі кращого після того як він йому вирішить його проблему.
    на Симоненка Третякова Марія Володимирівна не сподобалася, наговорила всього багато і скеровувала не там де треба, чула за неї від знайомих, які стояли в неї на обліку багато поганого. В Астарі Служинська - вона класна, принаймі лікує не хімією, а більш народними методами, аналізи там роблять дуже добре, але не допомогла. В інтерсоно, Тітовця і Альтернативі - зігрібання грошей, персонал молодий , не дуже кваліфікований, толку теж ніякого.
    Багато знайомих радили Челака Володимира Івановича з Русових, зав.відділенням, особисто я дуже задоволена, старший мужчина з великим досвідом, за свою практику бачив багато всього, пацієнтів дуже багато, за два місяці почула багато хорошого і його дочка Ольга Володимирівна теж хороший спеціаліст. За Мартина чула що дорогий, зависоко себе цінить.

7. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

8. kira lv

kira lv Member

Знаю їх десяток років, він дійсно спеціаліст, але, як напевно багато завідуючих, дуже зайнятий (хоч це не завадило йому мені не раз допомогти та й ставлення було досить людяне). Не можу нічого подібного сказати про Ольгу от напевно хто

Хоч батько її добре навчив, але жилки в неї тої далеко немає, та й делікатності і поваги до пацієнта їй треба ще вчитися.

9. Lubochka

Lubochka New Member

Я також довгий час була в пошуку хорошого гінеколога ... зараз ходжу в клініку "Капля Роси" . Лікарі там дуже хороші, уважні. Та і сама атмосфера в центрі мені дуже подобається ... :girl_yes2:

10. Tymiryna

Tymiryna New Member

Як вам Нікрасова Олена Андріївна на Батальній?????

11. in todash

in todash Active Member

Читаю ваш форум вже давно, ніколи не встрявала в розмови, зазвичай прочитаної інформації і так вистачало...Але так сталось, шо тепер прошу допомоги. Через нервозний стан вже не можу перечитувати всі 50 з гачком сторінок...тому

..прошу порадити лікаря-гінеколога, можливо десь ближче до центру Львова (можна в пп, разом з адресою лікарні).

Буде добре, якщо за прийом не прийдеться платити багато - маю зараз досить скрутне становище з грошима, практично кожну копійку рахую..

12. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

привіт дівчата. підкаіжть про Попович , що на виговського.

13. Machaon

Machaon New Member

Некрасова не гінеколог, а УЗДист-гінеколог. Це різні речі.

14. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

дівчата скажіть до кого на русових можна звернутися. і чи довго там чекати в черзі. дитину нема з ким лишити, мушу тащити з собою(з чоловіком звичайно), тому не хочеться пів дня там просидіти в черзі

15. марі177

марі177 Well-Known Member

можна до всіх,а щоб довго не чекати до Челак О.В це дочка завідуючого.якщо будете 9.30 то зразу і прийме.принаймі я завжди так ходила.

16. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

дякую. а підкажіть які там ціни, і чи роблять вони там зразу аналізи?

17. Uljana

Uljana New Member

Центр здоровя жінки, на Огієнка. Лікар Кулик Ольга Вячеславівна... Дуже хороший спеціаліст, я нею задоволена.

18. nalia

nalia Member

Батальна Ошуркевич Орест Євгенович

19. марі177

марі177 Well-Known Member

я платила 50 грн і аналізи роблять також.

20. Karrizo

Karrizo New Member

Чула про неї багато хороших відгуків, сама до неї збираюся наступного тиждня.