Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

Є тема Раджу вам лікаря з ПБ, зайдіть туди, побалакайте з майбутніми мамусями, ту є багато цікавого для вас.

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=41090&highlight=%F0%E0%E4%E6%F3+%EB%B3%EA%E0%F0%FF

2. Mario

Mario New Member

Дуже дякую, саме те що я й шукала!!! Може ще підкажитеде є тема з приводу пологів без болю?
    Прочитала масу інформації про єпідуральной анастезію, але то тільки теорія, хотілося б поспілкуватися з ким-то в кого є практичний досвід у цьому питанні, а також дізнатися про реальні плюси і мінуси цього методу, у кого є досвід - поділіться будь ласооооочка?

3. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

4. Mario

Mario New Member

Дуже дякую, Ольга!
    Ви моя "путеводная звезда"))) Галаю в цьому розділі мені дійсно допоможуть.

5. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Медичний центр 2К Зоряна Зіновіівна,10 років консультуюсь у неї,уважна,досвідчена,сучасна!:girl_wink:

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Верніковський,на Вашингтона!

6. Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

Теж мені колись подобалась.
    Але після того, як я до неї приїхала із жахливим болем і сльозами (я була свято переконана, що то я так яйники пристудила), а вона так щиро перелякалась, і навіть не знала, що зі мною робити, і чим зарадити.. я трохи змінила свою думку. Тоді в мене була ниркова коліка, і вона, як лікар, могла б хоча б припустити коліку, апендицит... Розумію, що це не по її частині, але до лікаря звертаємось, щоб він щось поміг, а коли бачиш, що цей лікар сам перелякався не на жарт.. Не знаю, чи ще колись до неї піду.

7. Neytasa

Вона навпаки мене спасала не раз,там де інші помилялись,оперативно все виправляла......

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

це на Зеленій?Я теж до неї часом хожу.Непогана ніби,уважна,приємна,ніби толкова.
    але ви ж розумієте,що вона гінеколог і нирки,то зоовсім не по її частині.Хіба що вона вас не направила до іншого лікаря.

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

Світлан Ігорівна Зінов'єва?Дуже класна людина!Мою сестру вона довго лікувала,за той час вони дуже здружилися,Тільки от позитивного результату так і не вдалося поки що отримати..

9. Neytasa

На Зеленій.

10. snegok

snegok New Member

хороший лікар в залізнодорож.лікарні Рябініна!

11. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Була в неї. Сказала, що нема чого годувати довше 1,5 року, а ще призначила ліки несумісні з ГВ..... :girl_devil: Якщо бути точною, то Диклобер (або будь-що того ряду, Диклофенак і т.д.) я придбала, а там пів сторінки протипоказань і побічної дії (ото немудра, повірила, і в аптеці одразу не перечитала, як все роблю)

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

Може ще не маю такого досвіду з гінекологами, та на огляд ходила до Третякової Марії Володимирівни на Симоненка,4. Мені дуже сподобалась; як людина - дуже приємна, вміє заспокоїти, поговорити. Розумна і кваліфікована, багато людей йдуть до неї.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

моїй коліжанці вона пропустила серйозне захворювання нирок під час вагітності.Результат- невтішний.

14. Bobas

Bobas New Member

Можу порадити Бех Світлану Василівну. на вул Русових працює. Молода, ввічлива, розумна, кваліфікований гінеколог. і лікує і на підпримку під час вагітноті ложе у себе...одним словом хороший лікар...

15. Orman

Orman Модератор-бомба

на цьому місці я напряглась

16. AilataN

AilataN жива

Тяжко до сих пiр згадувати мою вагiтнiсть...кровотечi страшнi,пiсля кожноi на УЗД,бiгом,втрималась дитинка,чи нi...якби не моя лiкарка,яка...
    Я хотiла ще багато чого написати,та пiду в тему де все про пологи i розкажу троха страшну iсторiю зi щасливим кiнцем.
    А лiкар-Наталя Вербицька,на Русових,дуже вiдповiдальна,свiдома,неперестрахана)),не перебiльшуе проблеми,говорить реальнi речi.

17. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

і я ходжу в залізнодорожню лікарню, але до Кущ Ірини (вже близько 3 років). Якщо потрібні контакти, пишіть в пп

18. Відповідь: Порадьте лікаря гінеколога

І як вона вам? Поділіться.
    Я теж була в неї кілька разів. Що не сподобалось - останній раз знайшла ерозію, посадила мене за стіл і каже - у вас передраковий стан, треба терміново лікувати. Я - в шоці (в гінекологів буваю нечасто, їхніх всяких "заморочок" не знаю, прийшла просто для профілактики - і на тобі...такий діагноз). Вже потім мене подруга заспокоїла, що це не настільки серйозно, навіть "саме пройде".

19. odree

odree Well-Known Member

я б казала тікати від такого дохтора, і чим швидше тим краще.
    На яких обстеженнях базувалися такі її заяви??? (чи зробила вона хоча б мінімально кольпоскопію, цитологію???)
    Нормальний лікар ніколи так не лякатиме жінку відразу, тим паче, як я зрозуміла без вагомих підстав.
    Просто хоче підзаробити - і все тут

20. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

я ходила до неї десь разів 5-6 (ходжу лише на загальний огляд 2 рази на рік, якщо нічого суттєво не турбує). вона мені здається нормальним лікарем, трохи строга, сримана у розмові, нічого лишнього. але те, що вона Вам сказала
    я в шоці !!!

дійсно, чи робила вона Вам хоч якійсь аналізи?