Відповідь: Поради в'язальницям Ура!!!!!!! рукавчики я подужала, лишилося лише горловинку дов"язати Дівчатка, поясніть,як то в"язати: для воротника по горловине набрать петли (це я розумію), выполнив на правой стороне на линии реглана нахлест 4 петли. Як той нахлест робити? І ще там мають бути петельки для гудзиків. Пояснення таке: провязать на растоянии 3 петель от края накид, 2 петли вместе. Як накид в"язати? І вже знаю, що наступне таке хочу Але пояснення нема, тому уявлення не маю, як там горловинку та пройми рукавчиків в"язати
Відповідь: Поради в'язальницям це значить що от почали набирати пітлі для горловини, набрали аж до того місця звідки почали а потім ще трішки набрали дальше ( 4 петлі) воно вот так має виглядати: Планочку для гудзиків я вязала пополам ізнаночними і лицевими, . Ця планочка вона ж пополам загинається, так от мені хотілось щоб як в защіпнутому вигляді так і в розщіпнутому планочка була повністю лицевими петлями з лиця. Тому я до перегину... вот полотно їде - ізнанку вязала ізнаночними, лицеву сторону лицевими, а після перегину - ізнаночну сторону лицевими, лицеву ізнаночними ( бо після перегину воно вигялає так само як і до перегину.) Самі петельки - провязали за 3 петлі від краю 2 петлі разом і накид, накид це якби намотали один раз нитку на на спицю. Потім як зворотньо будете вьязати то провяжете той накид як звичайну петлю і вийде ніби дира посеред вьязки. Я робила отак: Сподіваюсь я всі фотки вставила як треба я мені ніхто карточку штрафну не вліпить.
Відповідь: Поради в'язальницям І це знову я дівчатка, я собі таке придумала в"язати все чорне, а деякі лицеві петельки голубеньким. Щоб вийшло чорне в поодинокі голубі "пташки". навчіть секрету чи то так неможливо?
Відповідь: Поради в'язальницям Можливо... але як на мене, маханіни там..... Простіше звьязати все чорне, а потім оті "пташки"-поодинокі петельки вишити голубеньким ( ну я б так робила)
Відповідь: Поради в'язальницям Звязала для своєї колишньої шефині отакий светрик ( а до нього ще штани манюні, але вони ще не готові) В неї скоро народиться дівчинка, щоб їй було тепленько Не знаю тільки який сюди комірець придумати. Може хтось підкаже ідейки? буду дуууууууууууже вдячна. п.с: і може хтось має схемку як вязати шапочку, типу чепчика спицями або гачком?
Відповідь: Поради в'язальницям Bride, як вам такі чепчікі: http://2spicy.ru/pulover-shtanishki-i-chepchik-dlya-novorozhdennogo/#more-1624 http://www.magichild.ru/Zan/chepchik.htm і тут подивіться, гароні шапочки-чепчіки http://club.osinka.ru/topic-51742?p=1889217#1889217
Відповідь: Поради в'язальницям Ті майстеркласи що на осинці просто супер! дякую! і як це я не здогадалася туди подивитися... а на рахунок моєї роботи ніц не скажете? критика приймається
Відповідь: Поради в'язальницям незнаю чи мені сюди, але отут: http://7darov.livejournal.com/86890.html є файні ідеї на оригінальний подарунок - вязане горнятко. і взагалі блог цікавий, рукодільничкам - те що тре для натхнення!
Відповідь: Поради в'язальницям На рахунок роботи....враховуючи що в маленьких в діток шиї як би немає, ну є вона, але коротка і її по суті і не видно, то щось таке з комірцем, тим більше вьязаним я б не радила. Можна просто надвьязати "а-ля горловина" з рядів 5-6 резиночкою 1*1 і на тому зупинитись. Щоб светрик горловиною до шийки доходив але по самій шиї не йшов і не мав потовщень типу комірця. А можна не звичайною резиночкою а типу ангійською резинкою, чи як вона називається - коли з обох сторін вона виглядає як лицеві петлі а в середині виходить пустота, там можна протягнути шнурочок з кисточками/бумбончиками, і буде такий собі комірець на завязочку.
Відповідь: Поради в'язальницям я хотіла якийсь такий "отложний" кругленький, милий...гачком мабуть а тепер вже і сама не знаю.
Відповідь: Поради в'язальницям Ну раз хотіли.....якщо комірець буде невеликий, не грубий, а ниточка не кусюча і не груба, можна спробувати
Відповідь: Поради в'язальницям Судячи з того що в 100 гр пряжи - 300 м довжини, то ниточка не є груба. Знаю що вона не колюча, сама щупала якось. А якими спицями вьяжете? бо виробник заявляє що для вьязання треба Спробуйте, але може якийсь тоненький комірчик, не грубий..... П.С. якщо щось, розпустити завжди можна
Відповідь: Поради в'язальницям Ой, дівчата, я втратила спокійний сон, відтоді, як побачила оцю шапочку Ніхто не хоче на спільний процес?
Відповідь: Поради в'язальницям Насправді косами вяжеться дуже легко. (головне схемку мати). Якщо це коса з 6 петель, тоді 3 петлі знімаєте на додаткову шпицю, тримати її перед/або за вязанням (залежить від малюнка), вяжете наступні 3 петлі, а потім петлі з додаткової шпиці. Якщо не зрозуміло, можу сфоткати.
Відповідь: Поради в'язальницям Так вьяжеться жгут, коли дві полоси перехрещується А коса, вона ж з трьох частин вьяжеться..... але принцип такий самий, додаткова спиця + перехрещення
Відповідь: Поради в'язальницям Всім привіт...хто мені порадить з чого варто почати,щоб навчитись гачкувати?....може є якісь сайти для початківців?...де брати схеми?
Відповідь: Поради в'язальницям Я вчилася з якоїсь дитячої радянської книжечки, але то було ще в 3- му класі... В кожній книзі є зразки, як в'язати основні узори. Починати варто з серветок. Думаю, на кожному сайті по в'язанню щось знайдете для початківців.