Поради вишивальницям

Тема у розділі 'Рукодільна порадня', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Травень 2009.

1. Аделя

Аделя Active Member

Відповідь: Поради вишивальницям

Я теж дійшла до такого висновку. Шкода, що в магазині про це не знають... А мені покищо не хочеться вишивати таких робіт...:girl_nea:

2. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

не обов"язково, щоб зашивалось все, я з такої тканини (вони є різних кольорів) бачила дуже красиві вишиті сумки.. може трошки фантазії і будуть супер шедеври;)
    не розчаровуйтесь :)

3. Orman

Orman Модератор-бомба

а варіант все-таки віддати хай повернуть гроші відмінусувавши той шматок, що ви відрізали?

Останнє редагування: 15 Січень 2011
  4. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

ну ні, раз вони надали неправильну інформацію про товар, то мусять забрати назад - може, й не за законом, але суто по-людськи.

5. Аделя

Аделя Active Member

Я навіть незнаю чи продавець зрозуміє, що я від неї хочу...:girl_in_dreams: Я, прийшовши в магазин, одразу заявила, що мені потрібна виключно рівномірка, а вона кілька разів після того пробувала підсунути звичайну аїду, та й підбір кольору ниток дався мені з нею досить важко (підбирала до дизайну Acufactum), таке враження , що у вишиванні вона досить далека.... Я її ще перепитала стосовно розмітки чи вона точно відпереться, бо вперше таку бачила, в якій воді? А продавець впевнено відповіла: в теплій! Я би повернула, але не хочеться їхати через ціле місто і псувати собі нерви, хай вже буде...

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А ще в нас барахолка є. Може, хтось відкупить?

7. lapocka

lapocka Well-Known Member

Поки є можливість хочу оформити 2 свої давні роботи іриси і троянди. порадьте будь ласка яке вибрати паспарту і раму, хочу щоб ці роботи виглядали ідеально:girl_in_love:
    Одна з картин (вже забула котра:girl_crazy:більша майже на 20 клітинок) варто вирівнювати величину меншу за допомогою паспарту?

8. Holly

Holly Moderator

1. Чи підійде такий взір на дитячу вишиванку?
    2. Якщо так, то яким кольором? Тканина - льон, не білий. Щось не можу сказати, який колір
    пи.си. Взір буде розміщений не так, як на картинці

9. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

неприємно, звісно :sad:
    а напишіть що то за магазин такий. Нам усім для інформації згодиться.

10. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Олю, я вважаю, що цей взір для дитячої вишиванки занадто складний, але вибирати тобі :)

Важко щось порадити, коли я не бачила тканини. Для дівчинки вишивають білим, рожевим, лимонним, салатовим,червоним...., і це теж вибирай на свій смак

11. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

я вишивала чоловіку на небіленому льоні сорочку білими шовковими нитками - може теж спробувати такими вишити, ну або білим ДМС. Думаю, що голубенька або коричнева ниточки також будуть непогано дивитись на небіленому льоні. А саме краще попробуйте вишити по декілька хрестиків різними кольорами і виберіть який до вподоби і Вам і на тканині гарно дивиться.

12. Аделя

Аделя Active Member

Купувала в Інтерсіті, але, думаю, що це вже не важливо. Головне - знати, що є така тканина з розміткою, що не відпирається :girl_yes:.

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

ще й як важливо :girl_wink:
    Головне - те, що продавець повинен володіти та надавати повну інформацію про товар, котрий продає.

а то виходить, що продавець надав неправдиву інформацію, а ви ще й тепер робите висновок - ніц страшного, не важливо, мої проблєми - я ж сама не знала, на наступний раз буду мудріша - вже знатиму :)

14. Аделя

Аделя Active Member

Цілком згідна :girl_yes:, особливо продавець рукодільних товарів (забула написати - вона ніяк не могла порахувати по схемі, скільки тканини мені треба).
    Та я не сприймаю то як проблему, вже купила потрібну тканину і почала свій "вимучений" процес :girl_blum:. А та розмічена хай буде (хом'як я чи ні?:girl_spruce_up:), може з нею щось придумаю!

15. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

це на Сихові? така старша жіночка?

16. Аделя

Аделя Active Member

Саме там :girl_yes2:.

17. Ассоль

Ассоль Dreams come true

І ще про магазин в Інтерсіті.
    Я в тому магазині була один раз і більше не піду. Терміново треба було докупити пару мотків ДМС - тому пішла в Інтерсіті, бо це найближчий до мене рукодільний магазин. Так продавець взяла листок з написаними номерами, вибрала нитки і склала мені в пакет. Я не подивилася в пакет, а дарма. З 8 мотків, 3 мотки вона мені дала зовсім інших номерів (помилитися там було важко, оскільки і цифри не подібні, і кольори ниток різні). Почерком я розбірливим написала, отож це явно була не моя помилка. А ще, коли питала в продавця чи є в них рівномірка, вона взагалі була здивована моїм питанням і явно не знала, що це таке..

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

цікавить ваша думка. Практично закінчила листівку для подруги на ДН, ось таку: веселющо-позитивнющю.во
    не можу визначитись з кольором картону:крем,червоний,зелений. Сама вишивка має мати зашиті квадратики по кутах, відповідно теж вагаюсь яким то кольором зашити...зеленим чи червоним?
    звиняйте за ще не змиту розмітку і надзвичайно поспіхом зроблене фото
    [​IMG][​IMG][​IMG]

19. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я б для супер позитивної людинки зробила б червону - вона мені така весела, а для більш спокійної - зелену.

20. Kalina

Kalina Active Member

Я за Червону)