Відповідь: Поради вишивальницям Oliv, я купила схему ще коли не мала інтернету на Південному (зараз той магазинчик в ТЦ Центральний). Не думаю, що то оригінальна. А чи правильний підбір я не шукала.
Відповідь: Поради вишивальницям Olena-m, ДЯКУЮ ДУЖЕ! Я теж маю таку схему з того магазину і ще одну з нету (ось так і виявила різні вказівки на кольори ниток). Знайшла ваш процес і бачу, що Ви вишиваєте на тканині з люрексом. То маю ще питання - чи можна її маркером графити? (бо у Вас бачу вручну ниткою зроблена розмітка)
Відповідь: Поради вишивальницям Думаю, що можна. Я далі буду графити, бо не все нитками прометано. Але певно треба графити частинами, щоб зашити і попрати, бо як буде маркер на тканині довго, то ще не відпереться.
Відповідь: Поради вишивальницям Були в дівчат випадки, коли дуже важко відпирався, тому краще перестрахуватись.
Відповідь: Поради вишивальницям дівчатка, я колись читала, що хтось тут тонував канву чаєм. Підкажіть, після тонування, завершивши роботу, можна її прати чи тоді і чай випереться???
Відповідь: Поради вишивальницям Я тонувала... якщо відразу прати, то трошки може облізти, а якщо за якийсь час-то неповинна б була..
Відповідь: Поради вишивальницям Маю дівчатка питання щодо ниток. Скачала схему, а там підбір ниток Легенда - де їх можна купити, чи можливо знакйти аналог Аріадни чи ДМЦ?Цікавлять кольори 415, 318, 199, 300, 809, 301 якщо пишу не в цю тему, то перенесіть допис і вибачте за клопіт
Відповідь: Поради вишивальницям Тут ви якраз і вказали нитки ДМС, лиш 199 я щось такого не знаю... А легенда, це не назва ниток-це якраз і пояснення, які нитки використовуються в схемі.
Відповідь: Поради вишивальницям те серце майже всі ми вишивали мультиколором або меланжем, це така нитка, в якій плавно змінюється колір. Попитайте в магазинах з нитками, в 99% мають бути колір обирайте до вподоби п.с. такими нитками найкраще вишивати, одразу закриваючи кожен хрестик, бо якщо вертатися рядочками чи стовпчиками, колір верхнього стібка може вже не співпадати.
Відповідь: Поради вишивальницям Я розумію, напевно не правильно поставила запитання. Мене цікавить якої фірми нитки меланжеві кращі, бо в мене є мадера то там зовсім коротенькі переходи кольору
Відповідь: Поради вишивальницям мадейрою ще не вишивала, але, вишиваючи дмц, скажу, що їхні переходи були мені задовгі. Тобто було багато білого, а рожевого мало, хоча моток загалом виглядав насичений.
Дівчата, в мене халепа - купила рівномірку розграфлену (в магазині запевнили, що відмивається теплою водою), і перед тим як вишивати спобувала її попрати, та нічого з того не вийшло. Може хто з таким стикався, бо я навіть незнаю що робити ... Ось так вона виглядає: я незнаю, то цілий рулон такий, повернути неможу, бо кавалок відрізала - пробувала прати з милом...
Відповідь: Поради вишивальницям Ця тканина розрахована для робіт,які повністю зашиваються і вона нічим не відперається,бо то графлення-це просто нитка вткана іншого кольору.Я колись купувала набір і там була така тканина