Поради вишивальницям

Тема у розділі 'Рукодільна порадня', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Травень 2009.

1. Kalina

Kalina Active Member

Відповідь: Поради вишивальницям

На листок-740, а на рамку третій моток(зліва)

2. Відповідь: Поради вишивальницям

Ого!!!Які тепер завдання для батьків.Коли мій син ходив в садок ,то це були гербаріі з листків ,або черепашки-чебурашки з горіхів і каштанів.

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я також голосую за 740 і 357

Останнє редагування модератором: 14 Вересень 2010
  4. Zhaba

Zhaba Member

Верхній стібок отак /

Виглядає так, що нема

Я теж так думала, але мене збиває те, що ті півхрестики (трикутники на пів клітинки) на схемі в різні сторони повернуті.

Це ви про таке говорите? :girl_blush2: [​IMG]

5. La esposa

La esposa Moderator

Так. Там мають бути звичайні (повні) хрестики, і чвертки. Півхрестиків (//////) там нема.

6. Holly

Holly Moderator

І я за порадою. Почала вишивати будиночок біля озера. А там майже все вишивається півхрестиком. Трохи вишила, і мені не подобається. Тканина просвічується. Може то взяти дрібнішу тканину? Чи вишивати повним хрестиком? Чи взагалі обрати інший дизайн?

7. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

8. Відповідь: Поради вишивальницям

Ну ,що це ви себе так не любите? Ви молодець!!! Картинку вишити набагато складніше, та й залишиться на пам"ять!

9. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

І я за порадою. Вишиваю відкритку, і там є трохи французьких вузликів (вчора перший раз робила - виходять :girl_flirt:). Як попрасувати вишивку так, щоб об'єм залишився? Чи воно вузликам не зашкодить?

10. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Прасуйте через махровий рушник

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

гим
    я б сказала НА махровому рушнику
    з вивороту
    (тобто французами в рушник)

12. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

Дівчата, прошу поради щодо снапів. Мама хоче мені їх купити, а я не знаю, чи варто. Для мене головне - як натягагується тканина? В мене має бути, як на барабані, інакше не можу вишивати.
    Володарки снапів, відпишіть будь-ласочка)

13. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

може почекаєте до форумівки - там помацаєте :)

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

як на барабані. гарантую. купуйте без сумнівів.

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Цілковито підтримую!!
    Ні разу не пошкодувала, і ні разу не користувалася п'яльцями, відколи на снапи перейшла.

16. Аделя

Аделя Active Member

А я недавно купила п'яльця (невеличкі), попробувала з їхньою допомогою вишивати, і... щось мені не зручно...Чи то справа звички, чи я тканину неправильно натягнула...:girl_sad: Може щось порадите...

17. Orman

Orman Модератор-бомба

та то залеежить, може не дуже добре підібраний розмір, чи дійсно ще не звикли.

18. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Підкажіть, чи можна на тканину перенести малюнок за допомогою звичайного копіювального паперу? Переживаю чи він потім не розмажеться під час вишивання і чи потім відпереться.

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В мене мама колись вишивала на швейній машинці, то переносила малюнок тільки за допомогою зеленої або жовтої кальки (частіше зеленої, бо жовту було зле видно), чвсі інші кольори не відпираись і розмазувались. Але то було вже давненько

20. La esposa

La esposa Moderator

Людо, невже кава..? ;)

В моєї мами на роботі роблять так: змішують вазелін з зубним порошком (думаю, що можна і крейдою), в кальці є дірочки (я собі для корсетки робила звичайною голкою дрібненько по контурах), прикладають кальку на тканину і мастять тою мастюгою. Відпирається 100%.