Поради вишивальницям

Discussion in 'Рукодільна порадня' started by Liliyah Romanova, May 27, 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Поради вишивальницям

Описало влучно, все зрозуміло. То здається, Кітка, так вишиває. Тоді тобі дійсно треба більші снапи, бо ті замаленькі. я от на більших спробую цьотку вишити і може якраз таким макаром вийде, як ти кажеш :)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Я вже собі дозамовила два "рамена" 11-ки, то дешевше ніж цілі снапи, та й мені цілі не потрібні. Ну і відповідно дозамовила ще чохол 8х11.

3. Анута

Анута Well-Known Member

то не я :) то Кася, а може Кітка... Знимку відмовились викладати, бо казала що не зовсім пристойно виглядає зі сторони ))))))))))))))))

4. Liliyah Romanova

Ага, тоді мовчу ціхо. То значить Кітка. Щось мене замкнуло. :girl_crazy:

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

не я точно

6. Анута

Анута Well-Known Member

ну то вияснили що Кітка :) і хай тільки спробує сказати що то не вона! нема більше варіантів )))))))))))))

7. Ума

Ума Super Moderator

Хочу порадитися щодо наперстків чи як ті штуки для пальців правильно називаються?

я щоразу як починаю нову роботу, тканина дубова, наколюю собі пальця, потім то проходить, але дуже неприємно.
    Хтось таким користується, щоб палець не болів? в мене голка тупенька, але я її як на силу суну (все хочу одразу через дві дірочки просунути), то все маю дірку в пальці :sad:

Що робити? я розумію, що можна не силувати і проколювати по одній дірці... але інколи забуваюсь і знову силую ту голку. Мо то тканину перед тим прати? чи купити собі наперстка? але чи то зручно?

8. Ann

Ann New Member

В мене теж так бувало на початках. Але я знайшла вихід. Просто взяла звичайну голку, гостру, і перестала наколювати палець)))

9. Ума

Ума Super Moderator

мені так не підійде, бо тоді я наколю другий палець іншої руки, яким я голку підпихаю на лице :girl_haha:

10. La esposa

La esposa Moderator

Умцю, я вишивала з наперстком, і шию з ним. Поки не звикла, було дуже некомфортно, але то треба звикнути - потім тішитися будеш :)

Головне - вибрати файного наперстка :)

11. Ann

Ann New Member

:girl_smile: точно. До всього звикаєш)))))

12. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відкрию вам свій секрет. Я просто на середній палець лівої руки (саме ним я "підпираю" голку наклеюю лейкопластир, але такий, що з тканини. Купила давно рулончик десь на 5 метрів і маю вже й непамятаю скільки часу. І палець цілий, і ще дуже допомагає при вишиванні на чорній тканині.

13. Liliyah Romanova

Я теж хочу собі наперсток купити, але хочу металевий купити, може, якби срібний був, або щось таке. Давно вже про нього думаю (часом просто пластир намотую :girl_crazy:), але вічно лінь шукати.

О, я не одна така. :girl_haha: А вам потому той клей, що лишається на шкірі, не заважає?

14. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ні, я перед тим лейкопластир до столу раз притисну, потім відриваю і на палець. На пальці тримається, і клей не лишається:girl_curtsey:

15. Ума

Ума Super Moderator

от, я не здогадлива яка... а я пластир наклеювала вже після того, як пальця вколола, щоб далі вишивати :girl_cray:

16. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Дайте, може хто має, будь-ласочка таблицю переводу ниточок ДМС в Мадейру чи навпаки. :girl_in_dreams:
    Дякую.

17. kitka

kitka Well-Known Member

Таке шукаєте?

18. Ann

Ann New Member

порадьте мені початківцю, чи можна користуватися такими схемками для вишивки, от на тому сайті http://www.xrest.ru/palette/125647/
    Гляньте своїм професійним оком))))
    Чи краще піти і придбати набір? Бо дуже хочу такого лева....

19. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

то сайт суцільних прогонів
    з таким самим успіхом, можете прогнати через РМ, вказати 50 кольорів і матимете ту ж схему

купіть ліпше схемку нормального і відомого виробника (скачайте в неті)

20. Ума

Ума Super Moderator

Анн, то ви шукали сімейку левів?
    В Ріоліс є схемка в серії преміум класу, називається "львиный рай"
    може підійде?