Поради щодо вибору квартири в оренду

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Солнушко, 24 Липень 2009.

?

Яку з двох обрали б Ви?

1. на Мазепи

1 голосів
    9,1%
  2. на Зеленій

9 голосів
    81,8%
  3. луччє в село повернуся

1 голосів
    9,1%
  1. Мальва

Мальва Well-Known Member

Відповідь: Поради щодо вибору квартири в оренду

Виберіть той варіант, що ближче до роботи, або звідки легше добиратися в години пік. Бо щоденна трата грошей, часу, нервів на маршрутки суттєві.
    Плюсів і мінусів в обох варіантах є досить. Плюси Топольної: 2 кімнати; хата необжита, то створите самі той затишок, який Вам до вподоби, при тому, що маєте свої меблі; невредна хазяйка. Мінуси: опалення (в крайньому випадку можна якісь електрорадіатори купити), незаселеність будинку - жутко, люблю, коли ввечері будинок світиться, приємно сусіди вдома. Для мене ліфт - також мінус (страх застряти, можуть відключити).
    Варіант Зеленої, плюси: все є до життя. Мінуси: 1 кімната; вибаглива хазяйка, яка може трястися за кожну річ; відсутність балкону, де речі сушити.
    Взагалі то заочно щось конкретно порадити складно.

• Подобається Подобається x 1
  2. марі177

марі177 Well-Known Member

шукайте 3 варіант,раз не можете вибрати.зараз дуже багато квартир здається поки немає студентів,але обовязково напишіть:girl_smile:меблі і пралка є а інтернет куди будете підключати?:girl_sad::girl_sad:

• Подобається Подобається x 3
  3. hrobak

hrobak Well-Known Member

люди можуть жити в незданому в експлуатацію будинку не один рік. і комунікації часто не так швидко підключають, як обіцяють, незалежно від того, наскільки він заселений. ну такі в нас забудовники, блін.
    що стосується вічних ремонтів - абсолютна правда, навіть незважаючи на кризу їх в новобудові буде значно більше, ніж в будинку, якій років 40 як заселений.
    про господиню в сусідньому під"їзді теж правда, але люди є різні, може бути таке, що вона якраз і не буде часто навідуватись, бо їй від того, що вона там поруч живе, спокійніше.

• Подобається Подобається x 3
  4. Mokka

Mokka Well-Known Member

Ніхто не має контактів, хто б здавав квартиру на 2 дні (понеділок-вівторок)? Друзі з Києва приїжджають, зараз буду шерстити Ваш магазин, але може хто на ДП допоможе?

5. bora

bora Well-Known Member

Подивіться краще в інших джерелах, тут приміром - http://dom.lviv.ua/ukr/1/
    У Вашому магазині одні й ті ж самі агенції під різними номерами голову морочать. і без фото.

6. Mokka

Mokka Well-Known Member

Дякую, Боро.
    Тут трошки для них дорогувато буде.

7. bora

bora Well-Known Member

Може уступлять або щось ще запропонують. Пропозицій в неті є.. От приміром ще - http://www.rent.lviv.ua/ru/kvartiry-posutochno-lvov/11.html

8. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

дякую всім за відповіді та коментарі!!! мені більше до душі квартира на Зеленій!!!:girl_in_love: але хазяйка ще вирішує деякі питання з чоловіком,а ми чекаємо....доки ми чекаємо,можно ще щось пошукати,тільки я не знаю де шукати,бо в вашому магазині,дійсно все одне й те саме-надоїли....:girl_mad:
    дівчата,може й ви мені підкажете якісь сайти,де здають квартири-тільки на довготривалий термін??? бажано с фото...:shy::girl_wink:

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Солнушко,отакий варіант як1 квартира, мій співробітник здає (але з комун.послугами) за 450 у.о. Так що це ціна нормальна.Але питання газу-це так,нагальне.
    Варіант другий- якщо стоятимуть 2-обігрівачі на електро,взимку справді за світло платитемете багато ( у нас офіс обігрівається 2 такими 2 - кіловатними конвекторами)

10. Солнушко

скажіть,мене запевнили,що за комунальні на Зеленій я буду платити приблизно 100грн (взимку),тобто за газ,світло,опалення та воду,бо там на все стоять лічільники,площа квартири десь 40 кв метрів,своє АГВ на квартиру-двохфункціональне-тобто і на опалення і на гарячу воду,отже скільки нагріємо-стільки і заплатимо...як ви думаєте-це реально,теоретично???:confused::girl_wink:

11. katrinka

katrinka Well-Known Member

це що за ціни такі ??? центр, євроремонт і всі меблі-техніка?

я платила за таку квартиру із центральним опаленням 100-160 літом і 230- 300 взимку

• Подобається Подобається x 2
  12. Солнушко

привіт!!! дівчата,в житті буває часто все не так як плануешь-лишній раз в цьому впевнилась,коли почала шукати квартиру!!! спочатку шукали з євроремонтом,шоб був повний фул,як то кажуть....а наразі несподівано знайшли кращий і дешевший варіан без євро і без фула-і мені дуже подобається!!!:girl_in_love: хазяйка хороша-дозволила нам перемалювати у любий колір стіни,кухня велика-має радянські меблі-та ми їх обновимо,і вони отримають нове життя!!!:girl_smile: є дві кімнати,великий засклений балкон,кладовка,водичка майже постійно,дуже гарний в цій квартирці лакований паркет!!! отож,нам ця квартирка дуже сподобалась,більше ніж попередні варіанти!!!:girl_wink: На топольній ми відмовились самі,а на Зеленій нам довго та хазяйка морочила голову-то те тре вирішити,то те....:girl_devil:а в кінці кінців заявила,що вона не хоче квартирантів з мал дитиною....:girl_devil::girl_mad: і що тут скажешь...:girl_mad::confused:
    але все,що не робиться,то на краще-кожен раз в цьому переконуюсь!!!!! отже ми скоро переїдемо на Сихів!!!!!!:o:girl_smile:
    усім дякую за поради!!!!:girl_claping::dance:
    так мріяла-мріяла жити окремо,а тепер чомусь страшно переїзджати......

Останнє редагування: 13 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Хоч і питання вже вирішилось але напишу щодо цін, вони насправді не дуже і впали, от сусід здає трьохкімнатну квартиру на Мазепи з новим ремонтом, меблями, гаражем за 400 у.о. і ком послуги, і кого не питаю нікому ціну суттєво не опустили, максимум-курс по 7.5 рахують, ніхто не хоче втрачати.