Популяризація ГВ серед населення

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ольга, 9 Серпень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Популяризація ГВ серед населення

2. Holly

Holly Moderator

а про дитину подумали? Як їй краще? А я от нав"язую свою думку, я вважаю. що мати просто зобов"язана годувати дитину грудьми. І мені щиро шкода мам, котрі не мають нету, не мають в кого запитати поради, і їх ГВ закінчується в кращому випадку в 3 міс.

3. napoleona

все частіше чую, що годує після місяця сумішами
    на питання "чому" - нема молока або не хоче щоб дитина зіпсула красу грудей....

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

6. Holly

Holly Moderator

самі перли
    егоїстом зле бути. Я ніколи не відчувала себе прив"язаною чи від світу відірваною. А про тикання цицьки вночі... :8: із сумішу ніяк не виспишся, тож тре прокинутись, іти на кухню, загріти води, накалатати суміші жесть... Нє, я ліпше цицьку непросинаючись тикатиму. А, доречі, у вас діти є?

7. Latane

Latane Well-Known Member

ну так не дивіться на ту "бридоту"! Дивіться як мужики на вулиці мочаться, як у дівок з декольте цицьки вистрибують - від цієї пошлятини отримуйте естетичне задоволення! Удачі!

Останнє редагування: 25 Жовтень 2011
  8. napoleona

:shok: то Ви про кого?

мудрі жінки послухать, що є краще для їхньої дитинки

Вам напевно важко уявити, що ті що годують грудьми і в люди виходять, і висипаються... і мають час послухати всякі бздури(Ваш приклад)

9. Nana11

Nana11 аспіранточка

:girl_haha:ой, не можу, давно так не сміялася!
    На нашому форумі 99% думаючих мам, і вони стараються дати все накраще своїм діткам, а ця тема для того, щоб таких мам ставало більше, і
    Перед тим як дискутувати на будь-яку тему треба в ній розбиратися, перечитайте теми про ГВ, тоді вертайтеся, будемо дальше говорити про гірке молоко чи цицьку тикати цілу ніч!

10. apelsyn

apelsyn New Member

Як на мене, дешевше чоловіка на роботу відправити і грудьми годувати, ніж піти-заробити і витратити це на суміші і лікування наслідків (тьху-тьху-тьху). В нас зараз з чоловіком теж ситуація не з найкращих, але я навіть і не думаю дитину відлучити і йти заробляти мульйони.
    Не повірите, ми за малого 2,5 місяці не маєм ЖОДНОЇ недоспаної ночі. Повторюю - ЖОДНОЇ!!!! Буває під вечір ниє, але спить цілу ніч. Годую на сні і крізь сон.

Перли-перли..
    Моя порада - спробуйте грудне молоко при можливості. Воно СОЛОДКЕ!!! Схоже на чай зі сгущонкою, мнямка.

11. Iwka

Iwka Well-Known Member

насправді думка яка базується на чутках, стереотипах, і "сусідка пожалілась, бо не вміє нормально організувати безпроблемне ГВ" вибачайте не заслуговує поваги. Бо тут дівчата говорять про свій позитивний досвід.
    І рішення про те чи годувати чи ні - вони приймали не тільки хвилюючись про фігуру-форму грудей-егоїстичне бажання не бути привязаною до дитини (цього взагалі не розумію - дитину народити це не домашню тваринку завести... ) а турботою про свою маленьку кровинку, про її здоров’я як фізичне так і психологічне, про емоційні відносини в майбутньому.

І годування дитини на вимогу - це один з основних моментів вищепереліченого. І не має значення де це відбувається! Вам особисто це не подобається - не дивіться. Ваше право. Але писати про те, в чому Ви особисто не компетентні - як мінімум не коректно...

---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

Не те слово!!!

12. napoleona

в нас те саме
    не уявляю себе і суміші бо ледве встаю по потребах

не думаю що спробують - сказали ж гірке

13. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Йой, та то так легко говорити про виставляння цицьок і бажання вийти в люди, коли ще своїх дітей нема:) Я теж думала, що буду встидатися годувати на вулиці, чи там важко буде постійно бути з дитиною і не мати можливості "вийти в люди". Але після народження дитини зовсім по іншому дивишся на ті речі. Спокій і здоров'ячко мальоти стає на перше місце. І не хочу я нікуди без неї виходити, от пішла колись на 20 хвилин, залишила малу з мамою, то ще з під'їзду не вийшла, як вже скучилася за своєї усміхаською. І добре мені коло неї, і вночі маю чистий спокій, і з животиком ніяких проблем. А який то кайф, коли ті маленькі губки притуляються до тебе і молочко смокчуть! Та то ж такі хвилини! От виросте скоро, і вже не буде можливості годинами лежати, притулившись, бо схоче десь бігти, щось вивчати...
    А на рахунок популяризації, то я дуже вдячна Посиденькам, бо хто зна, як би складалося наше ГВ, якби не знання з відповідних тем. Бо ж порадників купа кругом, і про гірке молоко розказують, і про не наїдається, і про чайочки. Навіть за груди хапають, щоб перевірити, чи там щось є:girl_haha: І добре Нана написала, що треба мати об'єктивну інформацію, щоб власну думку формувати.
    Словом, всім довгого і щасливого ГВ, а якщо хтось сумнівається, чи воно йому треба, то хай загляне в щасливі оченята своєї лялі, коли вона біля маминої циці:)

14. Holly

Holly Moderator

навіть якщо ваша думка не правильна?І ви не відповіли на моє питання, у вас діти є?

15. Latane

Latane Well-Known Member

так, природньо і нормально!!! Мабуть у Вас якийсь збочений погдляд.... раз це Вас так обурює!
    Ви також - тема має назву "Популяризація ГВ серед населення" - а Ви що тут популяризуєте, а?

16. allusya

allusya Well-Known Member

Перечитала весь допис, сказати що я в шочі це нічого не казати. А стосовно привязаності, то звиняйте, я з своєю донею з понеділка по неділю вдень і вночі постійно разом і ви не повірите, але дома не сиджу. Постійно десь хожу, зустрічаюсь з друзями, ходимо на різні заняття, басейн. І жодного разу не подумала про те, щоб залишити дитину, бо хочу в люди. Я на людях постійно і не сама, а з маленьким чудом :)

17. allusya

allusya Well-Known Member

Я їм і пю все що і раніше, і зовміс себе ні в чому не обмежую. А такі висловлювання - це прояв егоїзму, для чого тоді дитина? Народити і віддати? Я зовсім не розумію того
    ДЯкувати Богу, що всі живі і здорові, але тут ніхто і не пише, що від сумішей вмирають і не здорові. Просто підтримують природні процеси дані Богом, які приносять массу задоволення, крмі того є психологічний аспект для мами і дитинки, яка гамає цицю. Мабуть, у вас нема дітей, тому так пишете. Якщо дитина народжена в любові і бажанні, то мама сама захоче бути з дитиною нерозлучна стільки, скільки цього захоче дитина, а час надто швидко біжить і маля вже стане дорослим і захоче самостійності.

18. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я їм все, крім шкідливого для свого оргінізму і відповідно для дитинки. Отож ГВ ще й до здорового харчування спонукає. Не їм жирного, з шкідливими добавками, не палю, не п'ю алкоголь. Чудово себе почуваю!
    А сусідка розповідала, які проблеми були з вибором суміші для дитини. Підійшла дорога, витрати тисяча!!! гривень на місяць. Я не готова до таких витрат. (дитина в неї недоношена, народжена на 32 тижні).

19. napoleona

а як класно сходять зайві кг...:)

20. Latane

Latane Well-Known Member

Для 99% мам на цьому форумі і для 100% у цій темі Ваша думка є непотрібною і безглуздою! Ми отримуємо насолоду від ГВ, задовільняємо природні потреби своїх дітей, впевнені що чинимо правильно і забезпечуємо імунітетом і здоров"ям своїх мацьоп. Нам це не складно - почуваємося легко і щасливо без шкідливої їжі, куріння, алькоголю, і нічних гулянок. Нас аж ніяк не засмучує наявність в нашому житті дитини!!!!!