Популяризація ГВ серед населення

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ольга, 9 Серпень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. SoLana

SoLana Well-Known Member

Відповідь: Популяризація ГВ серед населення

Тю, хіба то проблема? кожному своє, головне що годуєте. Особисто я не комплексую, мені дуже подобається навіть спостерігати, як жінка годує грудьми

2. natorella

natorella Well-Known Member

я якби зараз десь на людях сашу взяла на руки і дала груди - ото б було на рік говорення))))

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

І я тоже... Знаю що то не правильно, але перебороти себе не можу.
    Хоча малий вже звик, що на людях ми не годуємся і не істерить. Маєм собою пити, їсти от і добре. Тим більше нема у нас такого, що цілий день десь на людях. Якщо в гостях, то це не рахується. Можна піти спокійно в іншу кімнату.
    А коли був ще дуже маленький і йому було все рівно люди тут, чи не люди, а їсти хочеться, то я або бігла додому, або ховалась десь в закапелках, де нікого нема, якщо такі поблизу були.

4. Natalya

Natalya Well-Known Member

Що за комплекси (з приводу того, що "не можу")? Годуйтесь, як Вам зручно, тут головне факт, а не те, хто його бачить чи не бачить.

5. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

:)
    1-7 серпня 2011р. святкування міжнародного тижня підтримки ГВ

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

7. zetta

zetta Well-Known Member

годує ) пару разів спостерігала її в прямому ефірі то груди ого-го... а в Юрмалі після вчора то так і оголосили її -годуюча мама )
    ми годуємось як треба то і на вулиці але все одно десь в стороні.
    я поки побула ту добу в пологовому.... то таку ПЕРЛУ побачила....лежала там сліпа (тобто бачить тільки силуети і то розмито)... як вона мучилась з тою дитиною....не передвти словами, ніц не бачить пхає той сосок де попало тій дитині.. Аж прийшла одна лікарка і каже в тебе погані груди -купи відсмоктувач... подзвонила вона і тут же їй привезли ту Меделу, сидить відсмоктує. Прийшла інша і каже, лишися того відсмоктувача купи накладки..... принесли їй накладки, мучилась з ними. Аж зранку прийшла інша і каже просто розробляй соски, і показала ій як правильно тримати і годувати...... треба зазначити що в дитинки (недоношений, кесарський хлопчик) терпіння просто ангельське, він так терпів, чекав, поки то його нормально пристроють...смоктав, старався. І кожна з них каже давай груди по черзі, на кожне годування інша грудь, а решту зціджуй..... я то дивилась дивилась....мало дах не зривало. Потім посадила її і все шо знала то пояснила, дещо зачитала прямо звідси з ДП ... надіюсь їй то поможе.Дай Боже.

Останнє редагування модератором: 7 Вересень 2011
  8. Rami

Rami New Member

Zetta, а у якому це пологовому так ?

9. StarKa

StarKa Member

Довго думала куди викласти фото і вирішила сюди, адже тепер Матвійко буде живим популяризатором ГВ :)

Наша недільна творчість :)

10. Adelaida

Adelaida Active Member

Світлана Лобода годує свою дитину
    http://tsn.ua/bin/player/embed.php/383479956

11. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Пополяризую ГВ своїм прикладом: годую на вулиці, в автобусі, їдемо на моторолері... Не соромлюсь, бо це не соромно. Це природньо та необхідно. Ми навіть з чоловіком годуємо коли))) А було це перший раз так: тато взяв в слінг Матвійка щоб мама покрасувалась на каблучках. І коли той захотів їсти, то я просто підійшла збоку і тісненько так обнялись утрьох і маленький поїв молочка у слінгу, не витягуючи його від тата.:girl_in_love:
    Так і робимо, коли тато носить в слінгу Матвійка).

12. Adelaida

Adelaida Active Member

Прочитала випадково про Пенелопу Крус :)

13. nattsol

nattsol Well-Known Member

сьогодні шукала подарунок для куми і в сувенірній крамничці продавець зацікавилась слінгом (питала чи то спеціальна тканина якась, чи не важко носити дитину і т.д.), а потім розповіла, що її невістка лежить вже тиждень в лікарні після кесарського і в неї досі нема молока. приємно здивувало те, що та продавщиця радила молодій мамі тримати дитину постійно коло себе і пропонувати цицю (на щастя, невістка дотримується тих порад).
    я в загальних рисах розповіла про правила успішного гв, навела приклади успішного гв після кс (на основі досвіду форумлянок :)) і запропонувала дати номер консультанта, так вона так зраділа, що аж зробила знижку на куплений товар :)
    сподіваюсь лише, що все там вийде :girl_in_dreams:

14. puha

puha New Member

У Львові буде відзначенння ТИЖНЯ ГВ з 1 листопада.
    Класно було б якийсь флеш-моб організувати.
    У Палаці мистецтв 8 листопада відбудеться презентація книги про ГВ і відкриття фотовиставки про ГВ.:girl_bye:

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

16. Holly

Holly Moderator

а що тут визначати? ГВ закладене природою, і треба в першу чергу думати про дитину. А флешмоби створені для того аби показати, що годувати грудьми природньо, надати майбутнім мамам якнайбільше інформації, а то іноді від мамочок таке почуєш, що в голові не вкладається

17. ylisovych

ylisovych миється в бані

не кожна жінка має можливість сидіти вдома і годувати дитину...багато чого є закладено природою, але не завжди це все використовується...якщо чоловік не працює і жінка змушена йти на роботу чи ще щось такого роду..то що сісти годувати і їсти хотіти батькам?

18. nattsol

nattsol Well-Known Member

не кожна.
    але, наприклад, на форумі є багато мам, які і працюють фактично без декрету, і дітей годують, і більше 2-х років годують. було б бажання, а вихід завжди знайдеться.
    є знайомі знайомих в такій ситуації, і нічо. чоловік бавить малого і носить жінці на роботу годувати (вони навмисне винайняли квартиру за пару хвилин ходу від жінчиної роботи)

19. Holly

Holly Moderator

але не кожна жінка, що має можливість і сидить в декреті годує грудьми. А мам, котрі дійсно з тих чи інших причин не можуть годувати, насправді не так і багато

20. SoLana

SoLana Well-Known Member

Ой! Та було б бажання. Ну і інформація теж потрібна, і ніби її є багато, але і є люди які в силу різних причин, чомусь нею не користаються.

Останнє редагування: 25 Жовтень 2011