Популяризація ГВ серед населення

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ольга, 9 Серпень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

2. Yaremko

3. Yaremko

Відповідь: Популяризація ГВ серед населення

Оголошена тема Тижня ГВ-2011:
    "Поговоріть зі мною! Годування грудьми - досвід 3D"

Тема присвячена комунікації на найрізноманітніших рівнях.
    Чому 3D?
    Коли ми дивимося на підтримку годування грудьми, ми схильні розглядати її в двох вимірах: час (від підготовки до вагітності до відлучення) і місце (будинок, співтовариство, система охорони здоров'я і тому подібне) Але вони не мали б так багато впливу без третього виміру: комунікації!

Комунікація - основна частина в захисті, підтримці і просуванні грудного вигодовування. Ми живемо у світі, де люди і цілі співтовариства можуть поєднуватися через будь-які відстані. Щодня створюються нові лінії зв'язку, і ми здатні використати ці інформаційні канали, щоб розширити наші горизонти і розповсюдити інформацію про ГВ, вийшовши за межі часу і місця, щоб активізувати важливий діалог.
    Третій вимір включає міжпоколінну, міжсекторну, міжстатеву і міжкультурну комунікацію і заохочує ділитися знаннями і досвідом, розширюючи простір.

4. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

А ви знаєте, що у Свічадо вийшла книга "Вчимося годувати грудьми" З.Городенчук,О.Шлемкевич?
    Це ж гарний подарунок молодій мамі!

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

Ось ще цікава інформація трапилася в ЖЖ:
    Цікаво чи багато медичних працівників скористають з такого шансу?

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Книжечка чудова! я на курсах купила і вже її проштудіювала!

6. Irusya

Irusya Well-Known Member

Сьогодні в ранковому випуску ТСН показували якісь нові ляльки+спеціальні бюстики для дівчаток, щоб ті ляльки годувати. Казали, що в багатьох батьків така забавка викликала обурення:girl_sad:
    http://tsn.ua/tsikavinki/z-yavilasya-lyalka-yaka-navchaye-divchatok-goduvati-grudmi.html

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А я б купила таку ляльку.:girl_yes:

8. Galya

Galya Well-Known Member

Там ж нема нічого "такого" - квіточки, та й все:) Хоча бачу недолік в ляльці - дитина не має чавкати при смоктанні;)
    А взагалі дитина має вчитись на живих прикладах, як правильно організувати ГВ і взагалі, що саме ГВ є природнім процесом. Але якщо нема живого прикладу, то вже певно краще така лялька.

9. Yaremko

хоча там мало про ГВ але дуже ніжно....
    http://youtu.be/FopNqtUKHZQ

10. Orman

Orman Модератор-бомба

я плакала ...

11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

За час перебування в пологовому не почула ні одну перлу. На всіх дверях наліпки з перекресленими пляшечками, дурниками. В палаті інформація про ГВ.

12. SoLana

SoLana Well-Known Member

І я також, навпаки, всі мамочки, що були в палаті, виключно за грудне вигодовування. Подарували мені в пологовому купу всякої літератури , пробників, серед них був дурник, неонатолог як побачила, то викинула.

13. Ольга

Ольга Well-Known Member

Лорак годує доньку грудьми Дитинчаті потрібно молочка дати, приголубити. Буду годувати малюка груддю, тому що в грудному молоці дуже багато вітамінів! І тоді маля буде у нас здоровеньким, у нього буде хороший імунітет!»- ще до пологів говорила Лорак.

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Не мала замовлень на рекламу вітамінів? [​IMG]

15. Yaremko

ну якщо вона прислухається до традиційних поглядів з ГВ в Туреччині то проблем із ГВ в неї не має бути

16. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Там практикують довготривале ГВ? Бо коли мій малий захворів в Туреччині, лікар нам дала ліки, сказала, як приймати, а коли я сказала, що він ще на ГВ ( 2.3 рочки), то вона сказала, що це - найкращі ліки, і що це супер! :y:Я подумала, що нам лікар нормальний попався:)

17. kljysochka

kljysochka New Member

наталю, ти перемогла!!!:girl_tender: тут без варіантів:give_rose:

18. natorella

natorella Well-Known Member

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Сьогодні годувала малу на площадці.підійшли дві дівчинки років 5 . привітались і спитались чи можна подивитись. стояли так поки я годувала. так що вчимо молоде покоління!

20. AlbinaK

AlbinaK Member

А я ніяк не можу годувати привселюдно :sad: В суботу їздили на природу, до озера, то ховалася в машині, хоча діти (було четверо малюків 5-7 років, враховуючи хлопчика7 років) постійно підходили дивитись :)