Відповідь: Померла ... наркоманка? якщо чиясь дитина за компанію в 11 роки (якраз вона то зробить мега свідомо) нюхне клею, то в 30 сказати, шо наркотики були її свідомим вибором... давайте не будем. І моя дитина також піде в світ, в світ де її буде чекати вагон усього, і якби я її не виховала, життя за неї прожити я не можу. Можу просити в Господа Бога щоденно, щоб оберігав, настановляв і допомагав. Маруся добре написала: її чоловік збував гидоту, присадив її. А хтось знає чітко коли це сталось, як саме. Ні. Тому не судіть і не будете суджені. Наркоманія - це велика біда. Фредді був геніальним, тембр його голосу роблять спроби повторити, але Фредді був Фредді. Помер від СНІДу. Хтось знає як заразився? Ні. Чи контактно, чи бо теж можливо зловживав чи при їнєкції лікувального/процедурного характеру? а припущень, звісно ж море Шкода і сумно це все.
Відповідь: Померла ... наркоманка? 100% - погоджуюся. Тільки Бог їй суддя!!!! Ми ж неможемо знати що робилося в її душі, Уітні Хьюстон це неймовірно талановита людина, мені здається потрібно переживати що померла людина в розквіті сил, яка могла принести в наш цинічний світ ще дуже багато доброї музики та любові, а не судити якою вона була......Нажаль в нас така незовсім гарна риса, осуджувати , обговорювати, критикувати людину поза очі, і ще краще після смерті( Земля їй пухом
Відповідь: Померла ... наркоманка? Перепрошую, а звідки інфо що Хьюстон померла від наркотиків? Вона вже давно їх не вживала наскільки я знаю, її як і Вайнхауз до наркотиків привчили чоловіки .Вайнхауз з того не вибралась і померла від наркотиків, не справилась з тим, а Хьюстон успішно вилікувалась і від наркотиків і від алкоголю і від чоловіка того позбавилась,що її щей бив завжди . ---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ---------- А померлих не гарно обговорювати ,я думаю тому що не можна обговорювати нікого взагалі, кожному Бог суддя ..
Відповідь: Померла ... наркоманка? Або не зробили би нічого без вживання наркотиків. Бо їхня творчість - це постійна душевна криза і біль крізб музику і тексти. Так, і вони свідомо обирають смерть. І це також є нормальне рішення. Особисто моя думка, що наркотики і алкоголь-це шлях нічим не гірший зі будь-який інший. Переживають і засуджують наркоманів егоістичні люди, які хочуть приймати за близьких людей рішення, як ім жити і коли помирати. А рішення має приймати кожна людина сама за себе.
Відповідь: Померла ... наркоманка? Звідки таке твердження? Вони їй життя попсули, здоров'я також, думаю, але щодо смерті, то вже трохи задалеко коментарі йдуть. Так, є ті, хто від наркоти помирає, але тут не той випадок! Мене так зворушило, що вона свої виступи починала зі слів "нехай Бог вас благословить" (God bless you). І на врученні нагород теж закінчувала свої промови цими словами. А молитва за неї на початку цьогорічної церемонії Ґреммі - це просто надзвичайний момент! Таке враження, що людям хочеться зосереджуватися на проступках і негативі. Та там стільки позитиву! Стільки душі вкладено в кожну пісню, стільки серця, відданості... Серце стискається й аж мурашки по тілу. ЯК вона про ту любов співає!!! http://www.youtube.com/watch?v=7hM_vSQLu_8 Мені сподобалося, як зірки на Ґреммі говорили про неї, що вона "слухає нас із неба". Ті, хто її знав, відгукувалися про неї надзвичайно. І ніхто не міг повірити, що її більше нема. У неті є відео під назвою "останній виступ Вітні", пісня "Ісус мене любить". І Він дійсно любив і любить її! Як і кожного з нас...
Відповідь: Померла ... наркоманка? Та власне. Вже сказали, що причиною зупинки серця було те, що вона приймала ліки і випила трошки забагато алкоголю. Наркотиків вона вже давно не вживала. Так описують, що вона зайшла в ванну і її серце зупинилось, ну й віповідно пішла під воду. Причина - ліки + алкоголь. ---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ---------- А голос який, а як ноти бере. А фігура, а як тримається. Не змогла дати собі раду з тим чоловіком вчасно... не змогла. А чоловіки користали її слабкістю. ---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ---------- Правда. Дитина дуже важко переживає смерть мами.