Польські шенген візи для нащадків переселених 1944-45р.

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем miafox, 6 Серпень 2014.

1. Olgabalan

Olgabalan dream777

а де ви замовляяли цей витяг?

2. fiesta

fiesta Well-Known Member

Дівчата, анкети на цю візу ви заповнювали в візовому центрі при подачі документів чи видруковували наперед? Киньте лінк такої анкети, будь ласка.

3. Beblin

Beblin New Member

Доброго дня, по цій візі можна нормально працювати в Польщі?
    90 днів на рік - це в польщі, чи в інших європейських країнах?
    Чув що в Польщі по цій візі можна працювати весь період

4. soxanab

soxanab New Member

Порадьте будь-ласка, бо немаю в кого запитатися!Я з чоловіком роблю візу для нащадків переселенців, у мене бабця переселенка, як я зрозуміла мої діти вже не підпадають під цю візу, оскільки вони правнуки.Яку їм візу краще робити, минулі рази ми мали шопінг , а діти супровід.Якщо робити гостьову чи туристичну, на який термін їх відкривають?

5. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

І в мене те саме питання. Я з чоловіком маємо візи на 5 років. От хочемо в червні на море поїхати, а малий без візи. Подали документи на біометричний паспорт сину. Надіюсь що буде безвізовий режим і йому не потрібно буде виробляти.
    Людоньки, які візи відкриваєте дітям?

Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Не маю зараз змоги перечитати усю тему, але пам'ятаю що щось тут писали про свідоцтва про смерть, де вказували точну дату народження. Отже, питання: треба хоч якийсь документ про смерть бабці у 1971 році. Вона була переселена з Польщі. Чи можуть мені десь дати довідку про те, що така то дійсно померла тоді-то. З Загсі сказали що такий факт зафіксовано, але копію свідоцтва вони дати не можуть. А за довідку ми не спитали... Треба терміново, дякую!

7. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

@Rodionochka може бути ще свідоцтво про одруження, а я давала витяг зі спаткового реєстру... в ВЦ підходять різні документи лижби дата народження була, рік тому їм підходило лише рік народження, а зараз хочуть повну дату, хоча може то як на кого попадеш.

• Подобається Подобається x 1
  8. MariannaVtst

MariannaVtst Well-Known Member

Тоді туристичну візу дитині відкрити.

9. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

@Basyanya, дякую за відповідь. Просто мені потрібні ці документи не для візи, а для підзахоронення. Просто ситуація патова - щоб отримати витяг про смерть моєї прабабці, мені потрібен документ, що доводить, що ми родичі. А цих документів в мене нема. Я в розпачі. Бабця може померти з дня на день, хочемо іі підхоронити до іі мами, але не маємо бабціного свідоцтва про народження (народжена у Польщі у 1921 році), а також свідоцтва прабабці про смерть. Є довідка з архіву, що вони разом були переселені. Думала, що попрошу щоб там дописали, що то родина. Але з витягом про смерть безвихідь... Як його отримати, якщо в базі він є?

10. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

можна писати в польський центральний архів запит ,

11. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, якщо я перебуваю в декретній відпустці,
    чи потрібно брати довідку з роботи, із вказанням посади, зарплати, і того, що зараз перебуваю в декреті?

якщо ні, - що писати в пунктах, де потрібно вказати посаду і місце праці?

довідка з банку обовязкова? чи підійде з ощадбанку, на яку виплачується допомога по догляду за дитиною?

12. MariannaVtst

MariannaVtst Well-Known Member

Довідку з роботи треба брати. З банку треба взяти витяг за 3 місяці про рух коштів.

13. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

дякую дуже за відповідь!
    банківську довідку можна взяти у будь-якому відділенні Ощадбанку, чи лише на Валовій?

14. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  15. fiesta

fiesta Well-Known Member

Я офіційно не працюю - ніякоі довідки не маю. В анкеті нічого не писала.

16. Dzmel

Dzmel New Member

Здавали в Тернополі на репатріаційну візу . Дружині і собі ставили в анкеті - репатріація- дітям писали супровід (діти правнуки переселенця) відкрили всім на 2 роки бо це наші перші візи, і дітям пише в візі тип С ціль видання 23 так само як і в нас

• Інформативно Інформативно x 3
  17. liubovls

liubovls New Member

Де можна скачати зразок заяви у Львівський архів на отримання архівної довідки про переселення.
    І чи в заяві потрібно вказати всіх виселених членів сімї чи тільки мою бабусю?

18. swds

swds New Member

Будь ласка напишіть код візи яку Ви отримали згідно документів з архіву або надішліть фото

19. Dzmel

Dzmel New Member

тип С код 23

20. swds

swds New Member

Ви отримали візу до 5 травня 2014 року чи після?(тому що після цієї дати нумерація віз була змінена)