Полювання на знижки на дитячі товари

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Gaichka, 1 Вересень 2009.

1. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Полювання на знижки на дитячі товари

А фірми часом не пам"ятаєте комплектів?

2. Olenya

Olenya Active Member

А мене чоловік ледве витягнув в суботу з Антошки на Науковій. Я дивилась за речима для немовлят.Накупила якоїсь фірми Foxy. дуже гарна якість і ціни люкс. І головне, що моделі гарні, а не стандарт))) Раджу всім, є і на дівчаток і на хлопчиків

3. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

Чесно кажучи я спитала, яка фірма, то зразу отримала відповідь "та сама, що в Антошці!". Здається шось на букву "М" (ще вчора пам"ятала, а сьогодні вже вибачайте:girl_sad:)

4. bioland7

Але якість хороша? Не виглядає на дешевий Китай?

5. bioland7

Мамусям хлопчиків більше 2 рочків, обійшла Магнус,Краківський (там де польський Воцик продають) і Південний шукаючи на наступний сезон зимовий костюм. Найдешевші Войцик костюми в Магнусі на 4 пов. по 600 з лишком грн.є 92,104.116 розміри, Сocobello один 104 розміру. Такі самі на Південному в маг. Метелик 910 - 20% грн.

6. oliv

oliv Active Member

В Плато та Інтертопі 26-28 лютого додатково знижка 30% на чоботи та черевички (там ціни на багато що і так зі знижкою, а так ще -30:wacko:

7. Котя

Котя Оптимістка :-)

А я в суботу в магазині Чіко малому купила супер куртку Termomore на наступну зиму, яка коштувала 705 грн., а купила за 212 грн. з 70% скидкою. Там мало що залишилось, але можна щось цікаве ще знайти.

8. Vероніка

Vероніка Never give up

А комбінезони зимові ще лишились, не зауважили ?

9. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

З 1 по 5 березня в Антошці додаткові знижки на біжутерію, сукні та туфлі для маленьких модниць :girl_spruce_up:(прийшла sms).

10. Котя

Котя Оптимістка :-)

Пару комбенізонів ще було,але в ройоні 550 грн., бо вони можуть бути ще як лижні костюми.

11. bioland7

Більших 104см і більше в Чіко вже не залишилось в Інтерсіті,їздила туди,але там вже практично нічого немає більшеньких розмірів.Був один чи два тільки суцільні лижні.

12. Arctica

Антошка святкує свій День народження, тільки 07.03.2010р. додаткові знижки 5%.

13. Олюська

Олюська Well-Known Member

А в Плато ще розпродують літні сандалики?

14. Milka

Milka Moderator

це було тиждень тому...

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В Плато була акція, до їхньої знижки до 50% ще додавалась знижка до 30%, але наскільки я знаю акція тривала до 28 лютого...... зараз може ще залишки лишились, але не знаю чи по тим цінам.

16. Naturals

Naturals Well-Known Member

В "Антошці" акція до 8 березня, всім клієнтам, що здійснюють покупки 6 і 7 березня, надається знижка на іграшки 8%, дисконт додається також.

17. Arctica

В Антошці День малюка! :girl_flag_of_truce: Тільки 17.03.2010р. додаткова знижка 5% на іграшки, засоби гігієни, харчування, коляски, дитячі меблі, взуття та одяг.

18. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Привіт. З 25 березня по 04 квітня в Антошці знижка 20% на колекцію взуття весна-2010р. На чобітки, черевички, напівчеревички!!!!!!!!

19. Velana

Velana Member

в ПЕЛІКАНІ з 23 березня по 06 квітня 2010 року АКЦІЯ: -15% на весняну колекцію одягу та взуття :girl_in_love:

20. Arctica

В Антошці до 04.04.2010р. можна придбати одяг, черевички, чобітки, напівчобітки із весняної колекції із знижкою 20%