Полювання на знижки на дитячі товари

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Gaichka, 1 Вересень 2009.

1. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Полювання на знижки на дитячі товари

Це зовсім не дешево, враховуючи те, за скільки можна купити таку ляльку (маленьку)за кордоном.
    Наприклад, ось така лялька Цапф в наборі з аксесуарами коштує всього 7,99євро!

2. Nimfeya

Nimfeya New Member

На який вік Ви купляли штанішки? Там є різні розміри, чи вже лишився обмежений вибір?

3. Adelaida

Adelaida Active Member

Там такого плану
    яка на поданому сайті коштує €16,99.

4. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Я думаю, що це інша лялька в Антошці...бо ви написала,що вона маленька.
    А ця, що виставлена Вами на фото має 36см або виглядає стандартно, як всі ляльки Анабел:

5. Adelaida

Adelaida Active Member

Та ні, є Анабель 36см, а є 46. Ті, що 46, мають дірку в роті для соски-пляшки (не наш варіант). Їх можна годувати і т.п. А ця менша мяконабивна, просто якісна лялька для малят :)

6. Kiara

Kiara Member

Я купувала на 3,5 роки. Хоча там булиы зовсім малесенькі, десь на рік мабуть. Були і більші. Але я купувала в "Антошці" у Вінниці. Та мабуть у них асортимент однаковий по всій Україні. Бо ті самі курточки Ленне про які писали дівчати вище і в нас теж розпродаються.

7. kostuk

kostuk New Member

Були ми сьогодні в Антошці на Науковій. Знижки таки суттєві, але залежить на які товари. Є гарні весняні курточки фірми Foxy за 60 грн., але розміри на жаль маленькі, десь від 3 міс. і до 1 року, можливо комусь знадобиться...Цієї ж фірми є гарні светрики (різних розмірів), теж не дорого..від 35 грн. до 70 грн. Правда, я хотіла купити синочку бодіки, але ті, що були по знижці, розміри тільки до 1 року. Тому взяла малому декілька пар шкарпеточок, собі светрик (за 40 грн.), а все решта у нас є.

8. Okean

Okean New Member

Дівчата, а що є цікаве на дівчаток до 1р, на весну. Може шапочки, якісь кофточки, платтячка( бо не знаю чи їхати у суботу)??
    ?А ще може знаєте до якого числа ці знижки в Антошці???
    Дякую!!

Останнє редагування: 3 Лютий 2011
  9. Іриска

Іриска Well-Known Member

писало в смс від Антошки, що знижки до 28 лютого))) я ще купила у вівторок класні вільветові якраво-оранжеві штани за 65 грн та до них светр оранжевий в полоску за 49 грн, то вже на осінь певно, розмір 3Т Ще є трохи вибір по розмірах, та й я бачила, що вони ще зі складу доносять, можна в продавців-консультантів питати про розміри

10. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

В магазині Mothercare (Кінг Крос) знижки на весь одяг 50%.
    Акція діє до 14 лютого.

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

цікаво чи щось новенького подовозили, бо вже 2 тижні тому був дуже малий вибір(особливо взуття), переважно все дуже маленьких розмірів!

12. kati

kati Well-Known Member

В Азізі також зараз знижки 40-70%
    Більше на менших діток, я правда купила ветрівку Сашці, всього за 154 грн

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

14. kati

kati Well-Known Member

Aziz- там де аквапарк, поруч вхід

15. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

знову була в Пелікані - знижки вже 50% Купила утеплений светр, як курточка фірми Кокобелло, і двоє штанів вельвети і світлі джинси на літо польські. Пошиття дуже гарне. Дуже мені там речі подобаюсяться на хлопчиків. Є багато комбінезонів. А зі знижками взагалі супер)))

16. Kiara

Kiara Member

Natalochka, скажіть, будь ласка, ціни конкретніше на ті речі, що ви придбали.

17. Natalochka

Светер утеплений з капішоном на гудзики 123 грн (буде носити його замість курточки весною)
    Штани вельветові сірі осінні 150 грн. (http://www.mmdadak.com/zima2010/boys/beniamin/index.html#2)
    Літні джинси світло сірі 130 грн.

18. VERO

VERO Well-Known Member

Зимових? На яких діток?

19. Natalochka

Так, зимових. Є роздільні і суцільні десь до 2 років точно, навіть до 3, то що висіло. Для старших теж щось знайдеться, я не придивлялася. Навіть для найменших були - такі що йдуть конвертиком. В нас комбінезон Кокобелло, дуже ним задоволена. Не парить і водночас дуже теплий і не грубий, м"якенький - легко на дитину одіти. Гуляю з малим всю зиму (малому 5 міс.), додатково в конверти не запихаю, тільки накриваю.

20. oliv

oliv Active Member