Політика, вибори і йойкання на тему

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rodionochka, 31 Березень 2019.

1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

То ви про кого конкретно?
    Я, наприклад, поважаю і розумію вибір всіх, хто за будь-кого голосував, окрім Зе. Електорат Зе я ніколи не зрозумію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  2. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ніт, як каже Щур) важелі впливу в наш час - це медіаресурс, дуже крутв нлп-шники в команді, а ще можна "чортика з табакерки" (остання ставка зіграла). В Порошенка просто гидотні люди сиділи по областях. Я не знаю, чому так. Ще 2 роки тому він мені здавався відірваним від світу. Нереально все самому контролювати. Я можу сказати по одному малесенькому округу, бо маю там, кхм, родичів на місцях. Ті люди, які є в адміністрації, вели відверту протизаконну агутацію за Ляшка. Десь рік їм файно платили, а місяці три тому все обірвалося. Маю припущення, що всі прибалділи від перспектив Зе. Щодо самої агітації, то ви собі уявіть: люди, які мали б представляти президента на місці, тупо роздають пакуночки "дітям героїв ато". Потім всі ті фотки з дітьми і героями розкидаються по фб з написами "від Ляшка". Люди на селах: о, солдати за Ляшка! Особисто моя баба фанатіла від тої щедротсі. "Та хоть шось дасть людям". Це лише невеличкий епізод. Поки було фінансування, рейтинг Пороха впав нижче плінтуса. Я не можу думати про "простих людей" ні добре, ні погано. Вони жертви маніпуляцій, я знаю, як то робиться. Їм розказують з екранів, що реформа - то коли пенсію підняли. Вони хочуть, щоб когось посадили, але коли самі несуть "пару рублів", щоб зам'яти якусь справу, то просто від бідності і безпорадності. Короч, я не можу поважати їх "право голосу", бо доконають вони не себе. Їм завжди буде +/- холодно. Ото й усе.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  3. marianast

marianast Well-Known Member

А який зв’язок між відсутністю прогресу і зе?
    Люди вважають, що профан впорається з кланами, тиском, російськими лобістами, міжнародними відносинами, де ми розмінна монета? І за пару років зробить їм зарплати, пенсії, дороги? Чи відкриються досі небачені можливості?

4. Jusi

Jusi Ловець емоцій

@marianast, в більшості голосували проти Порошенка і Тимошенко. Їхній прогрес вони бачили. І всі знали, що за профаном стоїть Коломойський, якого простий народ знає, як захисника Дніпропетровської області.

• мімімі мімімі x 1
  5. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ну от зараз порошенку закидають невиконання. А зе навіть нічого не обіцяє. Я не чула ще жодного адекватного виступу. Хочеться хоча б почути. Його команда дотримується правила, що мовчання золото). Молодці. Готують усім сюрприз. Але я не люблю таких от сюрпризів. Я хочу знати кого нам сватають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  6. marianast

marianast Well-Known Member

Всі ми простий народ. Коломойським, як мінімум, можна поцікавитись, якщо вже надумали по факту віддати голос за нього.

7. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Україна - це країна авантюристів.

8. Jusi

Jusi Ловець емоцій

А ще країна, яка не хоче робити висновки. 30 %, це ж привід задуматися. Має бути причина, знайти її, усунути, виправити і може буде інший результат. Не всі ж 30 % - це шанувальники Ексів і Голобородька.
    Але ні, легше назвати третину країни "неотесаним бидлом, яке не має права голосувати".
    P. S. Накипіло, а взагалі я лиш про "діти, кухню і церкву" ...

9. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Не до Вас особисто, просто дуже близьке для мене особисто висловлювання щодо ситуації про «право вибору», толерантність і повагу...а то останнім часом забагато толерантних знайшлося, ми вже це проходили, тому маємо те, що зараз відбувається...

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

May Lee

11. sherry

sherry Well-Known Member

@Lyudvig @ruda kishka а що пересваритись всі зі всіма? і не про "пісяння" йде мова, а про ті вирази у бік інакше мислячих. Мені огидно те читати!!! Не можна все зробити культурно? не кричачи "****"??? просто аргументовно і спокійно? Так найкраще сидіти і про всіх казати"*№;%№;%" І чого цим доб"єтесь?

І так я ще не визначилась за кого голосуватиму і за Зе я не голоосувала як і за П

12. Lyudvig

Культурно було в Криму, чим закінчилося? Можливо, на Сході також будемо поважати вибір місцевих? І скажемо всім розходитись? З Росією вартує помиритись, щоб зі всіма не сваритись? Де та межа, коли їхнє право на щось не буде зачіпати мого права? От що я не розумію. Ніби все це ми вже проходили і тут...опа...мають право...

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  13. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Можна. Так,чи інакше нічого не зміниться, на жаль.
    От і студенти в недалекому 2013 мирно і спокійно хотіли пояснити я, що він не правий ....

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А що було в Криму культурно?

15. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Можна. Але не у всіх є терпіння, час і ресурс. Декого накриває відчай, розчарування і відчуття, що б'єшся крізь непробивну стіну.
    Я ще ніде не почула і не прочитала притомних аргументів "чому за зе?", в основному це "ну бо так хочу", "бо проти порошенка" і т.д.
    Можна бути проти порошенка, але потрібно усвідомлювати, що сховатись і нічого не робити не вийде. Без президента бути не може. А голосувати за кого попало лиш би не порох? А може якраз? Так от. Ми зараз не в тій ситуації, що можемо собі дозволити це "а може якраз". В нас війна, як реальна так і інформаційна і дипломатична. І завтра "подивимось, а може щось вийде, а як ні, то спитаємо", може не бути.
    Для мене беззаперечною і надважливою заслугою порошенка є мова і церква. Він став на захист нашої мови, зобов'язали теле- і радіоефіри збільшувати відсоток мовлення українською мовою. Томос - це взагалі як ще раз незалежність вибороли.
    А зєля в своєму інтерв'ю що каже? " да какая разніца на каком язикє разгаварівать? Пусть каждий разгаваріваєт как єму удобно". І от по фб гуляв виступ жиріновского про крим, де він розказує, що крим - ісконно руская зємля, тільки от назву "крим", треба поміняти, бо то тюркська назва. А яка може бути тюркска назва, якщо то руская зємля. І сказав до цього "сегодня любой сєпаратізм начінаєтся с язика. Єслі кто то гдє то будєт трєбовать статус своего язика, запомнитє, через 20 лєт они будут требовать независимости"

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. Lyudvig

А хіба ні? Армії в нас не було, в Крим зайшли «вежливые человечки» і в нас вкрали Крим.

17. sherry

sherry Well-Known Member

@ruda kishka @NataliaFed @Blondo4ka підете "морди бити"? і що в результаті? громадянська війна? і з чиєї ініціативи?

ггг, при зп 3200грн, комуналка 3500грн... і? варіанти? продати квартиру і купити меншої площі? як розподілити бюджет?

18. Ari

Ari Well-Known Member

Виборці одного і другого кандидата, хочуть одного- жити в своїй процвітаючій державі, це очевидно. Тільки зашкал емоцій бере верх і коли ти спілкуєшся з опонентом на одній мові, а він не може навіть сказати як він ставиться до того що в команді зє купа ригів, але свято вірить в зелену мрію, ну тоді незнаю......
    Не люблю переконувати, але людина, яка щойно хоче прийти в політику, повинна:чітко сформулювати хто вона, і що вона, бути максимально відкритою, і показати, що вона дійсно новий формат, той який хоче побудувати самодостатню країну.

• Подобається Подобається x 4
  19. sherry

sherry Well-Known Member

Як підтасовують законопроект по бажання деяких людей
    Дебати Зеленського з Порошенком: Рада не встигне ухвалити закон до другого туру

Так я за дебати... але так???

20. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Крим вкрали при Порошенку. І ще багато чого відбулось вже в АТО кричуще плачевного при нім. А недавня подія вже тут згадувана з моряками і ВС. Дуже страшно далось реформування армії таке розхвалене. Про Томос читала дуже цікаві речі, як все відбувалось насправді. Так, є результат але той результат орієнтований лише на одне- другий термін.
    Ви або читайте уважніше...

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1