Політика, вибори і йойкання на тему

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rodionochka, 31 Березень 2019.

1. shparynka

shparynka Well-Known Member

а не Тигипка то банк хіба?

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ті, що гордяться-молодці)), ті, що за Зе- гордяться ще більше, бо з величезною вірогідністю їх вибір буде президентом. Те, що не всі афішуються- правильно роблять, чиїсь вавки собі до голови брати, лишнє нервувати. Ті,що за інших- що говорити, вони не пройшли))).
    1 тур минув, вже говори не говори, а от 2 тур- сумулька але, як завжди,віримо в краще.

3. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Так.
    Це на базі банку Універсального. Туди перетягнуті айтішніки з Привату, в т.ч. Дубілет молодший, які і сотворили Монобанк для фізосіб. А Таскомбанк - для юросіб.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Ха-ха, 100%
    або читають і навіть коментують, в коментах чітко видно підтримку Зе, але відкрито сказати що я голосувала за Зе чомусь язик їм не повертається

Я вже кілька днів думаю про ту всю ситуацію, і таки вночі до мене дійшло що на 99% матимемо президента-клоуна, а той 1% то просто чудо, в яке я не вірю. Але щось мені підказує що Зе за якийсь час піде ще з більшим позором ніж Янукович :girl_sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  5. marianast

marianast Well-Known Member

Моя манікюрниця, поки робила мені нігті, дивилася шоу «Екси» на Новому.
    Я дивилася вперше.
    Я зрозуміла хто голосува за зе))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  6. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

7. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, не плутайте сценічне амплуа Зе і його самого. Те що він "працює" клоуном, не означає, що він в такому режимі цілодобово перебуває. І біда навіть не в тому, що він не політик(хоч це теж не останнє), бо і Ющ і Яник прийшли в президенство з політичних крісел, а ніц доброго не зробили. Біда в тому, що йому того всього не треба. Він тим не живе, не вболіває. Я не знаю, що в нього там в голові зараз відбувається, який внутрішній діалог він веде. Але впевнена, що допомога душевних спеціалістів йому не завадить. І я не розумію чого всі так заповзялись наполягати на дебатах. Щоб прихильники Зе побачили, який він недолугий оратор? Так вони(прихильники) того не побачать. А електорат ПО і без того впевнений в своєму кандидаті. А от решті мабуть хочеться видовища, подивитись як буде Зе викручуватись, екати-бекати...Нікому ж не цікава його програма, всі хочуть клоуна. Це ж майже Квартал буде, тільки "не понарошку". Ух ти, як класно...
    Я вже в Фейсбук не заходжу другий день, щоб не розчаровуватись в людях.

• Подобається Подобається x 1
  8. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

@Dominika люди хочуть бачити дебати не лише для шоу. Один з варіантів - щоб Зе таки вичавив з себе хоч якусь конкретику обіцянки, програму і т.д. і потім було чим йому і його прихильникам в ніс тикати - а, бачите, обіцяв ваш президент і де? коли буде?
    Ну і відповіді Порошенка на незручні питання теж цікаво було б почути

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  9. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Щоб ті,хто не ходив голосувати, або не визначився, щось зрозуміли і зробили вибір.
    Так, у фб - с..ач. Але мене дивує чого проти ПП так виступають інші кандидати. Тут два або: прикрутив гвинтики, чи ми чогось не знаємо і він - таємний агент кремля.

• Подобається Подобається x 2
  10. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Я от майже посварилася зі своєю близькою родичкою на фб, бо вона за Зе. Намагалася її переконати, що хоч По мені теж не подобається, але вибирати Зе- просто страшно. Ну але зрозуміла, що їх (тих, хто за Зе) навряд чи переконаєш. Хтось писав, що Зе "рятував" ( типу смішив) їх у важкі часи, піднімав настрій,тому вони за нього! Як вам така причина?) А хтось тому, що він не політик)
    Якби то можна було проводити якісь додаткові тести, перед тим, як допускати громадян до виборів. Не просто, щоб повнолітні були, а при здоровому глузді, розуміли, що роблять, відповідали за свої дії. Як от присяжних не просто всіх підряд беруть. Тоді б і більшість виборців Зеленського, Мороза, Бойка і т.п. відсіялися б) Ну але це тільки мрії.
    Доречі , в першому турі я голосувала не за Порошенка. Але зараз звісно інша ситуація.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. NataliaFed

Так і пишуть. Ще, чомусь собі придумали, що від них хтось вимагає(-тиме) якоїсь відповідальності за недоробки, чи неправильні настрОї в людей, щодо вибору:facepalm:.
    І настрої в порохоботів щодень інші. То, 100%, як психологи кажуть про три стадії "Отріцаніє.Сопротівлєніє.Принятіє ", чи як там правильно.
    А ,насправді- це лише невідомість. Її всі бояться(думаю, що і прихильники Зе також, в якійсь мірі).
    Я собі уявляю, який шухер зараз в вищих кабінетах... ох, і "прибирають" там все до блиску.

Останнє редагування: 3 Квітень 2019
  12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

То хто такі?:scratch_one-s_head:

13. NataliaFed

То, так люди кажуть і самі себе називають прихильники/електорат Порошенка).

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Якраз ніхто адекватний і не плутає, всі знають що клоуни то насправді ось такі, а не веселі добряки, які люблять дітей:cools: 20190403_113553.jpg
    --- дописи об"єднано, 3 Квітень 2019 ---
    Брєд, я так себе не називаю, і ніяких стадій в мене нема, бо я нічий не "прихильник ", але голосую твереза:)
    А прихильники Зе як себе називають? Які в них стадії можна тільки гадати...

15. NataliaFed

Не можу знати, поки що. Але то приходяще, як до прихильників П приклеїлось "порохоботи", так і до тих приліплять. Хоча, на них вже навішали стільки ,набагато більш образливіших назвиськ і в бонуси діагнози.

16. Shapokliak

Shapokliak Well-Known Member

Та, я не власника мала на увазі, а "ідеолога"

17. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

звичайно прикрутив, навіть ті реформи "по мінімуму" вимагають відігнати від корита багато п*явок, він перейшов багатьом людям дорогу що мали величезні гроші і яким одинаково на статус країни, лиш би копійка капала. Шкода що вони не розуміють що коли рашка буде керувати то їй вони тимпаче не потрібні, в неї такі свої є що вже більше 5 років мріють все тут подерибанити. Хто не вірить то хай гляне на Крим, там все свої, "мацковскі" а неугодним ФСБ гарно закриває рота.
    от вже мені ця дитяча інфантильність - так їй і скажіть. Повторюсь, він підсвідомо подобається бо в його образі і інформ.продукті немає війни з рашкою. /Якщо такі речі проскакували на лізі сміху - прошу мене поправити/, навіть в серіалі та війна - громадянська /бо в методичці так було написано/. Це такий логічний ряд Зеленський - позитив - сміх - жодних проблем і нагадування про смерть.
    І про "неполітика". Він знецінить посаду президента до рівня другорядного представника оскільки ще до першого туру в ВР широко обговорювали питання його рейтингу і методи протидії ВерховноїРади і кабміну (бо в президента є своя квота). Отож, домовились до осені "обрізати" повноваження президента /ми ж парламентсько-презид. країна а не навпаки/ Тут наче і добре бо є "захист від дурака" буквально але виникає ряд інших небезпек. Договорняки міжфракційні, різного роду ширки і блокування роботи ВР при номінальній посаді президента і війні з росією несуть також багато невідомих викликів. Ну і посада головнокомандуючого так само під питанням.
    Мені важлива не думка його прихильників а розуміння того що люди яким він не подобається потенційно є більш пасіонарними ніж ті хто дивиться сватів і через місяць захоче високу пенсію і зарплату в тисячах євро. Що його ніхто не збирається залишати його в спокої до 21 числа і відсидітись в гримерці не вийде.
    Назвався Наполеоном - лізь на коня а не ховайся за ̶Ко̶ш̶е̶в̶и̶м̶ кобилою

18. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Чойто придумали? В мене в стрічці троє прихильників Кошулинського і Гриценка пишуть, що винні ті, хто голосував за Порошенка. Бо (увага!), якби в другий тур вийшов К або Г, то в Зе не було б шансів:girl_crazy:

• Смішно Смішно x 7
  19. marianast

marianast Well-Known Member

1. Біда в тому, що він не виходить з амплуа клоуна. Рідкісні випадки - прорепетирувані інтерв`ю, де він в амплуа серйозної людини.
    2. Він тим не живе, не вболіває, він не вникає в механізм. Я впевнена що він і на 10% не розуміє як функціонує державний механізм. Звідси
    3. Програма. Я читала. Читала і огляди з різних позицій- висновок один- програма відсутня. Для нього її склали наперед розуміючи, що втілення цих пунктів або не можливе, або не залежить від президента.
    4. Дебати. Я не розумію про що ви. Він націлився на президентський пост - що йому дебати? Як він може їх уникати? Як ми, як виборці, можемо припускати, що він не знає відповідей на питання? Якщо він має бажання довести свою придатність - це яскравий шанс.
    5. Я не хочу клоуна. Ті його квартальні замашки не просто не смішні, вони відверто дратують. Хай перестане, будь ласка. Тільки чомусь не перестає (

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
  20. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

АХАХА то є сюр але вчора про це мала розмову і казала що ще Пороха будуть звинувачувати що він засранець і не виграв в один тур щоб не було цього трешу. Всюди винен порох, вбив брата , вбив кенеді, вбиває надію на світле і смішне майбутнє...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4