Політика, вибори і йойкання на тему

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rodionochka, 31 Березень 2019.

1. бетменша

бетменша Well-Known Member

очманіли ми вже після першого туру. а далі шо буде, страшно уявити)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Hexe

Hexe Well-Known Member

знаєте, я дуже боюсь що він той прорив не в ту сторону зробить.і ми дійсно очманіємо, але не від радості.

Порошенко звісно не святий , але вважаю що зараз він найкращий кандидат. в нього вектор розвитку країни принаймні правильний, і я вірю що він може зробити все те, що обіцяє. тому що може.
    і вперше, якщо чесно мені не соромно за президента котрий представляє мою країну.

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
    • Подобається Подобається x 3
  3. marianast

marianast Well-Known Member

Але дзвінок для нього не те що тривожний, а катастрофічний.
    Попереду парламентські, хто туди пролізе - страшно навіть думати. І як потім з цими «законотворцями» працювати. Втратити більшість в ВР - це втратити законодавчу в виконавчу гілки влади.

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мені не вперше. Тільки тепер +тривожніше.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

такого плану грішні думки легко розбиваються об скали радісних реакцій щодо Зе на російському телебаченні)
    ну і те, як Зе зараз будь-що коментує теж дуже різко вертає до реалій
    чесно, якби він міг внятно і нормально відповідати на поставлені питання, то... ( не хочу продовжувати речення, щоб його використовували потім для політичних стратегій і тактик)
    коротше, було б краще)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Dominika

Dominika Well-Known Member

Цікаво, що зараз на душі в Порошенка? Стільки зробити для країни і в результаті зрозуміти, що люди його не підтримали...Якось так прикро. Та й Зеленського мені шкода, з одного боку. Він заручник ситуації. В нього протягом всієї кампанії був такий вираз обличчя "За що це мені?...Коли це все закінчиться?" Він і сам не радий такому підсумку, якби голосно він не радів на камеру. Так і хочеться йому сказати "Володя, якщо тебе тримають в заручниках, кліпни лівим оком двічі")))

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  7. NataliaFed

Я не дуже, якщо чесно. Очікувано. І Порох свою передвиборчу завалив абсолютно. В останні тижні/дні раптом кинулись і вже застосовували такі методи, що +не додають ніколи. Він програв сам собі, бо самовпевненість його цього разу йому не допомогла.

• Подобається Подобається x 1
  8. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я не розумію, чому із Зеленського роблять проросійського кандидата? Це ж ставленик Коломойського, і в більшості людей, які голосували за Зе якраз голосували за Коломойського. Хіба останній виказує симпатію до Росії?

9. marianast

Сьогодні в новинах тріщать, що закордонні ЗМІ розглядають феномен Володимира Зеленського, а як на мене краще би розглядали феномен українського виборця, якому можна впарити любе-голубе, аби під яскравим і зрозумілим соусом.
    --- дописи об"єднано, 1 Квітень 2019 ---
    Через неприховані симпатії Володимира Олександровича до росії і російського. Коломойський патріот того, що йому вигідно на даний момент, а в Україні його активи дуже постраждали.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Shapokliak

Shapokliak Well-Known Member

Я думаю він не мав самовпевненості ( соцопитування реальні має собі кожен штаб), а мусив показувати впевненість, щоб і виборці були впевнені. Власне, що він всю каденцію титанічно робив РОБОТУ( вже як якісно - інше питання, виходячи з ситуації, яка насправді була непроста ), а ІНФОРМУВАННЯ про успіхи команда і штаб провалила (привіт Міністерству інформполітики, Громадському і.т.п.) Здається, він не мав часу піаритися, сподівався на "мудрий народ"... Дотримувався демократії щодо Медіа (а треба було спохватитися раніше і якось то присікати, але ж західні партнери, свобода слова і т.д.), навіть за той місяць військового стану купа каналів займались явним саботажем і обливанням лайном. А піпл хаває - якщо 100 раз сказати "гімно", то таке й буде. Думати і аналізувати напряжно, а деколи здається, що окремим особинам фізично недоступно. Для таких мали бути контраргументи і доступні для їх розуміння лозунги і компромати, але по-перше, не допрацювали, а по-друге - той піпл дивиться 1+1 і для розрядки тет , ще 112 і Інтер, а "Прямий", чи не дай Бог 5 канал - нє, то ж шоколадного бариги... Навіть ахмєтовський Україна був досить збалансований (крім постійного Ляшка), але це крапля в морі.
    На Росії зроблять доброго на мізинець, а роздують піар на весь світ. А в нас десь добре і робилось (точно знаю де є нові школи і амбулаторії по областях, де почали робити дороги), але хто би то показував - все погано і все покрали... І нікого не посадили (а спробуйте з тими судами - ніц їх не бере!,)
    Багато слів, а резюме - інформаційна політика про..ана.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  11. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

о, я так собі романтик. А може він обдовбеться вщент і не доживе до 2го туру.

• Смішно Смішно x 5
  12. flame

flame невгамовний експериментатор

Його напевно Кличко в кусив перед прес конференцією:
    Баба і кіт

• Смішно Смішно x 2
  13. Dominika

Dominika Well-Known Member

Найсмішніше в тому всьому, що Коломойський і не збирався перемагати на виборах. Його(Зе) основна задача - подразнити ПП, трохи розгойдати під ним грунт, потролити, чи що. В його команди не було ніякого вектору, ідеології, просто тупо "ніачьом". А вийшло геть серйозно. Цікаво чи ІВ сам не шкодує про свій вибір...Хтось чув коментарі його з приводу результатів?

14. NataliaFed

Ні, ні)). То, є просто Володимир Зеленський.

• Корисно Корисно x 1
  15. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Кров з вух, очей, і серце не витримує...
    Молимося, щоб були дебати...
    Пи.си: Кличко кращий оратор. І з мовами в нього проблем таких не виникає.....

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Знаєте, в мене був такий складний період в житті останнім часом, що вибори мене вже не аж так лякають :)
    хоч перша реакція в мене теж шок.
    Я вже писала на ФБ, ще тут наголошу - будь ласка, не ображайте ніде й ніколи тих хто будь-як голосував, тим більше попереду ще 2 тур виборів і закидами про Зебілів ви нікого точно на свій бік не перетягнете, лише нерви всім попсуєте! Якщо хочеться, то краще переконувати м'яко, потихеньку і толерантно, "розжовувати" як для дурників, але дурниками нікого не обзивати :girl_wink:
    А тепер спробуємо знайти хороше. Якщо гіпотетично Зе таки виграє 2 тур.
    Добре, що держава в нас ПАРЛАМЕНТСЬКО-президентська і багато що вирішуватиметься саме на виборах в ВР.
    Для БПП це холодний душ і дзвінок що треба працювати краще, особливо з донесенням інформації, а не "звєздитися".
    Мінімум до виборів в ВР Зе точно не буде робити нічого радикально дурнуватого. А електорат у нього такий, що в разі чого розчаровуватися і нити "все погано", де зарплати двірникам по 3тис дол і бесплатна ковбаса почне досить швидко :girl_crazy:А якщо, не дай Боже, при його правлінні лінія фронту почнеться хоч на кілька км - вони ж перші йорзати і кричати "Вова, ми не того чекали".
    Він не один вирішуватиме, притямних і впливових людей в Україні все ж залишається багато - вони не зникнуть після виборів. Так, Україна, м'яко кажучи навряд розцвіте і просунеться вперед з таким президентом, але в те, що все-все завалиться я все ж не вірю.
    Ну і при найнайпесимістичніших розкладах мене все одно тішитиме те, що ми живемо на крайньому заході під прикриттям польської ППО :girl_haha:

• Оптимістично Оптимістично x 5
    • Подобається Подобається x 2
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  17. NataliaFed

Думаю, що при найменьшому шухері ,він сам чкурне з України і не закуриться за ним. А на рахунок "робити дурниці", то він вже наговорив немало(мені доста і це ще до виборів).
    Мене зовсім не дивує і не денервує, що він не балакає дипломатичною мовою, не володіє термінами і т.п..Як це може дивувати? ))

18. flame

flame невгамовний експериментатор

ще є один цікавий момент: якщо все ж так станеться, що Зе стане президентом, то присягу він буде давати поклавши руку на Пересопницьке Євангеліє? Яке для нього зміст несе рівно на 0.0. Чи буде присягати служити Україні на Торі\Танаху\Талмуді?

19. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

В мене таке враження, що нашим президентам треба присягу складати на золотому злитку. Може тоді буде більше реальних рішень(((

20. marianast