Політика, вибори і йойкання на тему

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rodionochka, 31 Березень 2019.

1. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

так, втомились, і я теж. Але як і куди треба дивитись щоб побачити в Зе того хто закінчить війну? То такий трюк, якщо в його інформаційних продуктах немає війни то і його "світі" немає війни, типу "гоу в матрицю зеленського".
    Особисто я побачила як легко створити в своєму інфопросторі "скляну кулю" однодумців. Моя родина, друзі, ті на кого я підписана не підтримують Зе і в мене помилково, як і в багатьох, склалось враження що такі рейтинги вставатєля на коліна просто неможливі. Дуже важко даються такі речі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Подобається Подобається x 2
  2. marianast

marianast Well-Known Member

І я переконана. Порошенко виглядає розслабленим, мабуть реальну загрозу він відчував лише від Юлі.
    Або домовиться з Коломойським, або має козир, важіль впливу. Тут важко сказати.
    Мене більше дивує 30% за Зе. Тобто 3,5 млн людей. Мотивація? Аргументація?
    Успішний менеджер, дав людям медійну картинку, це він уміє. Скільки коштувала його розгорнута виборча кампанія навіть він не знає, ті 3,5 млн хіпстерів думають, що він ті гроші з власної кишені витягнув?
    Факт - він без досвіду і досягнень в політиці, відповідно і не заплямований. Ну хоч би говорив толково, з розумінням, щоб простежити якусь стратегію, зрозуміти що ця людина буде робити і з ким, тоді можна було чимось виправдати отримані голоси. Але ж ні, програму читала - там і близько того нема.
    А «запропонуйте кандидата на посаду голови СБУ, голову верховної ради...» )))), це найпримітивніша форма популізму, утопія, без жодного механізму реалізації. До того ж москаль.
    3,5 млн виборців, хто ви? І за що ви так не любите те, що лишилася від України?

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  3. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Найгірше- коли НЕ голосували, бо "нема за кого", а потім будуть будь-яку владу ґанити.
    І, я думаю,що на вибори 2 туру багато виборців не прийде. А треба. Я вже мовчу, що думати також дуже важливо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

і я поділюся своїм шоком. мені реально страшно. коли до виборів мої друзі казали: "Голосуй обдумано, щоб в другому турі не довелося вибирати між Зеленським і Тимошенко" - я сміялася. Мало що та реклама і куплені опитування говорять. не може таке бути.
    Куди ми котимось... В мене ще проскакує думка, що то маштабна фальсифікація. невже могло так людям голову закласти?

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

О, Ви озвучили). Я стрималась таке писати. Так, я маю таке дуже підле побоювання, що в 2 турі вибори можуть не відбутись. А що тоді? Буде той, що в першому переміг чи буде такий бардак, що..?

6. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

В мене шок від тих подій...Не можу зрозуміти, як можна віддавати свій голос за людину, яка навіть освіти немає, яка навіть мовою не володіє, а спілкується якимось суржиком, слів до купи між собою не в'яже. Страшно подумати, яке майбутнє чекає державу з таким гарантом і головне з тими виборцями, які таке майбутнє вибирають. При чому, знаю не тільки молодь, але і старших людей, які голосують за "зе", бо так зараз модно і всі так роблять... соромно і образливо...

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  7. Shapokliak

Shapokliak Well-Known Member

Я собі не уявляю, як таке може представляти Україну на міжнародній арені. Там же суфлера з собою возити не будеш, і найдосвідченіших дипломат в ролі міністра закордонних справ не завжди зможе замінити президента в переговорах, бо є протокол, є перемовини на найвищому рівні (хіба перекладачами буде дипломат, і буде "тлумачити" так як треба...) Порошенко, на мінуточку, єдиний з усіх попередників, що міг переговорити один на один з будь-ким...
    Здивувало голосування на особливих дільницях (в районі проведення ООС) - там 50 на 50 на дільницях перемагає то Порох, то Зе... А я чогось вважала, що Армія цінує роботу Пороха і поважає його як головнокомандувача... Бачу, що значна частина військових не проти мати головнокомандувача ЗЕ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. NataliaFed

До слова. Щойно на ФБ з'явилась інфа по голосуванню військових в АТО(49 округ Донецька обл.), там Зе на першому місці.

• Співчуваю Співчуваю x 1
  9. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Я щось не можу відійти морально від тих виборів. Я не розглядала Зе, як кандидата взагалі. Це як в останню хвилину хтось вирішив "а давай, підеш у президенти" і просто шок. Шок, що кожен третій українець навколо нас сліпий. Невже не бачить, що вів просто злиє Україну сусідам. Так звісно зупинить війну, просто віддасть ті землі москалям і зупинить. Як можна так недалекоглядно обирати людину, яка буде керувати державою, де ти житемеш.
    Так, всі знають, що не має ідеальних людей, і Порошенко не виключення. Але дивіться на факти - він зробив для України більше ніж його попередники. Вічно ті люди не вміють цінувати те, що мають.
    Явний приклад зомбування телевізора. У нас його нема вже 15 років. Я й того фільму не бачила з Зе. Невже він був там ажжжж такий. Невже люди не бачать різницю між реальністю і фільмом. Просто в шоці з тих 30% навколо нас

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  10. NataliaFed

Ооо, то дуже помилково так вважати. Насправді, багато військових дуже агресивно проти нього.

11. бетменша

бетменша Well-Known Member

А що хіба по закону потрібний якийсь мінімальний процент виборців, які би проголосували? я знайшла, що можуть бути недійсними, якщо обидва кандидати в другому турі набирають однакову кількість голосів, що дуже малоймовірно. А про мінімальну явку ніц не бачу. Може погано шукаю

12. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

Кулеба, мін.закордонних справ
    таке, як серіал "чорне дзеркало" але страшніше.

13. NataliaFed

@бетменша не знаю де, бо вже голова від того пухне але точно чула, що мінімальна явка на виборах, якщо десь в межах 40% ,тоді вибори вважають такими, що не відбулись. Можливо, щось не так зрозуміла.

14. бетменша

просто вчора мені одна людина сказала, що нема такого закону. ну тобто скільки прийде,, стільки прийде. От і думаю, може хтось точніше знає

15. Shapokliak

Shapokliak Well-Known Member

Переходимо в Євромайдан, бачу там туса, а модератори хай перенесуть все туди зі вчорашнього вечора?
    Бо і дратує, і ніби не для того тема ...

16. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

Інфа з нету про славнозвісний фільм. Цікаво чи його творці дочитали книгу до кінця

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. NataliaFed

Якщо логічно, то є в тому сенс, бо меньше 40% явка -це меншість громадян, яка не може вирішувати.

18. бетменша

логічно - то так. але з ін. сторони - раз не прийшов, то значить тобі все одне, хто і шо там буде
    ну і методів впливу на виборців у нас нема. в ін. країнах є штрафи і тд. у нас все тільки на розсуд самих громадян

19. NataliaFed

В мене чоловік-романтик)), вже каже "А може, якраз він зробить такий прорив(на краще, звичайно) в країні, що ще всі очманіють".
    --- дописи об"єднано, 1 Квітень 2019 ---
    В Кракові - Зе перший.
    В Римі- Порох.

• Подобається Подобається x 1
  20. marianast

marianast Well-Known Member

Ні, не потрібен. Головне щоб всім забезпечили право здійснити волевиявлення.

• Інформативно Інформативно x 1