Політика, вибори і йойкання на тему

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rodionochka, 31 Березень 2019.

1. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Це так, але є люди, які голосують не за клоуна, а ПРОТИ Порошенка. Їм все одно за кого, лиш проти. Бо їм з телевізора наср@ли в голову про зубажіння, невиконані обіцянки, розкрадання, корупцію і т.д. Їм треба пояснювати, що зроблено. Їм треба нагадувати, що було 5 років тому.
    Якось так

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  2. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

А є ще купа ботів що під постом кожної людини яка має жменьку підписників створюють видимість що всі за Зе. Це нова війна, вона є менш затратна в грошах ніж запуск кількох ракет середньої дальності але більш ефективна бо люди своїми руками відкривають двері окупанту. Я маю кілька ссилок на відео/документи "на всі випадки життя" і поширюю їх в мережі для балансу інфопростору.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Вперше за всі роки, дзвонили з соцопитуванням, щодо виборів. Соціал стрім кантора.

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Семен Єсилевський: Протестуй продуктивно

Мені "зайшла" ця коротка аналітика. Порошенко реально провалив всі сфери, де йому навіть лізти було не слід. Ну а якщо лізти, то хоча б реально дивитися на стан речей. Але він спец в сферах відповідальності Президента, якого в нас не знайдеш вдень з вогнем. Тому треба добре дивитися, який сучок ми пиляємо.
    На вихідних спілкувалася зі своєю родичкою, яка в пропагандисти Ляшка записалася була, хоча працює в державній адміністрації. Ходить в шоці, ніхто такого не сподівався. Але село дало 70% за Порошенка, агітація не дуже зайшла))

5. Dominika

Dominika Well-Known Member

та вже летять голови адміністрацій з посад, по всій Україні, за провальну роботу...
    В фейсбуці вже рамка є "Підтримую вибір Гриценка". Дуже багато його прихильників пішли за Зе, після того, що той(Гриць) вчудив. Але так хитро написав. Наче і не сказав прямо, що підтримує З, але інформацію потрібну передав. Якось так - ні вашим, ні нашим. Я тому його і не сприймаю, що він якийсь "слизький", ні риба ні м'ясо. Я от все міркую, як же той ПО має набрати більшість голосів. Але щось ніяка схема не намальовується. Навіть за найоптимістичніших розкладів...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ті адміністрації вповні скористалися свободою вибору, поглядів, і ще трохи вигідністю для гаманця. Гриценко - вонючка погана. То ж політтехнолог клоуна - його пасинок. То дуже смішно, коли "воїни проти олігархічних кланів" по факту самі є близькими до тих кланів. Мене втішило, що націоналісти хоча б приглушили власні амбіції і відкрито підтримали Порошенка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  7. NataliaFed

Ой, не хочуть летіти. Саботаж на повну в Одесі, а далі буде.

8. marianast

marianast Well-Known Member

Ага, а перед тим написав : « Я ніколи, ні за яких обставин не підтримаю Порошенка». Справді, відкрито підтримувати зе не треба,достатньо не критикувати.

9. Shapokliak

Shapokliak Well-Known Member

Щоб трошки розвіятись.
    З фейсбуку.

Сотворив Бог землю. Річки створив, озера, ліси, травичку зелененьку. Дивиться – красота! Сотворив він далі комах усіляких, рибок і тварин різноманітних. Потім сотворив людей. Дивиться, жваві люди у нього такі вийшли, бігають туди-сюди, на дерева вилазять. Бачить Бог, що все іде належним чином, життя розвивається. Втомившись від важкої клопіткої роботи, Бог зсунув тісніше хмари, і пішов спати.

Прокидається через деякий час, розсуває хмари… І бачить, що нічого не змінилося. Люди так само хаотично бігають, на дерева вилазять, але прогресу ніякого. «Люди, - каже Бог. – Я вас для чого сотворив? Не для того, щоб ви дурно існували, а щоби користь із вас була. Вимийтесь, створіть сім’ї, збудуйте хати, заведіть діточок, господарством якимось займіться.» Кивнули люди у відповідь, і побігли кудись. Бог задоволено посміхнувся, зсунув хмари і пішов досипати.

Виспався Бог, розсунув хмари. Бачить – пішли його слова в діло. Люди чепурненькі, живуть у гарненьких біленьких хатинках, сім’ї у них, діточки, господарство розвивається. Милувався він людьми, милувався, аж поки не глянув трохи на Схід, туди, де ліс. Приглядається, а там якісь інші люди. Брудні, зарослі, бігають туди-сюди, на дерева вилазять. «Люди, - розпачливо мовить Бог. – Ну чого ви такі неслухняні? Я ж вас чим просив зайнятись? Вимийтесь, створіть сім’ї, збудуйте хати, заведіть діточок, господарством якимось займіться.»

Підняли голови лісові люди, дивляться довго на Бога, а потім мовлять: «А мы па укрАински не панимаем!»

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Бігус взявся і за Зеленського, але якось так слабенько наразі.

• Співчуваю Співчуваю x 1
  11. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Похникаю трошки. Нині з татом говорила, він вже 2 рік в Словаччині працює, от на свята вчергове має приїхати, кажу "от, якраз проголосуєш". Блін, краще б я не знала про його політичні уподобання :sad: Не так щоб яро за Зе, швидше "вони всі козли, але Порошенко взагалі сволота остання" :girl_cray: Я дуже не переконувала, бо швидко сказав що на тему політики говорити не хоче і взагалі я наівна, не те що треба читаю, от він Тетяну Монтян серед іншого читає. Зайшла я для інтересу на її ФБ. Мама рідна, пролистала і захотілося піти помитися - такого концентрованого гімна і ненависті як в постах, так і в коментарях я даааавно не бачила :sad:
    ЯК таке взагалі можна читати? Я така розстроєна тепер, що ну...
    Є, правда, і грандіозний позитив - в моєму житті (і онлайн, і оффлайн) такі Монтян і фанати майже не існують. Але ж, блін, з тими виборами раптово розумієш, що окрім твого прекрасного і суперадекватного оточення довкола є стільки мішків з гімном ( і іншою гидотою) в людській подобі, що стає страшно...

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 2
  13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  14. YeWa

YeWa Well-Known Member

І я помітила те, що ті хто на заробітках, навіть вже десятки років, які, скоріш за все, не повернуться жити в Україну, то більшість з них страшні противники П., а є деякі за З., їх діти, які десь тут навчаються і голосували по пріколу, очевидно таки поїдуть до Європи. Направду, я дуже розчарована. Вони десь читають, слухають не те, що є правдивим, чи більш мудрим, а підмітають під основні меседжі: пенсія мала, субсидії забрали, війна продовжується, а він (П) багатіє. З ними говорити, то як горохом до стіни. Дуже боляче! Але я таки, не дивлячись ні на що, з ними розмовляю і розказую де можна почерпнути більш достовірну інформацію, бо надіюся, що хоч хтось та таки задумається.

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@YeWa ну це не правда. Ну і якщо люди роками живуть поза Україною і вертатись не збираються, то це вони не на заробітках ;), а просто живуть за-кордоном. І з мого оточення всі , хто поза межами країни, якраз дуууже за Порошенка і не розуміють, що то коїться, що Зе має стільки голосів... це якраз заробітчани, які коротко працюють от в я Польщі наприклад, проголосували тут за Зе...

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. marianast

Та й результати говорять самі за себе- закордонний округ обрав Порошенка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. YeWa

YeWa Well-Known Member

я би так не стверджувала.
    таки на заробітках. В Україні, в селах, дехто з них має двоповерхові особняки, поля, колгоспні паї, а самі десятками років живуть в Італії, Іспанії, Португалії, Словаччині, Чехії. Приїжджають сюди на місяць, півтора. Чимало з них взагалі не йшли на вибори, але воду каламутили своїми постами у ФБ, ще й зараз продовжують.
    тут погоджуюся. Мої сусіди їздять на кілька місяців і плачуться, що він (П.) не створив робочі місця, і т. ін. і тому вони проти нього.

• Баян Баян x 1
  18. NataliaFed

Я стверджую, бо маю купезну купу молодих заробітчан, які за Порошенка і в шоці від того, що в Україні таке наголосували. Я пояснюю, що не в Україні, а в окремих регіонах в нього перевага.

19. marianast

А реклама в ПОПа далі якась недолуга. Бездушний, плоский ролик. Я голосую за нього від початку і навіть мене нервує, що казати про тих, які вагаються?
    Я розумію, що справа не в рекламі, але ж гляньте на зе- довів, що грамотний маркетинг, стратегія вирішують критично багато.
    Вів би діалог з населенням, та хоч монолог, доносив би якусь інфу, показав би, що все людське йому рідне. Ну як навмисне партачить

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

В мене вже давно таке враження, що його команда працює проти нього. А він якось ніби не в курсі), що то все не робиться добре. Може йому там щось підрозказують?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2