Політика, вибори і йойкання на тему

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rodionochka, 31 Березень 2019.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А хто не бачить? Всі все бачать(повтор).
    Та, сьогодні треба бачити трохи вглиб держави своєї, державності, збереження того, що ж є, чого не було багато десятиліть. Не збереже Зе ,він прямо про свої цінності заявив: ні мова, ні релігія, ні кордони йому не важливі. Що йому тут потрібно?

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  2. marianast

marianast Well-Known Member

Та ви що? Ну ви прямо так сміливо заявили, на весь форум. І дописи у вас такі оригінальні. А ми тут гадаємо- який він - середньостатистичний виборець зе. Ви багато прояснили, дякую.
    --- дописи об"єднано, 5 Квітень 2019 ---
    Та ми всі бачимо. Сьогодні пробувала мамі пояснити, що кандидат не мусить подобатись особисто. Є раціональний підхід до вибору. І вибирати доводиться з наявного.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Ari

Ari Well-Known Member

А тим часом плюси штормить. Вчора Мосійчук вилила відро бруду на Яніну Соколову, з докорами і обвинуваченнями, які точно не у компетенції Яніни. Студія мабуть по сигналу- аплодисменти, мало не зірвала собі руки.
    Абсурд зашкалює, походила по фб, це жесть комуністичні шавки прокинулись, якісь як мумії розсипаються, але ще скриплять і намагаються проростити зерно якоїсь нової формації -комунізм під прикриттям демократії.

.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо! Тупо! x 1
  4. Hermi

Hermi Well-Known Member

це взагалі важко коментувати. Всі у фб як показились. Найгірше, що це такий "неякісний" контент. Якісь статистичні аналізу, рахують якісь кореляції незрозуміло чого, і всі ідуть стадом за цим. Найгірше, що ці статистичні аналізи, починають постити люди, які б у статистиці мали б розумітись.
    Мене просто трохи рознервувало то. Якщо бачите якісь узагальнені показники, якусь кореляцію між "інтілєктом" і кількістю голосів, просто згадайте бородатий анекдот[​IMG] .

На жаль, все перетворилось у поливання брудом один одного.
    п.с. якщо що, я ще не визначилась, зараз лише тверезо аналізую те все сміття, яке крутиться навколо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Ми вчора (я і чоловік) роздумували на рахунок не самих кандидатів, за кого, хто... А взагалі про цю ситуацію. І от наскільки грамотно, навіть тонко це все готувалось. Наскільки заздалегідь. Памятаю, ще десь в 2016 році серіал вийшов і ми його дивились, майже весь сезон - і воно аж як масло на гарячу булочку лягало: от би такого президента нам! От би такий Кабмін! Тоді би... ми би... все було б...
    Потім якось переключились, бо були справи важливіші, і навіть ютуб якщо дивились, то не для розваги. А серіал розважальний же :). Вчора, як то кажуть, ми включали емпатію :girl_crazy: : ми переключились, але (скоріш за все) мільйони українців по тв і інету далі дивились, закохувались в цей образ чесного президента з народу, свого, рідного та справедливого, з людськими :girl_crazy: вадами та управлінським талантом. І це протягом року, двох, трьох!
    Ось якби не було цього руху зі "Слугою народу" - був би зовсім інакший образ кандидата.
    Просто там же ж шалені гроші, сплановано-розподілено-видано.... А народ, особливо ті, що в телевізорі вбачають ще одного члена своєї сімї (встав зранку - включив тв. Засинаєш під звуки тв...) - ще й посварені, обурені та зневірені. І якось шкода так стало: ніби і вибір є, а чи буде краща доля (с)?..

Л- логіка: "...Най Зеленський не такий розумний, ...але набере мудру (?!) команду..." :connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 2
  6. Gala

Gala Well-Known Member

Теж бачила цей цирк...не приємний осад залишився..

7. NataliaFed

Мосійчук не на Яніну вилила, а на себе. Кращий захист- істерика. Вона того зекомандного мусіла рятувати від Яніни. Яніна- молодчина.

Останнє редагування: 5 Квітень 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  8. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

:good::good::good:
    --- дописи об"єднано, 5 Квітень 2019 ---
    Ще епічніше, коли люди, які по факту заробляють (мінімум) вдесятеро більше за мене, обурюються, що їм "зняли" субсидію на приватний будинок 700 кв.
    Особисто в мене 1-но кімнатна квартира і комунальні взимку найбільше 1500-1800.
    Ця сума для доходу моєї сім"ї є абсолютно підйомною , і я навіть не думаю про те, щоб шукати "варіанти" (субсидії, чи підключитись до джерел в обхід лічильника, чи підключитись до лічильника сусіда).
    Останні 2 варіанти - це з мого досвіду 5-ти річного проживання в однопід"їздному багатоквартирному будинку, де всі всіх знають, і коли починаються "розборки", "ГЕРОЇВ" знають в лице.

Більше того, з наших доходів платяться чималі податки, які дозволяють "утримувати" кількох субсидіантів (багато з яких реально не мають морального права на ту субсидію).
    А бабуся моя має мін пенсію. І економить газ, і їла б одну картоплю, якби не мала внуків-дітей.

Останнє редагування: 5 Квітень 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
  9. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я не бачила жодної серії. Може тому я зе не люблю)? А ще оте «квартали», «золотий вік» таку оскому набили, що верне моментально. Але не це головне. Головне - його позиція до мови, до війни, до Росії...

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Подобається Подобається x 3
  10. marianast

marianast Well-Known Member

«Если верить главным новостям России, то россияне наконец-то отодвигают свои войска от границы с Украиной, однако, если верить слухам, то российские войска стоят на границе, просто украинскую границу немножко отодвигают вперед».
    То з старого, гуморного.
    А тут з новішого, кандидатського :

« государство обязано розвивать рускій язик і язикі мєншинств»;
    « нє нада давіть рускій язик»;
    « должни появітся рускоязичние новості і рускоязичний канал європєйского уровня» .
    Я зізнаюсь - то висмикнуто з контексту. Але все рівно там скрізь риторика успішного і лояльного москаля.

11. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

дай лапу! І на всі закидони - "та він папрощєєєє"... відповідаю : " а мені не тре "папрощє", я й "паслажнєй" добре розумію. А якщо тобі складно, - звертайся! Допоможу.Поясню...можу й розжувати. Для особливо бажаючих.

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 2
  12. NataliaFed

Кілька годин не читала новин, а тут таке; кажуть, що Зелений підробив результати аналізів. Це піндець, люди.

13. nibysh

не інакше, як без Азірова не обійшлось з його "підписдесями"..

14. NataliaFed

Боже, як, як можна стільки позоритись?)))
    FB_IMG_1554480543808.jpg

• Співчуваю Співчуваю x 1
  15. nibysh

16. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Там писали в коментарях, що будь-яке фото скачане з фб матиме таке маркування. Що не відміняє того, що папірчику може бути намальований :)

17. nibysh

@Akina, перепитала свого "гуру" - каже, що не будь-яке, а лиш те,яке скачане "слєгка падибільному" , або направду відфотошоплене.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. NataliaFed

@Akina це вже люди , які в тому иетрають, пишуть, що таки зліплене.

19. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Коротше, забагато того компромату тупого вже :sad: , в мене стійке враження, що Зелененького тепер "зливають" по-бистрячку щоб бабу Юлю витягнути. Де вона? Сама на себе не схожа, занадто тихо сидить і не гавкає. Дуже і дуже дивно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  20. nibysh

де-де, сидить - радиться -готується. щоб вискочити , як чорт з табакєрки. коли настане її час "вступати".

• Смішно Смішно x 3