Політика, вибори і йойкання на тему

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rodionochka, 31 Березень 2019.

1. marianast

marianast Well-Known Member

Інтрига яка... А за кого, якщо не секрет, будете голосувати в другому?

• Смішно Смішно x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Думала я, думала, як би то так культурно і без образ пояснити. Фб зараз принципово не читаю, там багато підказок є). Вирішила пояснити на пальцях, як би я пояснювала своїм дітям. Ну от стригтись Ви до кого ходите? А зуби лікувати? А авто ремонтувати? Можна продовжувати довго. А тепер уявіть, що Вашу дитину буде лікувати не лікар, а манікюрниця. А авто поремонтує двірник, а керувати державою буде шоумен. Вони, звісно, можуть навчитись то все робити, не святі горішки ліплять. Але особисто я не хочу, щоб вчились на мені та моїх дітях.
    Я не кажу, що він поганий (хоча особисто мені він страшенно неприємний, не проукраїнський, наглий), але він не політик, не дипломат тощо. Я хочу, щоб кожен робив «свою» роботу. Хай краще далі знімає фільми і передачі. А політику залишить іншим.
    --- дописи об"єднано, 5 Квітень 2019 ---
    Ще хочу написати відносно тих медичних обстежень перед 2 туром. А як відносно перевірити їхні знання з історії України та світу, екзамену з української ДЕРЖАВНОЇ мови? Це хоча б. На знання усіх діючих президентів тощо. Може хтось би підказав команді По, що треба висунути зустрічну вимогу.

Останнє редагування: 5 Квітень 2019
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Dominika

Dominika Well-Known Member

Шкода, що ПО і його команда ведуться на ці провокації, виклики і тд. Скоро дійде до точки неповернення. Треба йому спинитись. І не бавитись в цю "пісочницю", а діяти серйозно і виважено.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Так він у зверненні сьогодні зранку дав зрозуміти, здається, що забавками кінець і Володимир батькович, не бійся, проходь на дебати.
    Але того зарваного таки мокнув добряче і зі стадіоном, і з аналізами, і з іншим брєдом.

• Подобається Подобається x 1
  5. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Я всьо з тими аналізами:girl_crazy:, Зе не здав на Олімпійську, пішов до друга москаля, зразу думка що щось скриває, може точно наркоман:girl_cray: я б пішла в любу лабораторію навіть в три, тим більше що перший почав

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Dominika

Dominika Well-Known Member

@Akina а де то звернення? не знаходжу поки що...

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Пропонує три частини дебатів: військо, закордонні справи і дотримання конституційних прав громадян. Ага, вже хтось побіг.

8. pidlisniy

pidlisniy New Member

буду за ЗЕ!!!! і таких, як я, багато)))Ореуар, дівчата.
    знаєте, як сказав один мудрий : "Хочеш сварки - поговори з кимось про політику або про релігію.))"

• Співчуваю Співчуваю x 7
  9. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

@pidlisniy, а ми Вас сюди не запрошували говорити з нами про політику. Успіху вам в вашому вигаданому світі, де "надо только прєкратіть стрєлять" і зарплати вчииелів одразу стануть 4000 євро (доларів?).

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
  10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Чесно, думала прикол, а нє))) То, правда:haha:)
    То мій скрін, щойно зроблений. Screenshot_20190405-110638_Google.jpg

• Смішно Смішно x 13
  11. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Треба казати "да свіданія"

• Смішно Смішно x 3
  12. NataliaFed

Мені, правда, версія під Ляшка більше подобається - "сцикотиняка".:girl_phone1:
    Загрозливо... для держави Україна.

• Смішно Смішно x 1
  13. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Там 2 було за сьогодні - одне записане заздалегідь в кабінеті, інше на стадіоні. Обидва, як на мене, дуже, достойні
    На сторінці Порошенка в ФБ можете глянути
    Угу, Порошенко 4 різним лабораторіям здав, півлітра крові :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Те, що вас багато, не означає, що за вами правда, на жаль...Янукович також колись отримав більшість...

• Погоджуюся Погоджуюся x 13
  15. Rodionochka

Може відразу у Францію переізжайте? І бажано до 21 квітня. І однодумців своїх беріть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  16. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

нє, то ку...ва дно :ireful1:
    Вчора ввечері телефоном говорю з мамою про то, про сьо. і тут моя мама видає фразу: "я на вибори не піду, бо нема з кого вибирати. я свій вибір зробила і мій кандитат не пройшов" :dash1:
    або злять оті друзі-фейсбушники, які постять всяку чухню типу: треба поважати вибір іншого. Та я би поважала твій вибір хоч за сантехніка, хоч за тракториста, якби цей вибір стосувався тільки тебе. але ж коли від твого вибору залежатими моє життя і життя моїх дітей - я мовчати не буду що ти довбо...б :vinsent:
    або залізний аргумент за Зе: нехай він не конче розумний, без досвіду, але набере собі команду мудру і йому будуть допомагати. Що? Хто йому навіть з найпатріатичнішими наміреннями дасть щось зробити? Такий ресурс в нього вкладався щоб відпустити у вільне плавання з молодою "зеленою" командою?

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 6
  17. Zesichka

Zesichka New Member

Ну а Луценко дипломований прокурор,призначений По

18. NataliaFed

@Zesichka прізвища людей Зеленського будь ласка?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Zesichka

Zesichka New Member

Я ж не сказала що за Зе. Луценко- це та маніукюрниця, що лікує. Я крім плюсів По бачу і його мінуси

20. Rodionochka

Ну так, це прокол. Погоджуюсь. Єдине - не ми його обирали. Тому хай горить тепер і хата. Беремо клоуна. І дітей ведемо лікувати до кравчині. Різниця очевидна - ми робимо вибір. Ми. Лікар - кравчиня, дипломат, політик - шоумен, клоун.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5