Полімерна глина, ліпка - вироби, поради

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Wanderlust, 11 Листопад 2009.

1. TaHdeR

TaHdeR New Member

Відповідь: Полімерна глина, ліпка - вироби, поради

Ні, ще не встигла, писало, ща мають підтвердити замовлення (я наскільки розумію то або по телефону, або через е-мейл), тож покищо завмерла в чеканні :)
    А про вартість, то 50 мл. там коштувало 30 грн. Але я замовляла не тільки цей лак... якщо брати сам лак, то доставка по відношенню до ціни дуже дорого вийде... А ще в них там мінімум - 50 грн.

Одним словом, коли щось почую звідти - викладу тут)

2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дорогенький лак. Цікаво, чи вартує тих грошей :girl_in_dreams:

3. TaHdeR

TaHdeR New Member

Погоджуюся з Вами...:girl_sad: Але мені теперішній лак не подобається :sad: А Ви лакуєте Ківа? Може знаєте скільки він коштує? І чи впливає на нього водан? якщо прикрасу намочити...

4. Abraira

купляю в бель-март

5. TaHdeR

TaHdeR New Member

Abraira, дуже дякую за таку корисну інформацію!
    Цікаво, а що буде, якщо по польському лаку помалювати Ківою? :) хочу спробувати... ЧИ то краще вже знімати той лак... Але ж до кінця не зніметься гарно... навіть не знаю що й робити...
    ДО-речі, Abraira, мені дуже-дуже-страшенно подобаютсья Ваші прикраси! І переводи картинок, і всі ці вироби! :) я прост ов захваті!

6. Abraira

Покажу свою роботу на один конкурс у неті. Це писанка, оздоблена у філігранню, камінчиком сваровськи і позолочена :girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

7. TaHdeR

TaHdeR New Member

Вау!!! просто слів немає! Вона чудова! :) :girl_in_love:
    Ви просто профі! :clapping:

8. Abraira

9. AlekSandrushkA

AlekSandrushkA New Member

Добридень! :)))
    Я також користуюся лаком ВАРАТАН і дуже задоволена! :haha: Це, на мою думку, найкращий лак для полімерної глини! :haha:)

10. Fran4eska

Fran4eska New Member

Abraira, прикраси дивовижні, я просто ваша фанатка :)) Писаночка - просто браво!!
    Ооо... не поділитесь секретом де ви його купуєте?

Останнє редагування: 9 Квітень 2010
  11. Abraira

12. Abraira

Дівчата, є ідея організації майстер-класу, де я поділюся з вами своїми знаннями про виготовлення біжутерії і аксесуарів з полімерної глини.
    Усі нюанси і обговорення у мене в гілочці

13. Abraira

Відповідь: Полімерна пластика: де купити/замовити, спільні замовлення

Так, однозначно. Уся пластика буде темніти при вищій температурі. Відносно Цвєтіка - то я його не виношу, підмішую у церніт польську, тоді він стає не таким гнучким і більш міцнішим (це і на упакуванні пише). А Фімо то взагалі казка - найкраща пластика з усіх, що я мала.
    Це не лак а г******, придбала його для інтересу, покрила один виріб, спробувала нігтем поцарапати, а той лак знімається плівкою. На смітник його треба.
    Так, але то треба використовувати при певних техніках, бо сама півпрозора пластика виглядає як парафінова свічка. Ось результат моїх робіт... дуже задоволена, там намішано 6 тонів бузкового :girl_tender: Правда, я роблю прикраси на замовлення, тому вартість такої пластики враховую і вважаю виправданою.

14. Fran4eska

Fran4eska New Member

Відповідь: Полімерна пластика: де купити/замовити, спільні замовлення

А самі яким лаком покриваєте свої вироби?

15. mermaid

mermaid Member

вибачте, що втручаюсь у вашу розмову.. мене дуже зацікавила пластика, перерила весь інет по цій темі.. ..дуже хочу спробувати fimo miniature.. але сьогодні не втрималась і купила те, що було в ближчому магазині, пластику фірми Артефакт, теракотовий колір.. тільки було це..79 грн за 245гр.. колір не найкращий, страшненький, але для навчання не так важливо, бо пластику сьогодні тримала в руках вперше..не знаю чи вона така має бути, але поки відломала кусочок щоб розминати вона крошилась.. витратила декілька годин щоб виліпити те, що показую нижче...поки тільки голова...)
    [​IMG] [​IMG][/URL]
    якщо хтось купує fimo, відгукніться..де можна купити? тільки в інтернет-магазині? дякую дуже

Останнє редагування модератором: 3 Травень 2010
  16. mermaid

mermaid Member

вибачте що засмічую форум своїми фотками, але може комусь це дасть уяву що виходить якщо немає відповідних засобів .. не втрималась і вирішила ту голову розмалювати.. знайшла пару пензликів, якими малий малює в школі, пару баночок гуаші, що вже майже засохло, жодного темного кольору не було, тому використала чуть чорної туші для очей, якраз стару ще не викинула.. ну от.. та гуаш майже не покрила ту пластику, краще таким не експерементувати, якщо шкода зіпсувати виріб..мені не було шкода бо і так страшне було тому таке от і вийшло..шкода не було волосся, якби мала б дочку то може якусь ляльку б підстригла а так як син, то ляльок вдома немає. Натягнула на лису голову резинку з волосся щоб не дуже лякати вас..

17. mermaid

mermaid Member

сьогодні ще витратила трохи часу, ще вчусь і експерементую..вирішила залишити такого кольору якого є..тільки очі і губи лаком розмалювала.. завтра думаю прогуляюсь по магазинах, може фарби прикуплю..зробила перуку з щітки для пилу.. але тільки приміряла не приклеяла :girl_crazy: планувалась якась ельфиня :girl_haha:

Хочу Fimo!!! Хто купує, і де?

18. Abraira

Відверто кажучи я в культурному шоці! Ви десь навчалися ліпити? Бо ті обличчя то є щось!!!! Я ніколи не пробувала ліпити обличчя, та мені видається, що це направду важко.... чи ви такий-собі самородок, який про свій талант і не підозрював?

в інтернет-магазинах, як десь натрапите на пару пачок - то пощастило, бо у нас фімо не популярна глина.... дорога для майстрів-початківців, які продають свої роботи, бо не окупиться зовсім... а у нас таких ліпщиць є більшість

Останнє редагування модератором: 4 Травень 2010
  19. mermaid

mermaid Member

Щиро дякую за Ваш коментар! Я ніде не навчалась, як писала вже раніше( у вашій темі форуму) , пробувала робити з соленого тіста фігурки, правда обличчя там не були виражені, бо тісто не тримало форми майже, тобто таких маленьких деталей. Загалом я цією пластикою (афртефакт) задоволена, наразі в руках нічого кращого не тримала. Правда коли на сайтах читаєш відгуки про різні пластики, то хотілось би щось краще ніж така (тверда, жорстка, для початківців згодиться, для дрібних робіт не дуже годиться- з відгуків) , а особливо через той страшний колір..А які гарні мініатюри, зроблені дійсно великими майстрами. Хочу вчитись такому.І Вам Abraira дуже дякую, ви надихнули мене на це. І не можу дочекатись вашого МК.:girl_tender:

20. TaHdeR

TaHdeR New Member

mermaid, я в захваті! :clapping:
    Аплодую стоячи!
    Я собі тільки можу уявити що буде, якщо Ви з місяць потренуєтеся! :)
    З глини я ніколи не робила облич, але от з пластиліну вже в доволі дорослому віці пробувала, з гіпсу пробувала... І можу сказати, що у Вас чарівні руки!
    Ви і мене надихнули на такого роду творчість :) Треба буде якось спробувати! :)