Полімерна глина, ліпка - вироби, поради

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Wanderlust, 11 Листопад 2009.

1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Полімерна глина, ліпка - вироби, поради

То треба любити :) А я млію, так хочу робити ці квіти. Головне, я впевнена, що у мене вийде! Я ж інженер-еколог, я п"ять років ці квіточки вчила-малювала, і не набридло :)

2. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

яка красотіща........, як живі квіточки. А пластика, в порівнянні з тим, що я дітям брала, дійсно мягесенька. Абрайро, ти зможеш.

3. Abraira

... ага... купити її на Гаїті :girl_crazy: чи ще десь за кордоно... далеким а не близьким.
    Я розстроїна, бо нема де придбати то щастя, а виклсти круглу суму на грунтовну купівлю, не маю :sad: Там 10 пачок в 100 у.о. обійдеться.

4. Ума

Ума Super Moderator

а я вчора до ночі читала про ту школа, про різні її МК, про подорожі в Ангілію на МК і тепер теж так хочу!!! нехай я не вмію ліпити, але то поки що! в мене нема часу навчитися, а якби тако їздити на Гаваї, Англія і нічим не займатися, а тільки ліпкою, то з мене б були люди...(напевно) :girl_crazy:

5. Abraira

Я теж так думаю :girl_in_love:
    Зараз намагаюся взнати, де вона купляє пластику і як замовити в Україну. Але одне "НО", то однозначно треба брати "про запас", вкласти добру суму грошей... і знов переживати, чи то окупиться, чи хочаб повернуться ті гроші... мене та криза доканає :girl_cray: то ж треба, щоб я усю цю красу взнала того року а не раніше :girl_cray:

6. Ума

Ума Super Moderator

Не знаю чи то така пластика чи ні використовується в дорогих дитячих наборах. Я малому купувала, то там тої пластики кольорової грам 60, але вона така як зефір і розминалася так легко, як в тої Петрової :) Правда, набір такий вартував 150грн

7. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

8. Tratata

Tratata Active Member

Дівчата привіт1
    Я дуже хочу навчитися робити прикраси з глини, але уявлення не маю що мені для цього потрібно, скільки і де купити:girl_spruce_up:. Порадьте будь ласка що мені потрібно, і що найкраще підійде для початківця, і взгалі з чого починати.
    Дякую:girl_smile:

9. Neverland

Neverland Well-Known Member

О так, вычна проблема з замовленням матеріалу :sad: Я теж хочу багато чого але то тільки з-за кордону... до речі, ви на e-bay не дивились? Там іноді можна знайти скарб по хороших цінах :) Але про e-bay то дуже вигідно у разі якоїсь гуртової купівлі. Якби назбирались люди і звідти щось купили на кругленьку суму то вийшло б дуже вигідно. Якось там мій чоловік замовляв то був дуже задоолений.

10. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

а сторінки в темі не гортали назад?

11. Натуся

Натуся Well-Known Member

Відповідь: Полімерна пластика: де купити/замовити, спільні замовлення

Дівчата,ніхто ніде нічого не замовляє?Мені би хорошої білої пластики,і напевно десь пошукати фарби,що по ній малювати.Де то можна пошукати(бо в Бебіку найшла тільки пластику,фарб не наблюдаю,а може зле шукаю...) і хто приєднається до мене?

12. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

акрилові фарби, які є у магазинах художніх

13. Натуся

Натуся Well-Known Member

Та то що воно є в художніх магазинах-то добре,а пластики більше нікому не треба?я тоді сама замовляю?

14. TaHdeR

TaHdeR New Member

Хм.... От читаю-читаю всі ваші дописи :) Не можу натішитися... заразилася ліпкою десь 2 місяці назад, правда паузу зробила, бо сесія зараз... але так мені подобаєтсья, що вже з нетерпінням чекаю коли продовжу...
    Цікаво було б вашу думку почути про глину Цветік... Бо майже усе моє ліпленя саме з неї, вона мені набагато більше подобаєтсья за польську цю З Бебіка... особисто в мене Цветік не міняє кольору після запікання, а от бебіковська тьмянішає, біла стає рожевуватою.... МОжливо я не при правильній температурі запікаю, в мене в духовці не можна поставити нижче 150... Цвєтік добре з тою температурою справляється, а от ця - ні.... При якій ви запікаєте Бебік чи польську, поділіться будь-ласка....

А ще, можливо я пропустила, читаючи тему, але яким лаком ви користуєтеся, так щоб перевірено? і якої думки про лак від Бебіка? Бо я всі свої цяцьки покрила ним... а він у мене не удже на вигляд довіру викликає :)

А щодо Житомира і Бебіка, то в Бебіку немає наприклад швензиків для сережок, булавок біжутерійних ,то для тих, хто біжутерію хоче робити - не дуже підходить... такі дрібнички якщо в великих кількостях ,то краще купувати через інтернет магазин разом з глиною... бо у львові в магазинах (принаймні на Коперника) на фурнітуру для біжутерії націнка на 30-100%...

А хтось з вас, дівчата, пробував напівпрозору пластику? :) задоволені? ато хочу спробувати і не знаю чи варто))) все-таки не Цвєтік за 23 грн пачка,а маленький кусень за 17 гривень)

15. Abraira

Знайшла гарний альбом на пікасі, описується, як зробити з пластики диснеївських мульт-героїв :)
    ось ТУТ

16. TaHdeR

TaHdeR New Member

А можна в вас поцікавитися, яку саме мінідрель і в скільки це Вам обійшлося?

А ще в мене таке питаннячко, чим , дівчатка, ви лакуєте свої вироби?
    Може це питання і піднімалося, але я щось не помітила...
    Просто відгуків багать... Але ось конкретне... випробуване і таке. щоб реально було знайти у Львові... От всі кажуть, що Varathane чудовий і перевірений, але де його знайти у Львові - не знаю, ходила в Нову Лінію, і там не знайшла... Зараз лакую польським лаком, але його реакція з водою мені зовсім не подобаєтсья! Та і з часом злазити може починати... дуже рідко, але злазить...:sad: поділіться досвідом будь-ласка.

А ще, чи ви знежирюєте вироби перед лакуванням? Я читала, що можна спитром витирати, або мильною водою... Цікаво як ви робите...

Оу)
    І ще в мене таке питання виникло, де у Львові можна паста машину купити?
    А може хтось продає, бо вже не потрібна? :)

Останнє редагування модератором: 23 Березень 2010
  17. Fran4eska

Fran4eska New Member

І мене це питання турбує.. я замовляла з Житомира і глину і лак (я так розумію вони самі його розливають) але він поскочувався за 2 тижні :girl_cray:
    Про Варатан теж чула, але у Львові його не знайдеш..
    Кажуть що можна використовувати паркетні лаки на водній основі,але я цього особисто не перевіряла.
    Поки покриваю акриловим лаком для вітражу, але то трохи дороге задоволення..

Знежирювати потрібно обовязково... підійдуть будь які засоби, навіть змивка для нігтів, також чула про оцет, мило..

18. Abraira

Не чула про такий лак.... дєрЁвня я :girl_haha:

Ага, любий акриловий лак... люблю я акрил, що поробиш :) А ще лак КІВА.

19. TaHdeR

TaHdeR New Member

Ви не могли не чути :) він просто усюди рекомендуєтсья!
    Ось так виглядає:
    Я думаю, кожна рукодільниця стикалася з ним....

А на яких виробах скочувався? Бо я з Бебіка замовляла колись, і з Житомира. я так розумію це один і той же лак, але якщо брелок до прикладу покрити ним в 2-3 шари, то він трошки здряпується, якщо сильніше натиснути...... А на сережках покищо ніяких слідів не було....

Хоча один раз, коли я промила бусини для браслету мильною водою і полакувала, то на наступній день він почав лізти... :sad: а такий гарний був браслетик... шкода...
    Хоча я можливо замало дала лаку, дуже тоненькі шари злазять швидко...

Я бачила Ківу в Новій лінії, але вже не пригадую за якою ціною.... Але для мене було забагато... Якщо б назбиралося кілька бажаючих, можна було б купити... там велика банка....

А ще цей Варатан на розлив я замовила з інтернет магазину, але ще відповіді не прийшло чи надішлють... Буду чекати...

Останнє редагування модератором: 3 Квітень 2010
  20. Abraira

:girl_haha: Я направду не чула про нього, що поробиш :girl_smile:

А вже оплатили? Може я би "на хвіст впала", хочу спробувати того звіра :girl_crazy: