Полімерна глина, ліпка - вироби, поради

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Wanderlust, 11 Листопад 2009.

1. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Відповідь: Полімерна глина, ліпка - вироби, поради

Ларисо, вона божественна. І то личко дуже файне, дарма так Ти сама його розкритикувала. Недоліки видно лише у макрорежимі знимкаря, а нормальне людське око такою фічьою не озброєне.
    Он надивлюсь на Твою лялюсю і собі захочеться спробувати свої сили у такому... Нашо не знаю, але захочеться (натура така шо бодай раз але порукотворити шось нове муситься)
    Розкажи як так досконало Ти робиш ніс. Всьо в мене получається, але з носами біда... То криві, то ніби тричі поламані і погано складені, то просто асиметрія така шо капці... то дзюрки різні... то ше якась мара... Скільки часу тратиш на ліплення фізії (я десь 40хв на личко, 1,5год на ніс, а потім мене трафляє і я зминаю пластику і лягаю спати)

Останнє редагування: 12 Листопад 2011
  2. mermaid

mermaid Member

буду з нетерпінням чекати, як я вже казала раніше завдатки у тебе дуже перспективні!!!) Стосовно лупи, маю таке во [​IMG] але як писала воно дуже не зручне. є різні лупи і думаю, що краще таке, що на столі стоїть а не на голові))))

3. Adriasia

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

5. mermaid

mermaid Member

Я ліплю личко часом і не один день, сьогодні вона мені гарна бо звикла а завтра дивлюсь на неї свіжим оком і вона вже не така.. Пояснити як ніс роблю то і сама толком не знаю, якось ліпиться. Але починаю з конуса маленького, який приклеюю поміж очима тупим кінцем донизу, згладжую всі шви і тоді формую кінчик носа. і ніздрями завершую...Але під час тої ліпки постійно треба дивитись зі всііх боків як він, щоб кудись в бік не зїхав..
    Окуляри такі як ти хочеш я бачила у салоні швидкого фото+ксерокс як перейти дорогу від готелю Жорж в сторону до Галицького базару. Там були різні. Але раджу міряти і переконатись, що вони не важкі, зручні і ти в них зможеш бачити і працювати... І ще, не пробуй вчитись ліпити ляльок на дешевій пластиці, краще заплатити більше і відразу ліпити з спеціально призначеної пластики..
    Оця остання голівка насправді ще трохи зіпсута під час ліпки, не неї начіплялось трошки бруду від хутра, яке я не прибрала. І я вирішила виправити і протерти спиртом щоб це видалити і замість спирту помилково зашарила ацетон, думала що нічого...Під час останнього запікання фігурки, коли потримала її довше то на личку пластика мов би покрилась мікроприщиками в деяких місцях, якби знала наперед то викинула б ту голову...

6. springusha

springusha New Member

Щоб критикувати треба спочатку самому щось такого зробити,щоб мати уявлення про складність роботи...Крім тебе ніхто такої мініатюри не робить,тому критики не буде.Як на мене все добре,вії на такому маленькому личку зайві,але якщо дуже хочеться то найтонші підійдуть з пір'їнок(так робить Івон Фліпс)
    Вітаю з черговою вдалою роботою!

7. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

8. mermaid

mermaid Member

Дякую Оксанка!!! Щодо вій, ти знаеш що вії не ліпила бо завжди боялась зіпсувати портретні ляльки..Попередню фею не хотіла псувати віями, бо в неї був бліденький макіяж і т.п.. Зараз нарешті захотіла зробити як роблять великі майстри)))) Піря то цікаво...може навіть класно. треба буде спробувати, бо я настригла манюні кусочки фарбованого хутра лами, спершу настригла надто тонкі. їх навіть не було видно, потім вирішила взяти трохи грубше.
    Якщо на личко дивитись не в макро режимі то вій майже не видно, але то певно і добре:girl_crazy:

9. springusha

springusha New Member

Наберусь ще наглості запитатись-а з чого крила?Це та модна плівочка,яку над свічкою треба тримати щоб дирочки вийшли,чи шось новеньке придумала?

10. mermaid

mermaid Member

це та модна плівочка) але вона мені сама запроста, тому туди ще долала секретики)) але не про глітер мова.. але основа та плівка.. :girl_wink:

11. Малявка

Малявка Well-Known Member

Мої передзимові витвори)

12. mermaid

mermaid Member

ще в процесі...волосся вже має, тільки ще не зачесана... маю проблему з одягом... Ідея така, це фея-муза (як я згадувала вище) оселилась вона вже у якогось митця ( поета, художника і т.п) крильця у неї звичайно що залишились, але одяг вона змінила на домашній.. Маю проблему, просто в трусика вона буде виглядати надто голенькою, в теплому халаті втратиться весь зміст роботи над тілом, тому вигадую зараз, щось типу халатику але легенького, ідея ніби нормальна, але як то всьо втілити щоб ті всі складочки одягу були натуральними в такій мініатюрі ( над оздобленням того халатику ще працюю...) якщо хтось має цікаву ідею, дуже прошу...:girl_blush2:

13. mermaid

mermaid Member

нарешті вона!!!!:girl_in_love:

докладніше тут

14. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Навіть не знаю, що написати.... Вона така.... нереальна.... Красива і нереальна... А крила! Ти ж знаєш, то моя слабість))
    Супер робота!

15. Adriasia

і у мене просто нема слів... тільки дивлюся і питаю себе "як?", "Як можна таке зробити?" і не знаходжу відповіді. То треба бути троха магом і троха чарівницею, аби напігмаліонити таку неймовірну красу...
    Ларисо, приймай мої захоплення і овації.

16. mermaid

mermaid Member

Дуже дякую всім задописи у кармі!!!!!Ви моїм музи!!!!!
    А крила, крила я буду робити нові, тре щось більше легеньке і ніжне для неї:girl_in_love: Зняла їй крила, і вона без них більш гармонійно виглядає, тому буду робити інші більш "повітряні" :girl_in_dreams:

як спробуєш то зробиш!!! Але я теж себе питаю:d23:, і
    впевнена, що кожен задається таким питанням коли дивиться на свою власну виплекану роботу.
    витвір

17. mermaid

mermaid Member

просите мене фото для порівняння розміру(знайшла інтернаціональну річ) і вже без крил, і трохи природнього світла
    [​IMG][​IMG] і троха зблизька фото для дорослих:girl_blush2:

18. Adriasia

Ларисо, ще тут напишу, що вона - божественна. Така лялюська є дійсно справжньою музою... вона здатна наситчувати бажанням творити. Твоя ідея вдалася Тобі досконало.

А зараз я покажу свої скромні потуги щось наліпити. З маловідомих мені причин і внутрішніх бар*єрів я чомусь боюся показувати свої роботи... але двома поділюся.
    Цей кулон спершу був брошкою у подарунок для однієї чарівної людини, але оскільки подарувати його мені так і не вдалося, то бодай покажу тут
    А це брошка. Я закохалася у мережива і годинникові механізми. Це таке, як на мене, своєрідне поєднання точності і ніжності, романтики і буденності.
    Личко має 18-20мм. На голові у дами імпровізований цвітуйочок назва якого залишилась таємницею навіть для мене.
    І як завжди буду безмежно тішитися конструктивній критиці.

19. springusha

springusha New Member

Брошка дуже гарна!Кольори такі... ніби золото з порцеляною і вираз личка цікавий:girl_tender:
    Якщо хочеться підказок(а не критики) то можна ті складочки на мереживі які йдуть від личка трошки відтінити і все.

20. Dimokl

Dimokl Well-Known Member

Капєц, де народ дівся? Чому довго нічого файного ніхто не виставляє? Сумно якось! :)