Полімерна глина, ліпка - вироби, поради

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Wanderlust, 11 Листопад 2009.

1. mermaid

mermaid Member

Відповідь: Полімерна глина, ліпка - вироби, поради

дякую всім за ідеї) Щось воно буде, пробую зробити елемент основу для композиції, якщо вдастся то напрямок визначиться, якщо ні то під час роботи буду бачити що воно виходить..
    Шарнірку зробити це моя мрія, але при таких розмірах і з полімерної пластики яка в мене зараз у наявності не так легко зробити пустотілі і міцні зєднання і шарніри, і може бути крихке і має шанс розвалиться при маніпуляціях за короткий час...Але ця ідея у мене промайнула під час ліпки цієї голівки..:girl_tender: Наразі її відклала бо мої малючки (в моїй галереї), які оселились в інших домівках тепер хочуть братчиків і сестричок:girl_crazy:, тому чекайте поповнення

2. mermaid

mermaid Member

Зявилось бажання закінчити і,
    от, кусочок ідеї зроблено, тепер залишилось виіпити фігурку, яка має гармонійно вписатись у цей елемент...[​IMG]

Ножки з пластики:girl_smile:
    а це фото для порівняння розмірів, не могла знайти нічого підходящого, тому на фото гігієнічна помада поряд з кріселком.

3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Захопив мене світ полімерної глини. Спершу думала, що то не моє... але ось вже два місяці не мають руки спокою, а ідеї і бажання ліплення занотовую і ставлю у чергу. От тільки часу скажено бракує.
    Отже ділюся своїми нещодавніми роботами.

Хоч і не люблю я троянд, якісь чужі мені ці квіти. Але не могла стриматися аби не зробити з мініатюрних пелюсток сережки-букетики. Десь і колись бачила на просторах інету щось подібне, але зараз не маю часу на пошуки джерела.

А квітка мак - для мене вже не просто квітка. Це джерело мого натхнення. Не можу перестати їх ліпити. Наче сідаю робити щось інше, а руки не слухаються і творять своє. Дві пари сережок.

4. springusha

springusha New Member

Ларис,кріселко таке затишне,домашнє:girl_tender:Настрій новорічний передається,чекаю продовження:girl_wink:
    Adriasia,кульчики з трояндочками дуже якраві,як клаптик літа:girl_tender:,маки теж цікаві на другому фото:girl_yes2:

5. mermaid

mermaid Member

Adriasia маки суперові!!!!:girl_yes2::girl_tender:

Щодо моєї майбутньої ляльки то новорічна тематика то тільки була для фото, як тимчасова декорація для кріселка.. Насправді з кріселком ідея зовсім інша:girl_wink:

6. mermaid

mermaid Member

все мене понесло, малюки почекають в черзі:girl_crazy:
    це тільки початок, ще треба їй трохи мяса наростити, ще вона без рук без ніжок, але не втрималась почала приміряти і уявляти її завершеною, спробувала зробити взірець кусочок майбутніх крил Волосся, те що мала те і приміряла, тобто колір, і приємно була здивована що воно пасує..( на мій смак) Короче дівчата не судіть поки що, то тільки ескіз, але уявити вже трішки можна що то таке і нащо було кріселко:girl_wink:Кріселко обмотане плівкою, щоб не забруднити при ліпці фігурки

та кольори паскудні на фото, бо нічка вже тут теж

7. springusha

springusha New Member

Руде волосся і насичені сині крила будуть шикарно виглядати!:girl_in_dreams: Мені вже подобається:girl_claping:
    Так виглядає,ніби з настанням холодів феєчка перелетіла з квітучого саду до тебе в гості,те кріселко дуже домашнє як на мене:girl_wink:

8. mermaid

mermaid Member

Оксанко, то такі кольори нездалі...тобто фото не передало справжніх кольорів, насправді крила не сині, будуть в таких тонах як кріселко, хіба тільки при різному освітленні будуть відливати і синім теж.. Якщо я не передумаю не почну робити щось інше)) Чим дальше тим страшніше братись до ліпки, ліпити ті ручки і мініатюрні пальчики :girl_in_dreams:

9. springusha

springusha New Member

Обов'язково продовжуй:girl_in_dreams:Навіть не думай кидати...
    Я спробувала зліпити ручки по майстер-класу Івон фліпс,правда вона показувала свою техніку на самозастигаючій глині,але ми можемо по такому ж принципу ліпити свої запікайки.На перший погляд дуже складно...ліпиться в кілька етапів,але результат мене потішив:girl_in_dreams: завтра сфотаю і покажу,скажеш свою думку.

10. springusha

springusha New Member

Ось так в мене вийшло:d23:перше фото не дуже хорошоі якості,ще до запікання сфотографувала,[​IMG] тут копієчка для масштабу [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  11. zaderyshka

zaderyshka Member

Дівчата, я просто впала біля ноута, як можна таку манюньку ручку виліпити?

12. springusha

springusha New Member

То в мене ще не маленька...маленькі руці буде Лариска ліпити:d23:

13. mermaid

mermaid Member

файні ручки Оксанко.. ти права.. Лариса буде ліпити..
    їх тре виліпити в 3 рази менші ...:girl_in_dreams:

Останнє редагування: 24 Жовтень 2011
  14. Малявка

Малявка Well-Known Member

Це мої перші роботи)

15. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

дівчатка, скажіть а як стосовно перстня. Випікати глину разом з основою металевою чи ставити на клей? на який клей?

16. Adriasia

краще всього на гель Контакт, або коли є можливість то на епоксидку, а вона тримає мертвою хваткою.

17. Yulyasha

Yulyasha Загублений

я займаюсь приблизно пів року...дуже подобається ... хотіла показати фотографії а ле щось не грузяться

18. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

а де їх можна придбати?

19. Adriasia

епоксидку я знайшла у маминого чоловіка, тому толком і не скажу де купити, бачила по інет-магазинах за 60-70грн / 100гр+35гр. затверджувача, але та радість двокомпонентна і тра згідно інструкції змішувати, бо інакше не застигне.
    Якщо цікавть інет магазин то скину лінка в ПП (аби тут як рекляму не розцінили)

І покажу, що я з тої епоксидки зробила (вона не жовтіє і купована у будівельному магазині)
    Сережки-цвяшки "Кольори музики" Ніяк сама не розумію чому їх так назвала...
    Полімерна глина, поталь, алкогольні чорнила, епоксидка у якості покриття.

20. Adriasia

Им... і знову серед ночі я сюди...
    хочеться показати результат вечірнього ковиряння зубочистки і спиці. Макіяж дороблятиму, фейс лакуватиму... Але так хочеться показати, що аж свербить. Буду дуже тішитися з критики.
    а про розмір забула написати личко має 18мм, а від вершечки капелюшка до нижнього краю 40мм.