Полімерна глина, ліпка - вироби, поради

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Wanderlust, 11 Листопад 2009.

1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Полімерна глина, ліпка - вироби, поради

Могло повітря всередині розперти глину, тому намистини з фольгою кажуть завжди проколоти.... але треба бачити ту халепу, бо так не зрозуміло, чи то саме ця причина.

2. mermaid

mermaid Member

Як гарно почався день сьогодні!!! Всім дякую за Вашу підтримку!!!
    Батьки дівчинки впізнають личко своєї донечки, дуже їм сподобалась!! Мушу закінчити її до 26 числа, але сьогодні роблю вихідний, для ліпки як порадила Абрайра..:girl_flag_of_truce: Буду продовжувати показувати процес роботи як обіцяла дівчатам, щоб вчились на чужих помилках..

3. Zhaba

Zhaba Member

Маю проблемку. Купила акриловий лак, спробувала на кусочку запеченого пластику і все було добре. Полакувала готові вироби, а лак липне. Як врятувати вироби?

4. mermaid

mermaid Member

Нажаль досвіду з акриловим лаком не мала... не можу нічим порадити..якось мене попереджали продавці про якийсь лак який липне після висихання.. сподіваюсь то не той.. і пройдечас і Ваш остаточно зтвердне..

5. Abraira

Хто то таке порадив? акріловим можна тільки у спреї, на ацетоновій основі, інших не можна. Спробуйте зняти змивкою для нігтів, а потім покрити нормальним лаком для пластики... тільки не віва декор, він лише для пардо, зніматися буде, як шкарпетка. Тільки поспішіть, бо вироби під тим лаком можуть крихкі стати :sad:

6. mermaid

mermaid Member

7. Alexx

Alexx New Member

А мені ця ляля ельфійку нагадує.... я не спец по феях, але мені здається, що то ельфи мають такі спецефічні вуха.... а може і феї також.... :connie_pull-pigtail

Дуже-дуже гарна робота! Та зрештою як і всі ваші роботи! Так мені сподобалось то личко.....

Останнє редагування: 19 Серпень 2010
  8. Zhaba

Zhaba Member

Так він у спреї. Купувала в Епіцентрі, там де ви радили. Але не знайшла саме того, що порадили, то взяла інший. І на пробнику запеченого пластика добре висох.

9. Abraira

Може бути таке, що пластика недопечена? І взагалі, можна конкретну назву того лаку? Доречі, читала, що в деяких дівчат, той лак дає липкість, і не відомо чому, переважно МОТІР.

10. Abraira

11. Zhaba

Zhaba Member

Мій лак-спрей Chamaleon. Чули про такий? Поганий?

12. Abraira

Нічого не чула :sad: Дивно, що одна заготовка не липне, а інші липнуть. Може знежирити треба було? Але я переважно не знежирюю і т-т-т нічого не здирається і не липне.

13. Zhaba

Zhaba Member

14. Alexx

Alexx New Member

А якщо вироби полакувати простим лаком для нігтів? Він підходить чи ні? Хтось пробував?

15. Abraira

Саша, ти мене вбиваєш такими питаннями.... можна, звичайно можна, але ж Васелина не у дитячому садочку собі качечку зліпила :girl_crazy:

16. Alexx

Alexx New Member

А при чому тут Васелина??? Я спитала чи хто знає який ефект якщо полакувати лаком для нігтів. Питала з особистої цікавості. Якщо хтось пробував то напишіть.

17. mermaid

mermaid Member

Я пробувала, лаки боржуа дуже добре тримаються, головне колір добре підібрати, палітра у них досить широка...

П.с. Єдиний мінус, що він досить таки дорогий...

18. Sara

Sara Well-Known Member

Я лакувала самим звичайним прозорим лаком для нігнтів. Цілком нормально. (хоча дивлячись, що кому треба). Я лакувала звичайні буси, які робила з "Цвєтіка" (колір червоний) і вроді нічого. А ось лакувала вироби з глини білого кольору, то трохи є відлив жовтого, хоча це можливо через те, що я вимішувала білий з чорним (результатом є ніби мрамур). В магазані Арт-Скриня мені рекомендували придбати звичайний акриловий лак для лакування дервяних поверхонь, але поки що я до цього не дійшла. (Чомусь немає надхнення взагалі щось ліпити:girl_sad:)

19. Alexx

Alexx New Member

Дякую! То покажіть, що вже наліпили. Або тут, або в "біжутерії ручної роботи" ;)

20. mermaid

mermaid Member

дальше робота в процесі... показую тапочки для феї...