Покупка продуктів харчування через інтернет

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем bora, 27 Листопад 2009.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Покупка продуктів харчування через інтернет

Привезлит мені сьогодні замовлення з Шувару.
    Не дуже хотіла замовляти фрукти і ягоди, але чоловік таки замовив, ну то нехай. Думала привезуть пом"яті, чи ще щось. Привезли все просто супер!!!! Я в повному захваті. От на базарі б сама гірше купила)))) Полуничка чудова, велика, стигла, черешні , чорниця, помідори, все супер. Сунички в пластиковому контейнері, сухенькі, пахучі. Я довольна як слонь! а курочка яка !) Нема до чого причепитись вза-га-лі.

2. AilataN

AilataN жива

Вношу корективи у відгук про Шувар: черешні не беріть!)))) Троха живності в них є.

3. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

значить не кроплені...

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

Ви вибирали ягоди/овочі/фрукти по максимальній ціні? (Не хочеться, щоб привезли якісь гудзики, якщо замовити по найнижчій ( ).
    І шкода, звичайно, що не можна замовити в них упаковки мінер. води, зараз дуже актуально.

5. AilataN

AilataN жива

Чоловік вибирав, я навіть не дивилась, гляну потім накладну.
    А чого мін.воду не можна?

6. arushka

Немає в переліку.Або не там дивлюсь.

7. Bublyk

Bublyk Member

Моя коліжанка часто замовляє продукти на "Гуртівоньці" (http://gurtivonka.com/) Каже, що задоволена, привозять все як просила. Я наразі такими послугами не пробувала користуватися, бо дуже вредна і перебірлива:girl_blum:

8. AilataN

AilataN жива

В безалькогольних напоях дивіться.
    http://vip.shuvar.com/produkty/bezalkoholni-napoyi/mineralna-voda

9. Laja

Laja New Member

Я теж заамовляла продукти з шувару і задоволена. Доречі запитувала по тел. чи привезуть безкоштовно в Брюховичі (для знайомої) і сказали що так. Кілометраж дозволяє.

10. Gajka

Gajka Well-Known Member

Там ніби до 10 км за містом, а рахується від крайньої точки міста.

11. arushka

Таки не там дивилась :) Дякую величезне!

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

живність зараз вже є майже у всіх черешнях- просто через надмір вологи в останній період.

п.с.До речі, до кроплення живність вже чудово пристосувалася...

13. Vероніка

Vероніка Never give up

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Хто недавно замовляв на Шуварі - то мені здається, чи вони ціни підняли? Я взагалі то в цінах на продукти не дуже, але переглянула свої замовлення і помітила, що молоко в травні замовляла за 8,34, зараз 10, і то враховуючи те, що молоко на літо в маркетах подешевшало... Моршинська дорожча на 1грн, Те ж саме з м'ясом - особливо телятина за 71,50 то задужо , хіба свіжі овочі дешевше. Отак завжди, приручать покупця і ціни піднімають...

15. Balu

Balu Member

Дівчата, хтось замовляє домашню продукцію на Шуварі? Які враження?

16. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Не здається.
    Ціна на домашній сир як була перед Паскою 32 грн, так і залишилася - а я сьогодні на недешевому Стрийському взяла за 18! Огірки - найкращі малюсінькі для маринування на Краківському по 5 грн (на сайті - хто стоїть, краще сядьте - поза 9 грн!), інжирні персики - максимум 25 (на сайті - 27!), на м"ясо також ціну на 4-5 грн завищили (мене особливо вбиває ціна на полядвицю з кісткою - 57 грн). Домашнє молоко - 9 грн за півторалітрову пляшку, на сайті - 12.50, навіть дурна кукурудза - ще тиждень тому на Краківському була 2 грн качан, а у тому "віпі" - по 4! Малина з чорницею на базарі - 18-20 грн за літр, на сайті - 25 і 21 грн відповідно.
    Я все розумію, але треба і совість мати! Як мені не шкода, бо було дуже зручно, але нехай за такими цінами їдять таке добро самі. Тим більше, про їхню пунктуальність тут вже легенди ходять - ну їх на фіг плюс-мінус три години чекати, та ще й до того чайові залишати!

17. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

З’явився новий сайт, через який можна купувати продукти.
    http://hit24.lviv.ua/
    Я ще ним не користувалася, але кажуть, що ціни нижчі, ніж у Метро. Хто орієнтується, підкажіть, чи це дійсно так

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

як на мене ціни майже як на Шуварі +- копійки

19. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Дуже великий вибір всього там, і доставка з 9 до 23 години і можлива за годину після замовлення, але коштує 20 грн, хоча за таку оперативність не так вже й багато, враховуючи що доставлять на будь який поверх, будь яку кількість. Цікаво як це на практиці? Хто вже замовляв?

20. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

Ми якраз вчора вперше випробували. Привезли все добре. Здивувало, що хлопець мав з собою посттермінал, можна було одразу карткою розрахуватись. Мені здається, що вибір там більший, ніж на Шуварі. Продукти є з різних країн. Ми на перший раз брали овочі, фрукти, зелень, побутову хімію, то все добре було. Диня смачна, з овочів гнилих не було. Не знаю, як на рахунок м'ясів, молоків і т.д. Привезли все попаковане, а потім складене в ящик пластмасовий, нічого не потовкли. Ящик вигрузили.
    На сайті йде інформація про стан замовлення, спочатку, що прийняли, потім готується і т.д.
    Правда, чоловік звірив замовлення, а чек забув взяти. Все було добре, але хлопець мав би сам нагадати, напевно.